Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto mastifas

Noriu pasiguosti , 2 dienas isgyvenau strese . Vikuska apsirgo. verysad.gif kazko matyt prisirijo , budama parke arba suriagavo i vaistukus nuo erkiu , sunku dabar pasakyti . Pirma nakty susuko pilvuka o po to jau viduriuoti ir vemti.... Esu jau gyvenime susidurusi su ,,interitu'' , tai labai pergyvenau kad Vikuskai tos lygos nebutu. Gerai kad super gera veta turime , kuri labai myli musu Vikuska. Jau siandien esu truputi ramesne del jos bukles. per kelias dienas mazule sublogo, nuliudo, tai as ja skatinau padukt, ko nekada to nebudavo. Vika pas mus iniciatore pazaisti, ypac kai nupirkome tik nesenei jos pirma zaisla - cipianti kamuoliuka. Gyvena pusbadziu , tikiosi neilgai. Saugokite savo ,,mazyles''
Atsakyti
QUOTE(kriste.k @ 2008 05 04, 20:50)
Noriu pasiguosti ,  2 dienas isgyvenau strese . Vikuska apsirgo. verysad.gif  kazko matyt prisirijo , budama parke  arba suriagavo i vaistukus nuo erkiu , sunku dabar pasakyti .  Pirma nakty susuko pilvuka o po to jau viduriuoti ir vemti.... Esu jau gyvenime susidurusi su ,,interitu'' , tai labai pergyvenau kad Vikuskai tos lygos nebutu.  Gerai kad super gera veta turime , kuri labai myli musu Vikuska.  Jau siandien esu truputi ramesne del jos bukles. per kelias dienas mazule sublogo, nuliudo, tai as ja skatinau padukt, ko nekada to nebudavo. Vika pas mus iniciatore pazaisti, ypac kai nupirkome tik nesenei jos pirma zaisla - cipianti kamuoliuka. Gyvena pusbadziu , tikiosi neilgai. Saugokite savo ,,mazyles''

O kaip dabar Vikutė laikos?

Mergaitė tik vėmė ir viduriavo? Temperatūra nebuvo pakilus?
Sveikit greičiau 4u.gif
Atsakyti
Siandien Vikute jauciasi gerai. smile.gif Jau sukavomes , dukom , truputi valgo , kakutis jau normoi. pagal tai sprendziu kad sveikstam. Bandysim pasitreniruoti jei nores.... Manau iki susitikimo su jumis mes jau busime formoi. biggrin.gif Oi kaip laukiame sestadienio!!!!! Taip norisi susipazinti , pabendrauti .
Atsakyti
QUOTE(kriste.k @ 2008 05 05, 08:33)
Siandien Vikute jauciasi gerai. smile.gif  Jau sukavomes , dukom , truputi valgo , kakutis jau normoi. pagal tai sprendziu kad sveikstam. Bandysim pasitreniruoti jei nores.... Manau iki susitikimo su jumis mes jau busime formoi. biggrin.gif  Oi kaip laukiame  sestadienio!!!!! Taip norisi susipazinti , pabendrauti .

Šaunu, kad gerai jaučias drinks_cheers.gif

Manau šeštadienį bus smagu tiek ringe, tiek po jo bigsmile.gif
Atsakyti
Iki susitikimo Jonavoje. Žada būti karšta.
Atsakyti
QUOTE(LoretaD. @ 2008 05 07, 21:30)
Iki susitikimo Jonavoje. Žada būti karšta.

Blogai sad.gif Nežinau ar Miu eis ringe, jei sukais iki jo, juolab ilga kelionė laukia.. Taip tikėjaus, kad nebus karščio.

Na, bent jau sesutę pamatysim smile.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad prasideda ilgaplaukiams kančių metas, parodos šiltu metų laiku. Tikiuosi, kad visi mūsų šuneliai šį sezoną ištvers. Prisipilkim "kibirus" šalto vandens ir lekiam į pirmą karštą (oras) parodą. Karščiai karščiais - o susitikti reikia. drinks_cheers.gif

TIESA?

Linkime Miu pasiekti Jonavą nepervargusiai. Kad galėtų gathering.gif gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2008 05 08, 12:19)
Aš galvoju, kad prasideda ilgaplaukiams kančių metas, parodos šiltu metų laiku. Tikiuosi, kad visi mūsų šuneliai šį sezoną ištvers. Prisipilkim "kibirus" šalto vandens ir lekiam į pirmą karštą (oras) parodą. Karščiai karščiais -  o susitikti reikia. drinks_cheers.gif

TIESA?

Linkime Miu pasiekti Jonavą nepervargusiai.  Kad galėtų gathering.gif  gathering.gif  gathering.gif

Stengsimės smile.gif Ale panelė nemėgsta važiuot mašina pernelyg, nerimsta, lekiuoja, stebi viską per langą, tai bijau, kad tikrai pervargt gali, kol nuvažiuosim. Visgi kelias netrumpas, o dar jei saulė spigins..

Bet po ringo pabendraut tikrai manau jėgų užteks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Matyt visi stropiai ringui ruošias, kad taip tylu biggrin.gif

Sėkmės ryt visoms mažylėms, tikiuosi po ringo pabendraut ir susipažinti su visomis, ko nepažįstam smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ,Paneles'. turiu klausimuka. man uz paroda reikia apsimokieti Jonavoi. kada tai daryti? pries paroda? parodos metu pries ringa? aplamai to nepasidomiejau. kad nuvaziave apie 14 val butumem dar prijimti i jusu kompanija, o gal reikia vaziouti nuo pat ryto? kelinta prasideda paroda ? visai isimusiau is veziu, stresuoju, tai net Vika jaucia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste.k @ 2008 05 09, 22:35)
Sveikutes  ,Paneles'. turiu klausimuka. man uz paroda reikia apsimokieti Jonavoi. kada tai daryti? pries paroda? parodos metu pries ringa? aplamai to nepasidomiejau. kad nuvaziave apie 14 val butumem dar prijimti i jusu kompanija, o gal reikia vaziouti nuo pat ryto? kelinta prasideda paroda ? visai isimusiau is veziu, stresuoju, tai net Vika jaucia. g.gif

Kai atvažiuosit į parodą, reikės susirasti registraciją, ten išduodami numeriukai ir apmokama paroda, jei prieš tai nesumokėta smile.gif Tai prieš ringą reikia nepamiršti paimt numeriuką ir tuo pačiu sumokėt. Jei norit, ten galima įsigyt parodos katalogą dar.

Iš pat ryto nesiūlyčiau važiuot, pervargs mažiukė wink.gif Mes pirmoj Miuškos parodoj atvažiavom valandai likus iki ringo, dar vėlavo viskas daugiau nei valandą, tai Miu spėjo labai nuvargti. Norėčiau kuo vėliau važiuot ryt, bet šį kartą teks išvažiuot apie pusę 9, kadangi 300 km mums ir neaišku kaip su keliais iki Jonavos, skaičiau prancūzų temoj, kad nuo Ukmergės iki Jonavos remontai vyksta ir eismas lėtas. O man dar noris prieš tibetus pažiūrėt čihuahua ringą smile.gif

O kaip mažiukė? Jau pilnai atsistatė?
Stenkitės nestresuot pernelyg, nes šunys labai jaučia wink.gif Juk tai beibikų klasė, šie įvertinimai ničnieko nereiškia, tai daugiau šuniuko pratinimas prie parodų ir šeimininko atrakcija, todėl nežiūrėkit į viską rimtai ir linksminkitės parodoj, negalvodami apie jokius stresus wink.gif

O važiuot į parodą patarčiau taip, kad atvažiavus turėtumėt laiko ramiai pasiimt numeriuką, susimokėt, susirast ringą ir apsiprast su aplinka, pažiūrėt kaip kiti šuniukai ringe rodosi ir pan. Bet ne per anksti, kad nenuvargtumėt pernelyg smile.gif Na, sakyčiau 1-1,5 val iki ringo būtų optimalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaU.: 09 gegužės 2008 - 22:00
Didelis Aciu. Nuraminot. Vikute jauciasi gerai. Apetitu nesiskundzia. Mum netaip toli , kaip jums, apie 100km. kelione pernesa patenkinamai. Saugios , geros keliones jums. Iki rytojaus BRANGIEJI drinks_cheers.gif
Atsakyti