Noriu pasiguosti , 2 dienas isgyvenau strese . Vikuska apsirgo.
kazko matyt prisirijo , budama parke arba suriagavo i vaistukus nuo erkiu , sunku dabar pasakyti . Pirma nakty susuko pilvuka o po to jau viduriuoti ir vemti.... Esu jau gyvenime susidurusi su ,,interitu'' , tai labai pergyvenau kad Vikuskai tos lygos nebutu. Gerai kad super gera veta turime , kuri labai myli musu Vikuska. Jau siandien esu truputi ramesne del jos bukles. per kelias dienas mazule sublogo, nuliudo, tai as ja skatinau padukt, ko nekada to nebudavo. Vika pas mus iniciatore pazaisti, ypac kai nupirkome tik nesenei jos pirma zaisla - cipianti kamuoliuka. Gyvena pusbadziu , tikiosi neilgai. Saugokite savo ,,mazyles''

QUOTE(kriste.k @ 2008 05 04, 20:50)
Noriu pasiguosti , 2 dienas isgyvenau strese . Vikuska apsirgo.
kazko matyt prisirijo , budama parke arba suriagavo i vaistukus nuo erkiu , sunku dabar pasakyti . Pirma nakty susuko pilvuka o po to jau viduriuoti ir vemti.... Esu jau gyvenime susidurusi su ,,interitu'' , tai labai pergyvenau kad Vikuskai tos lygos nebutu. Gerai kad super gera veta turime , kuri labai myli musu Vikuska. Jau siandien esu truputi ramesne del jos bukles. per kelias dienas mazule sublogo, nuliudo, tai as ja skatinau padukt, ko nekada to nebudavo. Vika pas mus iniciatore pazaisti, ypac kai nupirkome tik nesenei jos pirma zaisla - cipianti kamuoliuka. Gyvena pusbadziu , tikiosi neilgai. Saugokite savo ,,mazyles''

O kaip dabar Vikutė laikos?
Mergaitė tik vėmė ir viduriavo? Temperatūra nebuvo pakilus?
Sveikit greičiau

QUOTE(kriste.k @ 2008 05 05, 08:33)
Siandien Vikute jauciasi gerai.
Jau sukavomes , dukom , truputi valgo , kakutis jau normoi. pagal tai sprendziu kad sveikstam. Bandysim pasitreniruoti jei nores.... Manau iki susitikimo su jumis mes jau busime formoi.
Oi kaip laukiame sestadienio!!!!! Taip norisi susipazinti , pabendrauti .

Šaunu, kad gerai jaučias

Manau šeštadienį bus smagu tiek ringe, tiek po jo

QUOTE(LoretaD. @ 2008 05 07, 21:30)
Iki susitikimo Jonavoje. Žada būti karšta.
Blogai

Na, bent jau sesutę pamatysim

Aš galvoju, kad prasideda ilgaplaukiams kančių metas, parodos šiltu metų laiku. Tikiuosi, kad visi mūsų šuneliai šį sezoną ištvers. Prisipilkim "kibirus" šalto vandens ir lekiam į pirmą karštą (oras) parodą. Karščiai karščiais - o susitikti reikia.
TIESA?
Linkime Miu pasiekti Jonavą nepervargusiai. Kad galėtų

TIESA?

QUOTE(noras1 @ 2008 05 08, 12:19)
Aš galvoju, kad prasideda ilgaplaukiams kančių metas, parodos šiltu metų laiku. Tikiuosi, kad visi mūsų šuneliai šį sezoną ištvers. Prisipilkim "kibirus" šalto vandens ir lekiam į pirmą karštą (oras) parodą. Karščiai karščiais - o susitikti reikia.
TIESA?

TIESA?

Stengsimės

Bet po ringo pabendraut tikrai manau jėgų užteks

Matyt visi stropiai ringui ruošias, kad taip tylu 
Sėkmės ryt visoms mažylėms, tikiuosi po ringo pabendraut ir susipažinti su visomis, ko nepažįstam

Sėkmės ryt visoms mažylėms, tikiuosi po ringo pabendraut ir susipažinti su visomis, ko nepažįstam

Sveikutes ,Paneles'. turiu klausimuka. man uz paroda reikia apsimokieti Jonavoi. kada tai daryti? pries paroda? parodos metu pries ringa? aplamai to nepasidomiejau. kad nuvaziave apie 14 val butumem dar prijimti i jusu kompanija, o gal reikia vaziouti nuo pat ryto? kelinta prasideda paroda ? visai isimusiau is veziu, stresuoju, tai net Vika jaucia.

QUOTE(kriste.k @ 2008 05 09, 22:35)
Sveikutes ,Paneles'. turiu klausimuka. man uz paroda reikia apsimokieti Jonavoi. kada tai daryti? pries paroda? parodos metu pries ringa? aplamai to nepasidomiejau. kad nuvaziave apie 14 val butumem dar prijimti i jusu kompanija, o gal reikia vaziouti nuo pat ryto? kelinta prasideda paroda ? visai isimusiau is veziu, stresuoju, tai net Vika jaucia. 

Kai atvažiuosit į parodą, reikės susirasti registraciją, ten išduodami numeriukai ir apmokama paroda, jei prieš tai nesumokėta

Iš pat ryto nesiūlyčiau važiuot, pervargs mažiukė

O kaip mažiukė? Jau pilnai atsistatė?
Stenkitės nestresuot pernelyg, nes šunys labai jaučia

O važiuot į parodą patarčiau taip, kad atvažiavus turėtumėt laiko ramiai pasiimt numeriuką, susimokėt, susirast ringą ir apsiprast su aplinka, pažiūrėt kaip kiti šuniukai ringe rodosi ir pan. Bet ne per anksti, kad nenuvargtumėt pernelyg