savo vietelei prausti nenaudoju nieko, išskyrus švaru vandenėlį, ir , patikėkit, neturiu jokių problemų su grybeliais;) Beje , drauge nuolat skundziasi kad jai peršti ir t.t. tai klausiau kuo ji prausia, tai sakė muilu. Pasiūliau jai muilo atsisakyt, ji taip ir padarė ir pati pastebėjo nebloga pagerėjima;)
[quote=Nightingale,2005 04 05, 09:58]
Aš naudoju Carefree ir man patinka, kitokiu nesu bandžiusi
as irgi ta pati,patinka kvapas ir siaip gal ir nieko...
Aš naudoju Carefree ir man patinka, kitokiu nesu bandžiusi

as irgi ta pati,patinka kvapas ir siaip gal ir nieko...

Gal kas turėjot Margaritos su pieno baltymais? Naudojau su alaviju, tai patiko, o kaip tas kitas?
QUOTE(Čika @ 2005 06 20, 20:19)
Gal kas turėjot Margaritos su pieno baltymais? Naudojau su alaviju, tai patiko, o kaip tas kitas?
aš naudoju su pieno baltymais, man labai patinka

as taip pat naudoju Margarita su pieno baltymais.gal ir nieko ,bet pienlige issigydziau tik LAMISIL zvakutemis.dar padeda apsiplovimai su soda
Vandenėlis grynas, švarus, šviežias geriausias prausiklis.
Mūsų bobutės, jokiom chemojom putyčių netrynė ir kokios sveikos būna.
Servėtėlės ekstremaliose situacijose gerai, bet kasdien muiluoti prausikliais nemanau..
Mūsų bobutės, jokiom chemojom putyčių netrynė ir kokios sveikos būna.
Servėtėlės ekstremaliose situacijose gerai, bet kasdien muiluoti prausikliais nemanau..
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 06 07, 08:47)
Dercome femme.
Abejoju ar jis pades pienlige issigydyti. Bet man jau ne viena gydytoja patare ji vartoti, kadangi jis prisideda prie pienliges isgydymo ir veikia kaip prevencine priemone pries jo atsiradima.
Jis gan brangiai kainuoja (apie 40lt), bet to buteliuko uztenka labai ilgam.
Sekmes isgyjant!
Abejoju ar jis pades pienlige issigydyti. Bet man jau ne viena gydytoja patare ji vartoti, kadangi jis prisideda prie pienliges isgydymo ir veikia kaip prevencine priemone pries jo atsiradima.
Jis gan brangiai kainuoja (apie 40lt), bet to buteliuko uztenka labai ilgam.
Sekmes isgyjant!

O kur jo yra pirkti, vaistinėse ar kur?
QUOTE(Marusa @ 2005 06 28, 13:00)
O kur jo yra pirkti, vaistinėse ar kur?
Vaistinėse, ir jis tikrai pats rimčiausias iš tos rūšies prausiklių. Dar neblogi Gaya, bet irgi nemažai kainuoja.
QUOTE(almante_keturakyte @ 2005 06 11, 13:25)
savo vietelei prausti nenaudoju nieko, išskyrus švaru vandenėlį, ir , patikėkit, neturiu jokių problemų su grybeliais;) Beje , drauge nuolat skundziasi kad jai peršti ir t.t. tai klausiau kuo ji prausia, tai sakė muilu. Pasiūliau jai muilo atsisakyt, ji taip ir padarė ir pati pastebėjo nebloga pagerėjima;)
na, vandenukas tai aišku gerai, bet bent jau vaikiško muiliuko reik. Nes gi kvapas tai atsiranda šioks toks jei vis tik su vandenuku... Sakykit, negi jum neatsiranda jokio kvapo, plaunant tik su vandenuku visas dienas?

Labai neblogas yra Avon prausiklis. Tirštas, jo labai ilgam užtenka.
Taip DERCOME FEME man patiko labiausiai
kaina didesne,bet jo tikrai ilgam uztenka.

QUOTE(Čika @ 2005 06 20, 20:19)
Turiu ir su baltymais, turejau su alaviju..man patiko abu