Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

o žinot, aš nustojau naudojusi prausiklius. ax.gif
šiaip dažnai turiu problemų su skausmingu šlapinimusi... ir po sexo kartais labai sureaguoja...
o dabar žinokit, tikrai žymiai geriau...
yra viena gydytoja man sakiusi, kad kartais nuo perdėtos švaros bakterijos puola. ir pasirodo, tame yra tiesos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju AVON, man labai patinka, ir draugas kartais panaudoja. Bet jis i pabaiga tai nusipirkau Cliven. Norėjau Margarita, bet man patiko, kad Cliven su dozatoriumi... Dar nebandziau, bet gal reikejo Margarita pirkti... ax.gif
Atsakyti
as nusipirkau gaia prausikli, parekomendavo vaistininke, o dar ir cia prisiskaiciau. nu geras, bet noriu paklausti kas naudojo: as nusiprausiau tai man ten taip nusalde, ar tai nusalo, nu zodziu ydomiai kazkaip. tai ar kitom taip?
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2005 05 16, 15:17)
Aš naudoju AVON, man labai patinka, ir draugas kartais panaudoja. Bet jis i pabaiga tai nusipirkau Cliven. Norėjau Margarita, bet man patiko, kad Cliven su dozatoriumi... Dar nebandziau, bet gal reikejo Margarita pirkti... ax.gif

CLIVEN dozatorius puikiai tinka MARGARITAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 04 04, 19:32)
Aš naudoju avon firmos intymios higienos žele, man ji labai patinka.  ax.gif

Nezinojau kad Avon turi toki prausikli, kazkaip niekada neuzkliuvo uz akiu, matyt praleidau. tongue.gif
As tai naudoju Lactacyd, man jis patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Aš naudoju Dercome Femme. Esu labai patenkinta. smile.gif Apskritai nesu turėjusi jokių problemų su prausikliais.
Atsakyti
GENERA su ramunėlėmis ( 4.5 PH) thumbup.gif
Atsakyti
O aš naudoju CLIVEN - man jis tikrai geras. Esu turėjusi ir AVON - irgi galiu pagirti, geras rausiklis.

Servetėlės irgi labai geras daiktas-visada į keliones įsidedu, nes labai mėgstu švarą smile.gif
Atsakyti
man geriausias cliven. dėl dozatoriaus labai patogu, ir šiaip, tinka jis man. Iš patriotiškumo turėjau nusipirkus margarita kažkokį (bet be pieno baltymų, kitos rūšies), tai netiko... ir dar turėjau kažkokį iš sarmos, po 2 buteliukus pardavinėjo, irgi nieko gero.
o servetėles - į gamtą smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju Bionsen intimo intimate soap/dermoprotettivo. Na man jis labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
Gal galite pasiulyti koki gera prausikli, kuris padetu ishgydyti pienlige? Jinai mane kankina jau pora savaiciu..
Buciau labai dekinga.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2005 06 06, 20:59)
Gal galite pasiulyti koki gera prausikli, kuris padetu ishgydyti pienlige? Jinai mane kankina jau pora savaiciu..
Buciau labai dekinga.. smile.gif

Dercome femme.
Abejoju ar jis pades pienlige issigydyti. Bet man jau ne viena gydytoja patare ji vartoti, kadangi jis prisideda prie pienliges isgydymo ir veikia kaip prevencine priemone pries jo atsiradima.
Jis gan brangiai kainuoja (apie 40lt), bet to buteliuko uztenka labai ilgam.
Sekmes isgyjant! 4u.gif
Atsakyti