o žinot, aš nustojau naudojusi prausiklius. šiaip dažnai turiu problemų su skausmingu šlapinimusi... ir po sexo kartais labai sureaguoja... o dabar žinokit, tikrai žymiai geriau... yra viena gydytoja man sakiusi, kad kartais nuo perdėtos švaros bakterijos puola. ir pasirodo, tame yra tiesos.
Aš naudoju AVON, man labai patinka, ir draugas kartais panaudoja. Bet jis i pabaiga tai nusipirkau Cliven. Norėjau Margarita, bet man patiko, kad Cliven su dozatoriumi... Dar nebandziau, bet gal reikejo Margarita pirkti...
as nusipirkau gaia prausikli, parekomendavo vaistininke, o dar ir cia prisiskaiciau. nu geras, bet noriu paklausti kas naudojo: as nusiprausiau tai man ten taip nusalde, ar tai nusalo, nu zodziu ydomiai kazkaip. tai ar kitom taip?
mylėti žmogų - tai ne norėjimas su juo būti visą gyvenimą, bet negalėjimas be jo gyventi...[FONT=Courier]
Aš naudoju AVON, man labai patinka, ir draugas kartais panaudoja. Bet jis i pabaiga tai nusipirkau Cliven. Norėjau Margarita, bet man patiko, kad Cliven su dozatoriumi... Dar nebandziau, bet gal reikejo Margarita pirkti...
man geriausias cliven. dėl dozatoriaus labai patogu, ir šiaip, tinka jis man. Iš patriotiškumo turėjau nusipirkus margarita kažkokį (bet be pieno baltymų, kitos rūšies), tai netiko... ir dar turėjau kažkokį iš sarmos, po 2 buteliukus pardavinėjo, irgi nieko gero. o servetėles - į gamtą
Dercome femme.
Abejoju ar jis pades pienlige issigydyti. Bet man jau ne viena gydytoja patare ji vartoti, kadangi jis prisideda prie pienliges isgydymo ir veikia kaip prevencine priemone pries jo atsiradima.
Jis gan brangiai kainuoja (apie 40lt), bet to buteliuko uztenka labai ilgam.
Sekmes isgyjant!