Aš tai naudojau margarita su peino baltymais. Labai fainas buvo. paskui loterijoj laimėjau Carefree, naudoju, bet Margarita labiau patiko.

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 04, 20:29)
as irgi, man taip pat

dar naudojau carefree, ir bionshen(man sitas labai patiko) bet kazkaip geriausiai margarita

QUOTE(Baltija @ 2005 04 06, 14:01)
Prausikli Carefree. Man jis labai geras

O serveteles, kai nera galimybes nusipraust. Pernai metais, netiketai uzsuko vandeni- tai serveteles labai praverte.
As noriu paklausti. naudoju pharmatex krema, ur parasyta , kad negalima praustis muilu ten pries ir po. instrukciniame lapelyje parasyta , kad galima praustis kazkokiu pharmateks prausikliu be muilo.
siandien nusipirkau beuti formulas prausikli, jis be muilo ir be kvapis, kazin ar ji galima naudoti???
siandien nusipirkau beuti formulas prausikli, jis be muilo ir be kvapis, kazin ar ji galima naudoti???
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 15, 14:15)
As noriu paklausti. naudoju pharmatex krema, ur parasyta , kad negalima praustis muilu ten pries ir po. instrukciniame lapelyje parasyta , kad galima praustis kazkokiu pharmateks prausikliu be muilo.
nerizikuok, geriau tyru vandeneliu
Ilgą laiką naudodavau įvairių firmų (CLIVEN, AVON ir kt.) prausiklius. Kalėdoms brolienė padovanojo "Margaritos" prausiklį su alijošiumi. Iš pradžų į jį žiūrėjau gana skeptiškai, bet kai pabandžiau...
. Dabar galvoju, kad bus kaip toj reklamoj: jei nėra jokio skirtumo, tai kam mokėti brangiau

Man kažkaip sunku su tais prausikliais. Vis netandu savojo. Žiauriai netiko Carefree, prasidėjo ginekologinės problemos. Pakui bandžiau Margaritą su pieno baltymais. Pradžioje lyg ir nieko, Bet baigiant buteliuką - vėl tas pats
Nusipirkau Dercome - labai tiko, tik gana brangokas, tai iš to taupumo nusipirkau Avon. Baigiu trečiąjį buteliuką - tai vėl tas pats. Netinka
Nu turbūt reix vėl kokį Dercome bandyt

QUOTE(Indruze @ 2005 05 16, 15:02)
O kur parduodami Dercome ir Femilyn (jei taip užrašiau)?
Man atrodo, kad vaistinėse. Bent aš Dercome ten buvau pirkusi