Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Aš tai naudojau margarita su peino baltymais. Labai fainas buvo. paskui loterijoj laimėjau Carefree, naudoju, bet Margarita labiau patiko. smile.gif
Atsakyti
O man daktare pasake, kad negalima nuolatos naudoti to pacio intymios higienos prausiklio, kad reikia juos kartas nuo karto keisti, bet as nekeiciu nes man labai tinka ir patinka bionsen. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 04, 20:29)
Margarita su pieno baltymais  thumbup.gif

as irgi, man taip pat thumbup.gif super thumbup.gif
Atsakyti
dar naudojau carefree, ir bionshen(man sitas labai patiko) bet kazkaip geriausiai margarita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 04 06, 14:01)
o ar naudojat kokias servetėles intymiai higienai ?  rolleyes.gif

Prausikli Carefree. Man jis labai geras thumbup.gif

O serveteles, kai nera galimybes nusipraust. Pernai metais, netiketai uzsuko vandeni- tai serveteles labai praverte.
Atsakyti
prausiklis dabar LactaCYD FEMINA,o anksčiau Dercome
Atsakyti
As noriu paklausti. naudoju pharmatex krema, ur parasyta , kad negalima praustis muilu ten pries ir po. instrukciniame lapelyje parasyta , kad galima praustis kazkokiu pharmateks prausikliu be muilo.
siandien nusipirkau beuti formulas prausikli, jis be muilo ir be kvapis, kazin ar ji galima naudoti???
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 15, 14:15)
As noriu paklausti. naudoju pharmatex krema, ur parasyta , kad negalima praustis muilu ten pries ir po. instrukciniame lapelyje parasyta , kad galima praustis kazkokiu pharmateks prausikliu be muilo.
siandien nusipirkau beuti formulas prausikli, jis be muilo ir be kvapis, kazin ar ji galima naudoti???

nerizikuok, geriau tyru vandeneliu
Atsakyti
Ilgą laiką naudodavau įvairių firmų (CLIVEN, AVON ir kt.) prausiklius. Kalėdoms brolienė padovanojo "Margaritos" prausiklį su alijošiumi. Iš pradžų į jį žiūrėjau gana skeptiškai, bet kai pabandžiau... thumbup.gif . Dabar galvoju, kad bus kaip toj reklamoj: jei nėra jokio skirtumo, tai kam mokėti brangiau tongue.gif
Atsakyti
Man kažkaip sunku su tais prausikliais. Vis netandu savojo. Žiauriai netiko Carefree, prasidėjo ginekologinės problemos. Pakui bandžiau Margaritą su pieno baltymais. Pradžioje lyg ir nieko, Bet baigiant buteliuką - vėl tas pats cry.gif Nusipirkau Dercome - labai tiko, tik gana brangokas, tai iš to taupumo nusipirkau Avon. Baigiu trečiąjį buteliuką - tai vėl tas pats. Netinka cry.gif Nu turbūt reix vėl kokį Dercome bandyt
Atsakyti
smile.gif Dabar naudoju Avon, prieš tai tik vaikišką muilą, o dar anksčiau išbandžiau visokius:Mira liux, Gaia iš vaistinės, dar kažkokį - man visi nieko buvo smile.gif
g.gif O kur parduodami Dercome ir Femilyn (jei taip užrašiau)?
Atsakyti
QUOTE(Indruze @ 2005 05 16, 15:02)
O kur parduodami Dercome ir Femilyn (jei taip užrašiau)?

Man atrodo, kad vaistinėse. Bent aš Dercome ten buvau pirkusi
Atsakyti