QUOTE(egle.a @ 2006 07 11, 22:35)
jau gal metus laiko naujdoju carefree man tai jis
ir kaina nedidele apie 6-8lt,ir konsistencija nebloga,ir kvapas
iš kažkur girdėjau gandus, kad visuose šituose intymių vietų prausiklių sudėtyje randama medžiagų, kurios sukelia vėžinių ląstelių atsiradimą
(gimdos, kaklelio ir pan) pati asmeniškai niekada nenaudojau tokių prausiklių tad neesu tikra ar šie gandai tiesa, iš kitos pusės kai moterys pradėjo naudoti tuos prausiklius tai ir padidėjo vėžinių susirgimų atvejų, o dabar netgi jaunoms moterims pasitaiko tokie atvejai... nežinau ar tai tiesa, jūsų teisė rinktis
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 24, 18:00)
iš kažkur girdėjau gandus, kad visuose šituose intymių vietų prausiklių sudėtyje randama medžiagų, kurios sukelia vėžinių ląstelių atsiradimą
(gimdos, kaklelio ir pan) neesu tikra ar šie gandai tiesa, iš kitos pusės kai moterys pradėjo naudoti tuos prausiklius tai ir padidėjo vėžinių susirgimų atvejų, o dabar netgi jaunoms moterims pasitaiko tokie atvejai... nežinau ar tai tiesa, jūsų teisė rinktis 
Kad normalią pusiausvyrą ten išderina, tai girdėjau, bet tokio dar ne. Nors visai gali būti susiję
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 24, 16:00)
iš kitos pusės kai moterys pradėjo naudoti tuos prausiklius tai ir padidėjo vėžinių susirgimų atvejų, o dabar netgi jaunoms moterims pasitaiko tokie atvejai...
is kur tokia informacija?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 07 25, 13:18)
o tu gerai pagalvok, kada prasidėjo tokie susirgimai
bijau, žinoma, ir sumeluoti gal yra gerų prausiklių, nesiginčysiu, bet aš vistiek nenaudosiu tokių priemonių
as turiu krasnaja linija prausikli su arbatmedzio aliejumi. na neblogas jis, tik tas arbatmedzio aliejaus kvapas viska gadina
kazkaip norisi gaivumos kvapo is tokio prausiklio...kai pabaigsiu reiks bandyt koki is margaritos serijos
Aš naudoju Margaritos su alijošiumi, man tai
QUOTE(aida1 @ 2006 07 26, 07:35)