Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

As turiu avon,bet mane kvapas labai erzina unsure.gif reiks kitakart bekvapi uzsisakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.a @ 2006 07 11, 22:35)
Na jei kažkokių nusiskundimų neturi, tai ir nepajusi kažko ypatingo  mirksiukas.gif

biggrin.gif I've got your point biggrin.gif
Atsakyti
jau gal metus laiko naujdoju carefree man tai jis thumbup.gif ir kaina nedidele apie 6-8lt,ir konsistencija nebloga,ir kvapas thumbup.gif
Atsakyti
As siuo metu naudoju Cliven.. ax.gif Patiko kvapas ir toks gaivos jausmas, o dabar tai kazkaip nelabai, nes neislieka ta gaiva ilgai, islipi is duso ir vel tas pats unsure.gif gal galit rekomenduot gera, svelnia priemone, kuri ilgiau islaikytu ta gaivuma... wub.gif
Atsakyti
iš kažkur girdėjau gandus, kad visuose šituose intymių vietų prausiklių sudėtyje randama medžiagų, kurios sukelia vėžinių ląstelių atsiradimą g.gif (gimdos, kaklelio ir pan) pati asmeniškai niekada nenaudojau tokių prausiklių tad neesu tikra ar šie gandai tiesa, iš kitos pusės kai moterys pradėjo naudoti tuos prausiklius tai ir padidėjo vėžinių susirgimų atvejų, o dabar netgi jaunoms moterims pasitaiko tokie atvejai... nežinau ar tai tiesa, jūsų teisė rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 24, 18:00)
iš kažkur girdėjau gandus, kad visuose šituose intymių vietų prausiklių sudėtyje randama medžiagų, kurios sukelia vėžinių ląstelių atsiradimą  g.gif  (gimdos, kaklelio ir pan) neesu tikra ar šie gandai tiesa, iš kitos pusės kai moterys pradėjo naudoti tuos prausiklius tai ir padidėjo vėžinių susirgimų atvejų, o dabar netgi jaunoms moterims pasitaiko tokie atvejai... nežinau ar tai tiesa, jūsų teisė rinktis  mirksiukas.gif

ohmy.gif swoon.gif
Kad normalią pusiausvyrą ten išderina, tai girdėjau, bet tokio dar ne. Nors visai gali būti susiję g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurqutee @ 2006 07 24, 16:00)
iš kitos pusės kai moterys pradėjo naudoti tuos prausiklius tai ir padidėjo vėžinių susirgimų atvejų, o dabar netgi jaunoms moterims pasitaiko tokie atvejai...

is kur tokia informacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 07 25, 13:18)
is kur tokia informacija? g.gif

o tu gerai pagalvok, kada prasidėjo tokie susirgimai g.gif dabar moterys labai daug naudoja tokių priemonių... tai ir susirgimai "išpopuliarėjo" per paskaitą dėstytoja sakė, kad geriau jau "gaivintis" natūraliom priemonėm. ji girdėjus iš savo močiutės berods, kad su arbatom kažkokiom labai tinka praustis, tik žinoma dabar taip tikriausiai nieks nedaro g.gif
bijau, žinoma, ir sumeluoti gal yra gerų prausiklių, nesiginčysiu, bet aš vistiek nenaudosiu tokių priemonių schmoll.gif
Atsakyti
as turiu krasnaja linija prausikli su arbatmedzio aliejumi. na neblogas jis, tik tas arbatmedzio aliejaus kvapas viska gadina schmoll.gif kazkaip norisi gaivumos kvapo is tokio prausiklio...kai pabaigsiu reiks bandyt koki is margaritos serijos smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju Margaritos su alijošiumi, man tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aida1 @ 2006 07 26, 07:35)
Aš naudoju Margaritos su alijošiumi, man tai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man jis irgi patinka
Atsakyti
Turiu Carefree intymke ir noriu paklaust ar ji tiktu ir vaikinui?Ant pakuotes nieko neraso,bet gal nieko jei kartais ir jis panaudos? blush2.gif
Atsakyti