Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Kazkoks keistas skyrelis lotuliukas.gif Na tikrai-visos visais prausikliais be galo patentintos ax.gif Aisku gerai,bet man jau itarimas kyla kad nelabai yra skirtumas kuo gelyte plauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 08 28, 10:33)
Kazkoks keistas skyrelis lotuliukas.gif Na tikrai-visos visais prausikliais be galo patentintos  ax.gif Aisku gerai,bet man jau itarimas kyla kad nelabai yra skirtumas kuo gelyte plauti mirksiukas.gif

gelyte, gerai cia pasakei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 24, 20:24)
ohmy.gif  swoon.gif
Kad normalią pusiausvyrą ten išderina, tai girdėjau, bet tokio dar ne. Nors visai gali būti susiję  g.gif

atvirksciai...prausikliai sukurti pagal naturalia moters pH,ko nepasakysiu apie iprastus muilus,kurie suardo naturalia mikroflora,ir sudara puikias salygas susidaryti mikrobams...
Juk kazkuo reikia praustis,nereikia plaut per daug ko ir kur nereikia doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 08 28, 10:43)
gelyte, gerai cia pasakei blush2.gif

aha cia mano draugas taip vadina...bet as reikalauju mano vieteles taip nevadint lotuliukas.gif nu bet cia tik tarp musu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien nusipirkau Skystą muilą intymiajai higienai su ramunėlėmis iš Generos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 08 27, 09:10)
Nuo visu grybeliu rekomenduojama Lactacyd su pieno rūgštimi. Kaina apie 20 lt.

Nusipirku ir as Lactacyd thumbup.gif - super dalykas, neisivaizdavau, kad gali toks geras daiktas but wub.gif
pailgoj bonkutej emulsija, kuria as naudoju ir viduje apiplaut bet kokiam diskomfortui nuimt, o apvali kaip sampunukas isorei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistine @ 2006 05 25, 19:34)
nežinau,gal pasikartosiu,bet labai geras yra tas "dercomme femme",taip pat dar "femilyn",kainuoja ne taip pigiai (40 lt ir 30lt)-bet buteliuko užtenka laaaabai ilgam..(mažiausiai 6 mėn).jie ypač tinkami,jei yra grybelis.. tongue.gif

Man tai pat thumbup.gif dercomme femme. Tik iš pradžių man jo kvapas toks schmoll.gif buvo, bet paskui gal pripratau, tai viskas čiki.
Atsakyti
Aha tas Dercome femme thumbup.gif , ir dar man patiko Lerbolario firmos su islandine kerpena labai ilgam užteko, ir dar Annos Lotan putos intymiai higienai labai fainos.
Atsakyti
dabar naudoju margaritos su pieno baltymais ax.gif nera kazkuo ypatingas, labiau patikdavo Gaia toks saldantsi egrai atvesindavo ta vietele rolleyes.gif
Atsakyti
Is ginekologes esu girdejusi, kad geriausia, kai duso zele ar prausiklis buna su pieno baltymais...
Atsakyti
o vat as tai beda isitaisiau. nezinau kie ir kokiu zeliu esu isbandziusi, viskas grauzia nerealiai. jau buavu vilti praradusi, maniau visai nesiprausus vaiksciosiu, bet kazkaip netycia isbandziau net nezinau kaip cia lietuviskai taisyklingai butu lait de tollete, bet kokios firmos (pvz mustella), nu super. vyras tai zvengia, sako, "prisipirkai cia kazkokiu neaiskiu tualetiniu pienu ir vaidini", nu ale man neapsakomai gerai. nei grauzia, nei maudzia, nei dar koks velnias, zodziu super. tik va kazin ar lietuvoje yra tokiu dalyku?
Atsakyti
jau nuo seno nauduoju nauduoju carefri prausikli, issaugantis naturalia ph. ax.gif zinot ka pasake gyd. ginekologe pas kuria gimdziau? tai kad geriausia praustis siltu vandieniu. ir dar viena akusere taip sake doh.gif schmoll.gif neisiveizduoju kai tada svarei nusiplautu doh.gif taigi pvz kaip buna zebaluota dalva, tai be sampuno schmoll.gif nu sakes
Atsakyti