Kazkoks keistas skyrelis Na tikrai-visos visais prausikliais be galo patentintos Aisku gerai,bet man jau itarimas kyla kad nelabai yra skirtumas kuo gelyte plauti
Kazkoks keistas skyrelis Na tikrai-visos visais prausikliais be galo patentintos Aisku gerai,bet man jau itarimas kyla kad nelabai yra skirtumas kuo gelyte plauti
atvirksciai...prausikliai sukurti pagal naturalia moters pH,ko nepasakysiu apie iprastus muilus,kurie suardo naturalia mikroflora,ir sudara puikias salygas susidaryti mikrobams...
Juk kazkuo reikia praustis,nereikia plaut per daug ko ir kur nereikia
Nusipirku ir as Lactacyd - super dalykas, neisivaizdavau, kad gali toks geras daiktas but
pailgoj bonkutej emulsija, kuria as naudoju ir viduje apiplaut bet kokiam diskomfortui nuimt, o apvali kaip sampunukas isorei
nežinau,gal pasikartosiu,bet labai geras yra tas "dercomme femme",taip pat dar "femilyn",kainuoja ne taip pigiai (40 lt ir 30lt)-bet buteliuko užtenka laaaabai ilgam..(mažiausiai 6 mėn).jie ypač tinkami,jei yra grybelis..
Aha tas Dercome femme , ir dar man patiko Lerbolario firmos su islandine kerpena labai ilgam užteko, ir dar Annos Lotan putos intymiai higienai labai fainos.
o vat as tai beda isitaisiau. nezinau kie ir kokiu zeliu esu isbandziusi, viskas grauzia nerealiai. jau buavu vilti praradusi, maniau visai nesiprausus vaiksciosiu, bet kazkaip netycia isbandziau net nezinau kaip cia lietuviskai taisyklingai butu lait de tollete, bet kokios firmos (pvz mustella), nu super. vyras tai zvengia, sako, "prisipirkai cia kazkokiu neaiskiu tualetiniu pienu ir vaidini", nu ale man neapsakomai gerai. nei grauzia, nei maudzia, nei dar koks velnias, zodziu super. tik va kazin ar lietuvoje yra tokiu dalyku?
jau nuo seno nauduoju nauduoju carefri prausikli, issaugantis naturalia ph. zinot ka pasake gyd. ginekologe pas kuria gimdziau? tai kad geriausia praustis siltu vandieniu. ir dar viena akusere taip sake neisiveizduoju kai tada svarei nusiplautu taigi pvz kaip buna zebaluota dalva, tai be sampuno nu sakes