Ilgiau panaudojus Generos intymkie su ramunelem galiu pasakyti, kad sausina oda

Kiek per paieska perzvelgiau niekas nepaminejo CLIVEN putu
Nu, isbandziau ir as nemazai, bet sitos putos man
, vien jau del konsistencijos malonu naudoti
. Bet va, nusipirkt tai, tik Akropoly randu. Be to labai ilgai naudojasi.

As tai naudoju Hortus Fratris, bet nieko ypatingo...eilinis gelis nesikiriantis nuo kitu prausikliu...
Sveikos. Gal kuri žinosit. Kažkada,kai buvau Vokietijoj,pirkau intymios higienos prausiklį(neprisimenu pavadinimo). Buvo mėtinis. Taaaip patiko. Lietuvoj vos ne visus išbandžiau-Mėtinių nebūna arba nerandu
Gal kuri tokį atrado?

QUOTE(NIDA @ 2006 12 27, 19:31)
Sveikos. Gal kuri žinosit. Kažkada,kai buvau Vokietijoj,pirkau intymios higienos prausiklį(neprisimenu pavadinimo). Buvo mėtinis. Taaaip patiko. Lietuvoj vos ne visus išbandžiau-Mėtinių nebūna arba nerandu
Gal kuri tokį atrado?

o jis ka salde? as turejau su saldanciu efektu Gaia prausikli su arbatmedziu

jo.jis salde. Taip maloniai beveik visa diena jautesi poveikis. Reikes isbandyti ta Gaia butinai. aciukas
QUOTE(Jovvita @ 2006 12 30, 20:49)
Man patinka "Margarita" su šalavijais.
man sitas irgi nieko
as naudoju sebamed tai labai patinka, visos nemalonios problemos dingo
o i gamta tai super cafree dregnos serveteles su alijosiumi. Geruju bakteriju niekaip neisplausi jei prasikli naudosi tik isoriskai ne i vidu.. O iklotai patartina tik kai be ju neissiversi..

man grieztai mano ginekologe uzdraude naudoti prausiklius intymiai vietai (nors niekad tokiu ir nesu bandziusi)... nesvarbu, kad naudojamas tik isoriskai... kadangi neturiu jokiu ginekologiniu problemu, nekankina gausios isskyros ar nemolus kvapas man uztenka apsiplauti tiesiog vandeniu...
Naudoju "Margaritos" su alijošium ir negaliu atsidžiaugti - pats geriausias