Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(mexica @ 2006 12 01, 22:18)
Kazi ka jus anksciau daret kai dar nezinojot apie jokius prausikliu ir tokiu lietuvoj dar ne nebuvo? doh.gif O dabar atrodo viso snumirtu jei nebegautu.

Nereikia jokiu prausikliu doh.gif , niezejimas ir grybeliai atsiranda nuo kasdieniniu iklotu, pati tuo isitikinau ir nutraukus ju naudojima baigesi visos problemos. Kai netycia isikalbejau su sese , o paskui dar su drauge, pasakiau kad tai tik iklotu beda , jos taip pat juos nebenaudoja kasdien ,nebent ypatingam reikalui, baigesi visos problemos ir draugei ir sesei taip pat. Taip kad, perdetas rupestis savimi kartais kenkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(upe_5 @ 2006 12 01, 21:49)
Nereikia jokiu prausikliu doh.gif , niezejimas ir grybeliai atsiranda nuo kasdieniniu iklotu, pati tuo isitikinau ir nutraukus ju naudojima baigesi visos problemos. Kai netycia isikalbejau su sese , o paskui dar su drauge, pasakiau kad tai tik iklotu beda , jos taip pat juos nebenaudoja kasdien ,nebent ypatingam reikalui, baigesi visos problemos ir draugei ir sesei taip pat.  Taip kad, perdetas rupestis savimi kartais kenkia doh.gif

IKI GIMDIMO vis sirgdavau nuo iklotu, tyko vieninteli carefree be jokiu kvapu, o jau nuo deskrytu tokios problemos... pagimdzius neturiu problemu visai, tfu tfu tfu..
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2006 12 01, 18:25)
as turiu AVON - labai skalsus, kvapas neikyrus, duociau 10 balu  rolleyes.gif

o as avono intym prausikliui nei vieno balo neduociau, jau taip man jis smirdejo. net nesinaudojau, toks grubus ximikatinis.. fe..
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 12 01, 21:41)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
aš prausiklį naudoju 2-3 k. per savaitę
o kai baigiasi, nepuolu iš karto pirkti kito
viskam turi būti saikas

o as 2-3k per diena, maziau negaliu lotuliukas.gif dar sitam nesibaigus perku kita. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dana123: 03 gruodžio 2006 - 19:54
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 30, 18:47)
as irgi dabar toki naudoju  smile.gif  kol kas esu patenkinta  ax.gif

Man irgi visai patiko smile.gif Paskui bandysiu kitą iš Generos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 05 gruodžio 2006 - 10:55
QUOTE(upe_5 @ 2006 12 01, 22:49)
Nereikia jokiu prausikliu doh.gif , niezejimas ir grybeliai atsiranda nuo kasdieniniu iklotu, pati tuo isitikinau ir nutraukus ju naudojima baigesi visos problemos. Kai netycia isikalbejau su sese , o paskui dar su drauge, pasakiau kad tai tik iklotu beda , jos taip pat juos nebenaudoja kasdien ,nebent ypatingam reikalui, baigesi visos problemos ir draugei ir sesei taip pat.  Taip kad, perdetas rupestis savimi kartais kenkia doh.gif

swoon.gif tai va del ko pas mane bedos!matyt as jau perdetai higieniska tapau,kas diena prausikli naudoju,be iklotu is namu nekeliu kojos,dabar man viskas aisku doh.gif
Atsakyti
kaip tai nereikia prausikliu? blink.gif
Atsakyti
Pabandziau Margarita su pieno baltymais,tai nepatiko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dana123 @ 2006 12 10, 02:31)
kaip tai nereikia prausikliu?  blink.gif

Ginekologes pasiklausk - pasakys, kad cia gryniausia nesamone ir pinigu ismetimas. Patapot reklamos aukom rolleyes.gif

As irgi biggrin.gif Vakar nugriebiau carefree nes sporto klube kazkaip man kazko norejosi.. Tai tikrai jis skaniai labai kvepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 10 gruodžio 2006 - 14:20
QUOTE(Mulana @ 2006 12 05, 12:10)
swoon.gif tai va del ko pas mane bedos!matyt as jau perdetai higieniska tapau,kas diena prausikli naudoju,be iklotu is namu nekeliu kojos,dabar man viskas aisku doh.gif

nzn man atrodo prausiklis nera blogai..vis geriau nei muilas, ar duso zele, nuo kurios alergija juk gali but, jei l. aramatizuota g.gif
bet va kasdieninis iklotu naudojimas doh.gif blogybe, o dar didesne -tamponai..Netikejau, kol paciau neprasidejo bedos verysad.gif

man labiausiai patinka "zlaja" prausiklis su medetkom, na man tiesiog super thumbup.gif Bet butent tas kur senam ipakavime, buna Rimi. As tikriausiai esu reklamos auka, bet mane labai teigiamai veikia, kad ant jo uzrasyta, kad saugo nuo infekciju, bakteriju ir uzdegimu lotuliukas.gif dar l. drekina del to rekomenduojamas klimaksinio amziaus moterims lotuliukas.gif
Atsakyti
medetkos tai gerai ax.gif
Atsakyti
O man geriausias Sebamedo, šiaip tai juo reiktų praustis ne daugiau kaip kartelį per dieną, kitą kartą užtenka ir vandenuko blush2.gif
Atsakyti
as irgi, gink dieve, ne kasdien naudoju prausikli
max 3-4 per savaite smile.gif

o man nuo tu muiliuku ir paprastu zele tai tikrai kokia alergija kyla doh.gif
ir nemanau kad vien reklamos aukos esam

nu nebent VIEN su vandenuku praustum-gal tada ir nebutu alergijos
Atsakyti
kiek gydytojų klausiau - visi kaip vienas tvirtina, kad geriausia - vaikiškas muilas. aš taip pat tuo įsitikinau.
Atsakyti