Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(Dana123 @ 2006 11 29, 17:28)
jau nuo seno nauduoju nauduoju carefri prausikli, issaugantis naturalia ph.  ax.gif  zinot ka pasake gyd. ginekologe pas kuria gimdziau? tai kad geriausia praustis siltu vandieniu. ir dar viena akusere taip sake  doh.gif  schmoll.gif neisiveizduoju kai tada svarei nusiplautu  doh.gif  taigi pvz kaip buna zebaluota dalva, tai be sampuno  schmoll.gif  nu sakes

kiek informacijos ieskojau ir kiek daktarai sako....kad su siltu vandeniu 'vietele; reikia plauti tik tada kai yra "pienlyge" ar kitos ligos.......
tipo kad daugiau nesuerzintum "vieteles" su visokias muilais ir ar plovykliais......

as kaip ir tu neizsivaizduoju kaip vien su vandeniu plauti 'vietele".. g.gif juk vien vanduo visko pilnai nenuplauna.. g.gif
Atsakyti

as tai alergiska esu tokiems dalymas, daug esu isbandzius bet niekas netiko. gyd uzdraude visus nes man iskart prasideda niezejimas nuo tokiu prasikliu.. blush2.gif
Atsakyti
As irgi protinguole pradejau naudoti Linsan,regis,firmos prausikli,o tada ir dziaugsmai prasidejo,isskyru padaugejo,fui pridirbau zodziu juodai,man ir tos dregnos serveteles nepatinka,geriausiai su siltu vandeniu arba kaip seniau su vaikisku muilu
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2006 08 28, 18:54)
O aš šiandien nusipirkau Skystą muilą intymiajai higienai su ramunėlėmis iš Generos  ax.gif

as irgi dabar toki naudoju smile.gif kol kas esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
turbut tavo tiesa bus. nes kitaip... schmoll.gif
Atsakyti
as irgi uz carefree thumbup.gif jau naudoju apie metus ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2006 12 01, 08:59)
as irgi uz carefree thumbup.gif  jau naudoju apie metus ir viskas ok smile.gif

as su carefree ape3-4 metus. man dar kvapas jo lbj patinka wub.gif izduosiu paslapti, zinau skambes nekaip, bet visko buna. taigi buvom karta wiezbutyje ir neturejau duso zeles, ta kuri ten buvo schmoll.gif , turejau uztad ta carefree thumbup.gif ir ka jus manot, uzpiliau ant plausines ir i dusa... merginos, koke svelnute buvo kuno oda, kaip mazo vaiko... gyvenime tokia nebuvo po duso zeliu, nors maniskes neblogos. daugiau juo visa nesiprausiau aisku.. ai kazkai, prie adinas zeles pripratus dbr. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dana123 @ 2006 12 01, 17:50)
as su carefree ape3-4 metus. man dar kvapas jo lbj patinka  wub.gif izduosiu paslapti, zinau skambes nekaip, bet visko buna. taigi buvom karta wiezbutyje ir neturejau duso zeles, ta kuri ten buvo  schmoll.gif , turejau uztad ta carefree  thumbup.gif  ir ka jus manot, uzpiliau ant plausines ir i dusa... merginos, koke svelnute buvo kuno oda, kaip mazo vaiko... gyvenime tokia nebuvo po duso zeliu, nors maniskes neblogos. daugiau juo visa nesiprausiau aisku.. ai kazkai, prie adinas zeles pripratus dbr.  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
as turiu AVON - labai skalsus, kvapas neikyrus, duociau 10 balu rolleyes.gif
Atsakyti
Kazi ka jus anksciau daret kai dar nezinojot apie jokius prausikliu ir tokiu lietuvoj dar ne nebuvo? doh.gif O dabar atrodo viso snumirtu jei nebegautu.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 12 01, 20:18)
Kazi ka jus anksciau daret kai dar nezinojot apie jokius prausikliu ir tokiu lietuvoj dar ne nebuvo? doh.gif O dabar atrodo viso snumirtu jei nebegautu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš prausiklį naudoju 2-3 k. per savaitę
o kai baigiasi, nepuolu iš karto pirkti kito
viskam turi būti saikas
Atsakyti
O man patinka Fresh&Clean intymios higienos zele su medetku kvapu bigsmile.gif
Atsakyti