Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

QUOTE(xxxsaulyte @ 2005 01 20, 10:05)
Naudojau "Avon" hig.zele. Man patiko ir lyg tai tiko. Bet mano ginekologe ir net vyras medikas itikino, kad nereikia jokiu intim. prasikliu. Buvo kazkoks psichologinis barjeras, be tu prasikliu jausdavausi lygtai nesvari  biggrin.gif , bet nustojus juos naudoti, atsistate naturalus dregnumas ir baigesi visos bakterinozes, vaginozes, nemalonus kvapai ir t.t.
As irgi dabar supratau, kad "ten" nereikia  jokiu spec. priemoniu....... biggrin.gif

Kazkaip nelabai isivaizduoju kaip galima praustis isvis net be vaikisko muiliuko??? Tiesa, sakant noreciau ir as visos chemijos atsisakyt: nei vaistu, nei prausikliu....
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2005 01 20, 10:05)
Naudojau "Avon" hig.zele. Man patiko ir lyg tai tiko. Bet mano ginekologe ir net vyras medikas itikino, kad nereikia jokiu intim. prasikliu. Buvo kazkoks psichologinis barjeras, be tu prasikliu jausdavausi lygtai nesvari  biggrin.gif , bet nustojus juos naudoti, atsistate naturalus dregnumas ir baigesi visos bakterinozes, vaginozes, nemalonus kvapai ir t.t.
As irgi dabar supratau, kad "ten" nereikia  jokiu spec. priemoniu....... biggrin.gif

na tu rasai, kad nereikia visokiu prausikliu.gal is vienos puses ir sutnku su tavim, uztenka paprasto muiliuko.bet vot kai yra tokia kvaraba kaip pienlige,tai manau tie prausikliai turi kazkoia tai nauda, ar as klystu? smile.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
[quote=RamuneA,2005 01 18, 09:40]
Aš ilgai naudojau Dercome Feme (ir veidą nusivalydavau, kai valiklio nebeturėdavau blush-anim-cl.gif ). Bet dabar aptikau dar geresnį dalyką - tokį tepaliuką - gelį(tik pamiršau pavadinimą blush-anim-cl.gif reikės namuose pasižiūrėt). Bet jis ne iš tų paprastų drėkinamųjų gelių, o būtent padedantis atstatyti ten visus gerus dalykėlius. Dercome Feme man taip nepadėdavo.

Tai parasyk kas cia per stebuklas? As pabandyt nusipirkau Margaritos su pieno baltymais prausikli. Esu isbandziusi tikrai nemazai ir brangiu, ir pigesniu. Iki siol geriausias buvo Dercome Feme.
Atsakyti
manau, kad vaikiskas muiliukas - pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet vis tiek paklausiu... 4u.gif
Ar jus naudojat prasuimosi priemones menstruaciju metu?
Atsakyti
ax.gif O kaip gi be prausimosi priemones,kad ir tuo metu.. yess.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveukutes,

visai neseniai mano ginekologe man patare sergant pienlige nenaudoti jokiu muilu. mat muilas yra sarmas, o kaip zinome is chemijos sramas gerai reguoja su rugstimi. maksties pavirsius yra rugstinis tai gi naudodamos muila mes sudarome terpia plisti pienligei. gydytoja patare geriau tik vandeniu praustis. man tai pasirode gan neiprasta g.gif , bet kaip mano vyras sako, mes moteriskes pilnos stereotipu. nuo to apsilankymo daugiau muilu neprausiu ir tikrai pienlige nebeatsinaujina thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi pats paciausias intymios hig.prausiklis Margaritos,as su pieno baltymais naudoju ax.gif Gal ir nera tie prausikliai gerai bet as kazkaip kitaip savo vieteles apsiprausimo be ju neisivaizduoju,jau tiek ipratus.. mirksiukas.gif Taspats ir su iklotais ir daugkas sako,kad jie nera gerai bet be ju jauciuosi kazkokia nesvari,vaidenasi,kad tuoj nuo mane blogu kvapeliu atsiduos blush2.gif
Atsakyti
Na, as irgi pritarciau ananda. O, va del iklotu kasdieniniu, tai esu labai pries. Na, nekalbu, kai buna paskutines mmm dienos, bet kai vidury ciklo...
Atsakyti
QUOTE(RamuneA @ 2005 01 18, 09:40)
Aš ilgai naudojau Dercome Feme (ir veidą nusivalydavau, kai valiklio nebeturėdavau blush-anim-cl.gif ). Bet dabar aptikau dar geresnį dalyką - tokį tepaliuką - gelį(tik pamiršau pavadinimą  blush-anim-cl.gif  reikės namuose pasižiūrėt). Bet jis ne iš tų paprastų drėkinamųjų gelių, o būtent padedantis atstatyti ten visus gerus dalykėlius. Dercome Feme man taip nepadėdavo.

P.S. dabar makiažą valausi su Pampers servetėlėmis. Geriau nesurasi : biggrin.gif

LABAI DOMINA ISSAMESNE INFORMACIJA APIE TA TEPALIUKA-GELI. KUR? UZ KIEK?DEKUI
Atsakyti
pastebejau, kad ner nieko apie intymios higienos prausiklius. kuo "ten" plaunat? as tai naudoju familyn, tipo ir nuo grybeliu saugo. geras daiktas, jau antra pakuote naudoju, tikrai jei kada persti ar ka tai nuima perstejima, siaip buna pvz kelnes patrina ar ka...
man ginekologe sake kad ten galima tik arba vaikisku muilu be jokiu priedu - dazikliu, dezodoratoriu - reikia praust, kad neerzintu.
tai ka naudojat?
Atsakyti
Aš naudoju avon firmos intymios higienos žele, man ji labai patinka. ax.gif
Atsakyti