Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausikliai

Naudoju "Cliven" prausikli rolleyes.gif
Atsakyti
Margarita su pieno baltymais thumbup.gif
Atsakyti
shiaip tai reikia nepersistengt su visokiais muilais ten ish viso... karta, du per savaite.... o visus kitus kartus su vandeneliu ish krano...
gydytojai taip rekomenduoja... nes kitaip ishplaunat naturalia makshties terpe ir ji tampa pazeidziamesne visokiems uzdegimams....
shiaip tai pati naudoju margaritos prausikli mirksiukas.gif

ir ish viso labiau pradejau lietuvishka kosmetika labiau pasitiket... ji naturalesne... Margaritos kremai veidui man thumbup.gif o kremas su shaltalankiais kunui ish vis jega thumbup.gif kadangi mano oda labai sausa, tai shitas kremas tikrai liuks.

nu aishku cia ne i tema biggrin.gif , bet margaritos kosmetika man liuks
Atsakyti
kas dėl vaikiškų muilų, tai aš negaliu su jais praustis, labai išsausina... sad.gif dabar turiu cliven prausiklį, bet labiau patiko margaritos su alijošiumi rolleyes.gif
Atsakyti
Nenaudoju jokių prausiklių. Tik grynas vandenėlis, labai retai su muiliuku pravarau. Rezultatas: gyvenime nesu turėjusi jokių grybelių, jokių pienligių, išskyrus antrąjį nėštumą, kuris su pienlige prasidėjo, su pienlige ir baigėsi
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 04 04, 20:57)

ir ish viso labiau pradejau lietuvishka kosmetika labiau pasitiket... ji naturalesne... Margaritos kremai veidui man  thumbup.gif  o kremas su shaltalankiais kunui ish vis jega thumbup.gif  kadangi mano oda labai sausa, tai shitas kremas tikrai liuks.

nu aishku cia ne i tema biggrin.gif , bet margaritos kosmetika  man liuks

nu gera ta kosmetika, tik riebesnei odai nelabai ką pasirinkt yra, vat pamaitina odą tai gerai, bet kas iš to, kai poros užsikemša sad.gif .
Atsakyti
Naudoju margaritą, tikrai labai geras prausiklis.... maloniai, neįkyriai kvepia, švariai viską išprausia mirksiukas.gif
Šiaip teigiama, kad tokius dalykėlius geriau pirkti vaistinėse. Vieną kart prie kažkokio žurnaliuko buvo pridėtas Femine prausiklis, tai irgi labai patiko - bekvapis, bespalvis, labai skalsus. Tik gana brangokas - 200 ml apie 30 Lt.
Kadagi TĄ viečikę tik vieną, ta 30 litukų galim ir atgailėt.... smile.gif
Atsakyti
Man tai visai nieko kažkoks naujas Carefree prausiklis, bet labiausiai tai patinka Bionsen smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju Carefree ir man patinka, kitokiu nesu bandžiusi smile.gif

Dar norėjau paklausti ar jūsų vyrai naudoja kąnors specialaus toms vietoms prausti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightingale: 05 balandžio 2005 - 09:59
Mano draugas pries kokius pora metu buvo gaves dovanu intymios higienos prausiki vyrams tai buvo labai patenkintas thumbup.gif as kiek ieskojau jam neradau nors toks ir ieskojimas kartais pasiziuriu parduotuvese, blush2.gif
Dabar jis kartais mano nugvelbia nes labai patinka. As net nepamenu koks mano prausiklis tik kai perku tai visuomet ziuriu kad ph butu mazesnis nes ten oda jautresne ne taip kaip naturalus odos ph 5.5, o kad butu 4.5 arba 3.5 kaip mano ginekologe sake, as ja tikiu.
Atsakyti
Turiu Dercome Femme,tik retai naudoju, nes man nuo bet kokiu prausikliu po kiek laiko atsiranda niezulys,jautrumas schmoll.gif o kai nuemu ir prausiuos tik vandeneliu tai liuks viskas thumbup.gif ...ai visur chemijos prikista dabar netikiu jokia nauda tu prausikliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 04 05, 09:58)

Dar norėjau paklausti ar jūsų vyrai naudoja kąnors specialaus toms vietoms prausti?  ax.gif

taip, naudoja mano biggrin.gif
Atsakyti