ir as girdejau,kad Margaritos geri. reikes nusipirkti
QUOTE(Monada @ 2005 01 12, 16:32)
Isbandziau ir as nemazai ivairiausiu prausikliu ir kitu higieniniu priemoniu. Dercome Feme visai nieko, bet dabar pameginau Hi Intima aliejuka prausimuisi is Aok. Va cia tai daiktas
O kas liecia kasdienius iklotus tai daugiau jau ju nebevartosiu
tikrai ne i nauda. Kad ir kaip sakytumete bet nesu girdejusi, kad bent vienas ginekologas patartu juos vartoti. 

Kas ten per aliejukas? Dar nesu tokio girdejus.Kur ji pirkai?
O kiek kainuoja Tantum Rosa? Buna savitarnoj, ar reikia pas vaistininkes prasyt?
Aš irgi prieš tai naudojau Dercome feme, o po to nusipirkau Margaritos su baltymais prausiklį.MAn labai
JAu antrą buteliuką baigiu.

Bonzile, jis yra is Aok firmos, o pirkau vaistinej. Kadangi pati esu siauliete, tai ji isigyjau Valerijono vaistineje

As irgi pasisakau tik uz Dercome Fame
Tarpkitko,ginekologe prie visu sito prausiklio pliusu dar paminejo,kad juo galima plauti ir veida

QUOTE(Ede @ 2005 01 16, 15:24)
As irgi pasisakau tik uz Dercome Fame
Tarpkitko,ginekologe prie visu sito prausiklio pliusu dar paminejo,kad juo galima plauti ir veida 

Aš ilgai naudojau Dercome Feme (ir veidą nusivalydavau, kai valiklio nebeturėdavau

P.S. dabar makiažą valausi su Pampers servetėlėmis. Geriau nesurasi :

mes abi su dukra naudojam Avon"delikate'' intymios higienos zele,bet cia manau kiekvienai reikia prisiderinti,nes tas kas tiks man,kitai bus visiskas slamstas ir dar kokia alergija sukels
O ta Margarita suintrigavo ..reiks isbandyti,nes ir kaina jau tokia maza
Avon kainavo apie 16 litu.

QUOTE(Monada @ 2005 01 12, 16:32)
Isbandziau ir as nemazai ivairiausiu prausikliu ir kitu higieniniu priemoniu. Dercome Feme visai nieko, bet dabar pameginau Hi Intima aliejuka prausimuisi is Aok. Va cia tai daiktas
O kas liecia kasdienius iklotus tai daugiau jau ju nebevartosiu
tikrai ne i nauda. Kad ir kaip sakytumete bet nesu girdejusi, kad bent vienas ginekologas patartu juos vartoti. 

nu,kad ne i nauda tai tikrai tie iklotai,bet tai ka be ju tada daryt?

Man Margarita
naudoju visus ir su pieno baltymais, ir su alijošium, ir su šalaviju, visus bandžius
Įklotai kasdieną tikrai nesveika, bet aš naudoju juos tik paskutinėm mmm dienom, kai dar truputį teplioja, man bent geriau nei su paketais, o ir tamponų nesinori dėl kelių lašų gadinti

Naudojau "Avon" hig.zele. Man patiko ir lyg tai tiko. Bet mano ginekologe ir net vyras medikas itikino, kad nereikia jokiu intim. prasikliu. Buvo kazkoks psichologinis barjeras, be tu prasikliu jausdavausi lygtai nesvari
, bet nustojus juos naudoti, atsistate naturalus dregnumas ir baigesi visos bakterinozes, vaginozes, nemalonus kvapai ir t.t.
As irgi dabar supratau, kad "ten" nereikia jokiu spec. priemoniu.......

As irgi dabar supratau, kad "ten" nereikia jokiu spec. priemoniu.......