As nusipirksiu rytoj satinelle massage depiliatoriu. Papasakosiu ispudzius:) o nuo tu masineliu, skutimo, plaukas pasidaro juodas, storas, ir skauda labiau kai su epiliatorium rauni. Ziuresim, ar tas skausmas nezmoniskas, ar visai pakenciamas...

o su tom lelektrinem masinelem galima bikinio sriti ir giliau skusti? o kai atsimpa peiliukai kas tada?
QUOTE(levrete @ 2005 07 20, 13:47)
o su tom lelektrinem masinelem galima bikinio sriti ir giliau skusti? o kai atsimpa peiliukai kas tada?
o kai atsimpa peiliukai, tai nueini i parduotuve - ir nusiperki naujus

As tai net kai atauga plaukeliai geriau su depiliatorium pakentesiu, nes nusiskutus kita diena jau "eziukas" yra. O maniskis kartais pajuokauja, kad is manes depiliatoriu pasiskolins, nes jam kasryt skustis reikia

Šiandien kataloge radau reklamuojmą tokį daiktą- naujasis Silky Smooth plaukelių šalinimo prietaisas su mikroskopine technologija, leidžiantis pašalinti plaukelius greitai, maloniai, paprastai, be jokio skausmo ir tikrai patikimai. Atrodo ir yra tokio dydžio kaip el.dantų šepetėlis. Su baterija.
Ar esat tokį daiktą matę/ girdėję? O gal aš čia viena tokia neišmanėlė, nieko nemačius ir negirdėjus? Papasakokit, gal kuri tokį turite ar bandėte?
Ar esat tokį daiktą matę/ girdėję? O gal aš čia viena tokia neišmanėlė, nieko nemačius ir negirdėjus? Papasakokit, gal kuri tokį turite ar bandėte?
http://secure.igia.c...l.cfm?ID=AT7597
Man tai nelabai patikimai tokie dalykai atrodo
Nors, gal kuri bandėt ir galit ką nors gero pasakyt???
Man tai nelabai patikimai tokie dalykai atrodo

Nors, gal kuri bandėt ir galit ką nors gero pasakyt???
O kokiu principu jis veikia? Jei rauna- tao skauda, jei skuta- atauga po keliu dienu... Tokio ilgalaikio pasalinimo be skausmo as nezinau...
O kokiu principu jis veikia? Jei rauna- tao skauda, jei skuta- atauga po keliu dienu... Tokio ilgalaikio pasalinimo be skausmo as nezinau...
Efektyvi mikroskutimo technologija bei puikus rezultatas be jokių žymių ar odos sudirginimo- čia taip rašo reklamoje.
Esmė tame, kad ir taip antakius skutu kas kelias dienas, nes pešiot negaliu.
Nu tai jei tai skutimas, reiskia ataugs po keliu dienu...
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 27, 17:32)
Ir dabar atauga... bet sakau, gal būtų patogiau? Bijau tik, kad kitą dieną nesugestų ar kitokių cirkų neatsitiktų 

nu nezinau

o kokia jo kaina?
as tai supratau kad jis net neskuta o tesiog nuzulina plaukelius...