O kaina 9 eurai, skaiciuok pati

QUOTE(body @ 2005 07 27, 23:41)
tai visai nebrangu, bet įdomu koks tiksliai jo poveikis. Ar niekas tikrai nėra bandę?
As turejau toki, visai dantu sepetelio formos. Ideja ta kad jis veikia kaip skutimosi masinele vyru, tik kai nuskusdavau, tai visada matydavosi kad skusta ( pas mane tamsus plaukeliai). Jei kito varianto nera, tik kaip skutimas, tai turbut tikrai vertingiau nei peiliukais skust antakius ( kaip cia kazkuri rase). O siaip tai cia tikrai reklaminis triukas ( be skausmo, be vargo, be pinigu ir blabla, tas pats kaip numesite svorio, bet galesite valgyti ir tortus ir kiaules kojas, tik 1 tablete isgerkit
)) nesamone! taip nebuna

Maciau as parduotuveje toki daikta pirkti, tai ten taip ir uzrasyta...tai vietelei grazinti
tipo, vos ne modeliuoti ir dizaina daryti... primena toki, kaip vyru barzdai skirtas, tik plonas, mazutis....
Vienu zodziu gal kas turite, naudojates, ar patogu, ka jis daro, ar nesamone cia....

Vienu zodziu gal kas turite, naudojates, ar patogu, ka jis daro, ar nesamone cia....
QUOTE(iindre @ 2005 06 28, 14:47)
Tai va, pasakoju kaip sekėsi
.
Sakė labai labai liux. Ji dar ir putų ant kojų, pažastų ir t.t. užsivaro, ir skutą. Sakė ten taip ir instrukcijoj parašytą. Ir net gi galima kišti po kranu. O aš net negalvjau kad taip galima. Sakė daug greičiau ir lengviau nusiskuta negu su paprastu peiliuku. Ir labai patenkinta, o svarbiausią kad už 10 litų.

Sakė labai labai liux. Ji dar ir putų ant kojų, pažastų ir t.t. užsivaro, ir skutą. Sakė ten taip ir instrukcijoj parašytą. Ir net gi galima kišti po kranu. O aš net negalvjau kad taip galima. Sakė daug greičiau ir lengviau nusiskuta negu su paprastu peiliuku. Ir labai patenkinta, o svarbiausią kad už 10 litų.
as ir buvau susigundzius ta is maximos, pavadinimu gamma ....

QUOTE(Džiuga+ @ 2005 09 29, 10:19)
Maciau as parduotuveje toki daikta pirkti, tai ten taip ir uzrasyta...tai vietelei grazinti
tipo, vos ne modeliuoti ir dizaina daryti... primena toki, kaip vyru barzdai skirtas, tik plonas, mazutis....

o kur toki matei ir uz kiek

as kai pirkau philips epiliatoriu, tai kartu buvo ir kita skustuvo galvute
ji ten kazkokiu kirpimo principu veikia, bet man nelabai patiko
jau geriau su peiliukais ir oda svelnesne lieka

kalbant apie vyriskas skutimosi masineles, reikia jusu atsiliepimu ir patarimu, mat ruosiuos brangiausiam tokia dovana
bet nenutuokiu pagal ka rinkti
padekit

Sveikos, gal kuri naudojate ta daikciuka - epilaitoriu (net nezinau, ar teisingai ji vadinu), kuris ne israuna plaukus, o juos skuta, na, tarsi skutimo masinele. Jei taip, gal galite pasidalinti patirtimi, ar svariai atlieka darba
ar neisberia nuo jo, kokios firmos, kiek kainuoja

skuta ne taip švariai kaip skustukai
bet visiškai neberia
Jis buvo pridėtas prie epiliatoriaus, kuri peša, atskirai yra pirkti, nuo 20 lt esu mačiusi

Jis buvo pridėtas prie epiliatoriaus, kuri peša, atskirai yra pirkti, nuo 20 lt esu mačiusi

Skutimo galvutės būna pridėtos prie kai kurių epiliatorių, kurie rauna plaukelius, bet būna pirkt tik kaip skutimo mašinėlės, be rovimo galvučių, kaip vyrams pvz.

QUOTE(Baltija @ 2006 09 20, 23:38)
skuta ne taip švariai kaip skustukai
bet visiškai neberia

Tai galbut, jei gerai pazulinus ir visai nieko neliktu, ar vis delto su juo neimanoma visiskai svariai prasieiti