Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

QUOTE(Loote @ 2009 09 28, 21:03)
cia gali buti jau kaip sake kad susuto saknys... bet as greiciau pasakyciau kita problema - ji pervezant ar pernesant nusalo... taip atrodo nusalusi gele, nes turejom darbe per tokia problema nemenku nuostoliu...  verysad.gif

Aš lygiai tokią (suformuotą ant ilgo stiebo)pačią gavau dovanų prieš mėnesį, ir tas pats nutiko...taip ir nesupratau, ko jai trūko , ir purškiau virintu vandeniu ir laisčiau kasdien, nors dabar mąstau, kad jos nykimas sutapo su šildymo sezono pradžia g.gif
O vat kita jau gerą pusmetį pas mane, tai negaliu atsidžiaugt žiedais thumbup.gif thumbup.gif

http://public.fotki....ai-patinka.html
http://public.fotki....ai/azalija.html
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 10 28, 23:41)
Aš lygiai tokią (suformuotą ant ilgo stiebo)pačią gavau dovanų prieš mėnesį, ir tas pats nutiko...taip ir nesupratau, ko jai trūko , ir purškiau virintu vandeniu ir laisčiau kasdien, nors dabar mąstau, kad jos nykimas sutapo su šildymo sezono pradžia  g.gif
O vat kita jau gerą pusmetį pas mane, tai negaliu atsidžiaugt žiedais  thumbup.gif  thumbup.gif

Siaip kasdien laistyt nereikia,as laistau tada kai pasiziurejus zeme ne dregna,ir ziema gavau ja dovanu ,auga nieko jai nepasidare. smile.gif
O laistom mes savo geles lietaus vandeniu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytė: 29 spalio 2009 - 20:48
QUOTE(pelytė @ 2009 10 29, 22:47)
Siaip kasdien laistyt nereikia,as laistau tada kai pasiziurejus zeme ne dregna,ir ziema gavau ja dovanu ,auga nieko jai nepasidare. smile.gif
O laistom mes savo geles lietaus vandeniu. ax.gif

oj ne, maniškė tai tokia išlepinta doh.gif dieną-dvi nepalaistai, tai žiūrėk jau apvytusi, lapų primėčiusi.Ir vandenį jai tik virintą ax.gif Jau taip mane šokdina doh.gif , bet kol žydi, tai vykdau jos norus , nes žiedai tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 10 30, 00:34)
oj ne, maniškė tai tokia išlepinta  doh.gif  dieną-dvi  nepalaistai, tai žiūrėk jau apvytusi, lapų primėčiusi.Ir vandenį jai tik virintą  ax.gif Jau taip mane šokdina  doh.gif , bet kol žydi, tai vykdau jos norus , nes žiedai tai  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai jo jos visos lepios,tik kd nekasdien laistau smile.gif
Atsakyti
Na va, ėmė kažko maniškė lapus mest. Bet perskaičiau temą nuo pradžios, tai bandysiu įvairiausiais būdais padėt gėlytei.smile.gif
Atsakyti
Va grįžau iš darbo, o gėlytė numetė per parą pusę lapų. Kas jai gali būti? Net nebežinau ko griebtis. Ir purškiau, ir vietą pakeist bandžiau...... sad.gif
Atsakyti
Esu nepatyrus gėlininkė, bet mano azalija sukrovė pumpurus, tai pasidalinsiu patirtim, kaip prižiūrėjau smile.gif.
Gavau pernai kovo mėn. dovanų. Buvo kaip medelis sumedėjusiu kotu ir apsipylusi žiedais. Deja, nukrito nuo palangės ir nulūžo kotelis. Persodinau į specialią azalijoms skirtą žemę, per vasarą pralaikiau lauke, pavėsyje. Iš kotelio išaugo naujos šakelės. Laisčiau pastovėjusiu vandentiekio vandeniu. Netręšiau iš viso. Nuo rudens stovi vėsiame kambaryje (max 18 laipsnių) ant palangės (šiaurinė pusė).
Tikrai nustebau, kad sukrovė pumpurus, nes niekaip ypatingai neprižiūrėjau. 4u.gif
Atsakyti
mano azalija per vasarą augo lauke,žiemai pasodinau į azalijoms skirtą žemę,laisčiau saikingai ax.gif lyg ir gerai laikėsi,o dabar ėmė ir numetė visus lapus verysad.gif ką daryt?persodint gal ir neverta,šiaip šakelės gyvos,tai gal sužaliuos ax.gif
Atsakyti
as savo buvau pamirsus lauke ir iskasiau tik po geru salnu, o gal salciu g.gif lotuliukas.gif (lapkricio gale). dabar priaugino nauju lapeliu ir sukrove ziedelius. tik kuri laika tie ziedeliai stovi ir nesiskleidzia. kazin ar cia gerai? gal nukris? g.gif
Atsakyti
Skaitineju, skaitineju tema ir nesuprantu kas darosi mano azalijai g.gif Laistau virintu vandeniu, purskiu. O jos lapeliai tokie sausoki. Pumpuru sukrauta milijonai, bet prazysta tik vienetai, kiti paruduoja ir nudziusta. Ir lapai vos prilietus krenta, jei truputi papurtyciau, tai speju visi nukristu. Ji pirkta pries menesi, nusalt negalejo. Gal jai tiesiog per silta, nes jos kiek zinau megsta vesokas patalpas apie 18 laipsniu g.gif Bet kambaryje nera karsta, daugiausiai buna 22silumos.
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2010 02 11, 22:19)
Laistau virintu vandeniu, purskiu. O jos lapeliai tokie sausoki. Pumpuru sukrauta milijonai, bet prazysta tik vienetai, kiti paruduoja ir nudziusta.

palaistyk rūgščiu vandeniu,joms tai patinka ax.gif
Atsakyti
Maniškė tupi šiltai po didžiuliu sluoksniu sniego, lauke ir šildymo vargų nejaučia flirt.gif
Atsakyti