Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

jungiuosi ir as prie jusu burio 4u.gif turiu viena azalija, gavau pries metus dovanu, deja, negaliu pasidziaugti, kad graziai auga... greiciau, egzistuoja unsure.gif lapeliai tokie apvyte, lengvai byrantys, o apie ziedus is vis nekalbu - jau net pamirsau spalva kaip zydejo verysad.gif
Atsakyti
ir dar noriu pasitikslinti kaip ten su tuo skersveju, draugauja ar nedrauja azalijos? Jei laikau ant palandes netoli balkono duru, tai kai tik pradarau duris iskart saltas oras ir vejas pucia gelytei. Patraukt ar kaip tik palikt, kad jaustusi vesuma? nes kaip supratau, siltai buti jos nemegsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 12 vasario 2010 - 18:45
QUOTE(BIJA @ 2010 02 12, 00:57)
palaistyk rūgščiu vandeniu,joms tai patinka ax.gif

O kaip man padaryti ta rugstu vandeni g.gif Citrinos ispausti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 20:44)
ir dar noriu pasitikslinti kaip ten su tuo skersveju, draugauja ar nedrauja azalijos? Jei laikau ant palandes netoli balkono duru, tai kai tik pradarau duris iskart saltas oras ir vejas pucia gelytei. Patraukt ar kaip tik palikt, kad jaustusi vesuma? nes kaip supratau, siltai buti jos nemegsta.

Azalijos yra lb lepios, jos nemegsta kalkingo vandens ir labai bijo skersveju. Pastatykite ten kur ji vejo nepajustu. Jos megsta vesias patalpas ir zydi tada ilgiau. Bet siltoje patalpoje prazysta greiciau.
Atsakyti
Maniske vel apsikrovus ziedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2010 02 13, 13:21)
O kaip man padaryti ta rugstu vandeni g.gif Citrinos ispausti blush2.gif

galima ir citrinos,aš acto pyliau ir patiko g.gif
Atsakyti
Pradzioj bandysim tada su citrina g.gif su actu bijau perdozuoti blush2.gif
Atsakyti
Paskaičiau visą temą, nes šiandien parsinešiau šias dvi gražuoles smile.gif tikiuos, kad augs gerai...
norėjau baltos, bet buvo tokia kaip ir murzina, tai susivaldžiau... jūsiškės baltos kur mačiau foto pasakiškos wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokios grazuoles 4u.gif

ir as jungiuosi prie azaliju augintoju 4u.gif tik va parodyti kol kas galiu tik lapus biggrin.gif jau nuzydejo verysad.gif
Atsakyti
O pas mane azalija nudziuvo nunyko. Pirkau maximoj. Taip graziai zydejo baltais ziedeliais. Gal negerai padariau kad persodinau zydincia, bet ji tokiam mazam vazoneli buvo kad net gaila ziuret buvo. Persodinus ir dregme jai palaikiau ir lapus purskiau vandeniu kazkur girdejau kad jos megsta taip. Ir vistiek nunyko. Gal sakau jai dar ir remontas nepatiko, nes tuo metu kai ja nusipirkau kaip tik namie remonta darem. Tai teko kilnot is vienos vietos i kita vos ne kasdien.
Atsakyti
Mano azalijai amen cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Nebezinau kas jai buvo negerai doh.gif Ir ko tik nedariau. Maciau, kad jau dziusta ir ziedus numete, tai dar persodinau i azaliju zeme, galvojau gal atsigaus verysad.gif Bet deja.....
Atsakyti
mano tamsioji ir kažko į kojas deda... sad.gif rūžava taip įsiaugo, žydi, o tamsioji vysta, lapeliai ir žiedai susiuko, ir lieju ir šivesos gana..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 15, 16:45)
mano tamsioji ir kažko į kojas deda... sad.gif rūžava taip įsiaugo, žydi, o tamsioji vysta, lapeliai ir žiedai susiuko, ir lieju ir šivesos gana..

Nesuprasi tu geliu schmoll.gif atrodo abiejom vienodai rupinates, o vienai viskas gerai, o kitai kazkas nepatinka. g.gif

Man su gelem nesiseka doh.gif , gal todel, kad esu gelininke, bet su azalijom niekada neturejau reikalu. Ir siaip apie kambarines geles zinau tik tiek kiek zino kiekviena. Nusimanau apie lauke augancius augalus ax.gif
Atsakyti