Įkraunama...
Įkraunama...

Azalijos

Sveikos,
pasidalinsiu ir aš savo patirtimi:
mano močiutė augino azalijas. Ji sakydavo, kad geriausia azalijas laistyti lietaus vandenimi arba ištirpintu sniegu.
Kai netyčia numarinau azaliją - pabandžiau... ir ką jūs galvojate... ATSIGAVO ir dar kaip žydėjo.

Jei kam padėsiu - džiaugsiuos. Jei pasikartosiu - atsiprašau
Atsakyti
O ka daryti, jei lapus pradeda mesti? Ka tik nuzydejo ir va, meta lapus. g.gif
Atsakyti
Per sausas oras reikia purksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6666 @ 2011 01 03, 12:59)
Per sausas oras reikia purksti  mirksiukas.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2010 12 27, 02:43)
geriausia azalijas laistyti lietaus vandenimi arba ištirpintu sniegu.
Kai netyčia numarinau azaliją - pabandžiau... ir ką jūs galvojate... ATSIGAVO ir dar kaip žydėjo.

O rūgštindavote vandenį kaip nors?
Atsakyti
Vel bandau auginti azalija.
Nusipirkau uzvakar nukainuota. Buvo padziuvusi, bet gerai palaisciau ir atsigavo. Zydi ir toliau, bet po truputi krenta lapeliai (kasdien po kelis). Lapeliai nesudziuve. Oro dregnumas 80 proc, temperatura 20-21. Bijau, kad jai per karsta. O jei as ja nakciai isnesciau i garaza, kur 15-16, o diena grazinciau i kambari g.gif Ar nebus jai dar blogiau nuo pastovaus temperaturu skirtumo?
Atsakyti
Sveikos,
pasidalinsiu ir as; praeitais metais vyras padovanojo grazia zydincia raudonom gelem azalija, paskui ji atzydejo ir tiesiog liko zali lapeliai, o siemet vel zydi wub.gif 4u.gif labai grazi bigsmile.gif
user posted image
veliau galesiu ikelt daugiau nuotrauku, kai daugiau geliu bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jevgenija: 05 kovo 2011 - 17:42
Pernai gavau dovanu azalija, ilgai dziugino ziedais, bet veliau tikriausiai perlaisciau, o dar ir mikroskopines baltos kirmelytes atsirado vazonelio lekstutej ir numiro mano azalija. Siais metais vel gavau tokia pat dovanu smile.gif ziuresim kas gausis
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal patarsit,kaip azalija atgaivint?Buvau isvykus ir grizus radau jau numetus ziedus su apdziuvusiais lapeliais,palaisciau gerai(uzsaldytu ir paskui atsaldytu vandeniu,kad jis butu minkstesnis ).Kaip manote ar yra tikimybe atgaivint,turi mazuciuku trys...
Atsakyti
Sveikos mergaites,
kazi ar patiktu mano azalijai, jei as ja persodinciau dabar? Pavasari ji man kazkaip ilgokai zydejo, kitas geles persodinau, o ji vis dar zydejo (gavau dovanu zydincia). Ir pamirsau as ja.... O zeme tai parduotuvine, tokia prasta, greit perdziuva. Ar geriau palaukt pavasario? g.gif
Atsakyti
o as turiu azalija,visa vasara laikiau ja lauke vazone,ji taip graziai suzaliavo suvesejo ir dabar nezinau ka su ja daryt-ar geriau i lauke i zeme ikisti ir palikti ten ziemot ar namo parsinest ir tiketis labai tiketis kad as jos nenustekensiu? smile.gif
Atsakyti
http://public.fotki....0115.html#media
mano azalija,visiskai nelepi,bet laaabai nori gert,jei tik nepalieju kokias 3dienas,tai iskart ziedai leipsta smile.gif
Atsakyti