Įkraunama...
Įkraunama...

Doktorantūra

QUOTE(austulle @ 2006 12 20, 20:24)
Bet vat tikriausiai reikes moketi....Man doktoranturos skyriuje sako, kad gal reikia apeliuoti i tai, kad gimdziau, gimdymas buvo komplikuotas ir pan...Gal kam buvo panasiai? Ka darete?

tvarka reglamentuota ir cia kazko nepaapeliuosi. verysad.gif
Apeliuoti sunkiu gimdymu butu buve galima tik iseinant i akademines atostogas. O jei tuo nebuvo pasinaudota, tada jau pagal doktoranturos taisykles disertacija t.b. ginama. as turiu tris vaikus, tai is zmogiskosios (tiktai) puses buvo lengviau... tipo tris vaikai ir dar doktorantura... bigsmile.gif
na o del mokejimo turbut moksline skretore paaiskino, kad ginantiems eksternu reikia moketi visiems blush2.gif , o i eksternus pereinama jei disertacijos gynimui isakymas ginti neiseina per metu laikotarpi nuo doktoranturos pasibaigimo datos. TACIAU... bigsmile.gif pas mus buna lengvatos dirbantiesiems toje istaigoje, na pabando tuos pinigelius kas nors padengti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smandi: 26 gruodžio 2006 - 16:47
Turiu klausimeli. Jei studijuoji stacionaria doktorantura ir nespeji su savo darbu, tai gali pereit i neakivaizdini? Kaip tada su stipendija (reiks nereiks grazinti)? Kiek reikes moketi?
Bendrai, kiek finansiskai kainuoja ta doktorantura? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 18 sausio 2007 - 18:52
QUOTE(rusne @ 2007 01 18, 19:51)
Turiu klausimeli. Jei studijuoji stacionaria doktorantura ir nespeji su savo darbu, tai gali pereit i neakivaizdini? Kaip tada su stipendija (reiks nereiks grazinti)? Kiek reikes moketi?
Bendrai, kiek finansiskai kainuoja ta doktorantura?  blush2.gif

O kodėl nepabandžius apie tai pasikalbėti su moksline sekretore (sekretoriumi)? niekas geriau ko gero nepaaiškins.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 01 19, 15:06)
O kodėl nepabandžius apie tai pasikalbėti su moksline sekretore (sekretoriumi)? niekas geriau ko gero nepaaiškins.. mastau.gif

Kolkas tos visos mokslinines sekretores labai nepakeliui "sedi", prieinamiausias internetas cool.gif... Na, bet teks is ko rimtesnio paimti interviu siuo kl. mirksiukas.gif.
Atsakyti
Labas vakaras visoms, 4u.gif

Aptikau šią temą, bet visos neperskaičiau - gal yra studijuojančių VU humanitariniuos moksluos doktorantūroj? Arba tiesiog doktorantūroj. Aš treti metai informacijos ir komunikacijos moksluos. Visokių minčių užklumpa ir bėgt neatsigręžiant ir pabaigt, kas pradėta. Tad galvoju, jei yra bendraminčių - bus lengviau save skatint 4u.gif Vaikų dar neturiu, bet dirbu pilnu etatu - na stipendija nebloga, bet pragyvenimui noris daugiau ax.gif nail.gif scare.gif karsta.gif Stojau todėl, kad visad norėjau dėstyt. mastau.gif mastau.gif
Štai tokios mano mintys 4u.gif
Atsakyti
Gerda, informatiką studini? Ar kaip?

Aš pati noriu daryti doktorantūrą elektronikos inžinerijos srityje. Tai domiuos visomis situacijomis: kas ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2007 02 18, 17:09)
Gerda, informatiką studini? Ar kaip?

Aš pati  noriu daryti doktorantūrą elektronikos inžinerijos srityje. Tai domiuos visomis situacijomis: kas ir kaip?

Labas,

Ne, aš studijuoji tokį skant teoriniam lygmenį dalyką - magistrą baigiau tarptautinę komunikaciją VU KF ir dabar tiesiog toliau tęsiu tą pačią mokslų kryptį.
O inžinerija, čia kokiam fakultete ir universitete? g.gif blush2.gif aš nesu technikos ir matematikos žmogus doh.gif angel.gif

Kažkaip man vis sunkiau rašyt, va vėl visą savaitę 37 temperatūra vargina, vaikštau darau viską, o mintys sukas apie rašymą, o nesirašo arba taip bangom swoon.gif mastau.gif scare.gif
Atsakyti
KTU, Telekomunikacijų ir elektronikos fakultetas. Kaip sakant, vyriškas dalykas. Dėl to mane ir gasdina.

O kad darbai nesirašo taip lengvai paskutiniu metu, manau kalta žiema unsure.gif Laikas gi atšilti pagaliau. O iš tikrųjų, bent jau apie savo mokslus galiu sakyti, ką ten parašyti, kai galva neišneša visokių signalų apdorojimų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2007 02 22, 22:47)
KTU, Telekomunikacijų ir elektronikos fakultetas. Kaip sakant, vyriškas dalykas. Dėl to mane ir gasdina.

O kad darbai nesirašo taip lengvai paskutiniu metu, manau kalta žiema unsure.gif  Laikas gi atšilti pagaliau. O iš tikrųjų, bent jau apie savo mokslus galiu sakyti, ką ten parašyti, kai galva neišneša visokių signalų apdorojimų.  blink.gif

Labas 4u.gif
man skamba truputį gasdinančiai tavoji sritis umn.gif - tačiau čia todėl, kad aš esu kitos srities žmogas ax.gif umn.gif nail.gif
bet vis tiek manau, kad stok (tikiuos neklystu, tu ruošies stot) - jei tave tik domina, jei tai tau miela sritis - pirmyn, aš visad tik už veržimąsi pirmyn

darbas baisingai nesirašo, nors vis galvoju galvoju fool.gif karsta.gif mastau.gif o tas taip pat atima jėgų.
Įsivaizduoji mane apsėdo mintis stot į psichologiją nuo bakalauro doh.gif flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na, nežinau, ar stosiu. Noriu kur į užsienio universitetą pabandyti. Šiaip kaip jau sakiau, bijau, kad nesugebėsiu mokytis ir dirbti toje srityje. Nors vis galvoju, kad per mažai darbo įdedu.

Rimtas dalykas dalykas pradėti naują sritį studinti nuo bakalauro. Bet jei nori, TIKRAI TIKRAI TIKRAI nori, gal ir verta. Žinai, pas daugelį viskas susiveda į finansus, jei jie leidžią, tai kodėl nepabandžius. Nors aš asmeniškai, kažin ar pradėčiau viską iš naujo: per mažai drąsi ir eyžtinga esu tokiam žingsniui.

Puikia žinau, kiek jėgų atima galvojimas ir skaitymas Aš pati teorinę dalį parašiau per 1 mėnėsį, tačiau skaičiau ir galvojau, ir dar skaičiau apie 1 metus. bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytės gal kuri galitę atsiųsti pavyzdį rekomendacijos? Nu nelabai įsivaizduoju kaip ji yra rašoma gal galite pagelbėt man blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2007 05 08, 16:51)
Mamytės gal kuri galitę atsiųsti pavyzdį rekomendacijos? Nu nelabai įsivaizduoju kaip ji yra rašoma gal galite pagelbėt man  blush2.gif  4u.gif

Jei dar reikia rekomendacijos pavyzdžių, brūkštelk savo el.pašto adresą man į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti