QUOTE(Smandi @ 2008 03 17, 19:03)
Angele,
žinoma kad įsigalėjęs, juk buvo konstitucinis teismas ir jo sprendimu reikalavimas ISI yra kaip ir atšauktas. Lietuvoje yra TDB, pagal jas ir vertinama.
Na aišku yra nerašytos taisyklės, [color=yellow]atseit aš kietesnis nes turiu desėtką WOS ISI ir pan.
žinoma kad įsigalėjęs, juk buvo konstitucinis teismas ir jo sprendimu reikalavimas ISI yra kaip ir atšauktas. Lietuvoje yra TDB, pagal jas ir vertinama.
Na aišku yra nerašytos taisyklės, [color=yellow]atseit aš kietesnis nes turiu desėtką WOS ISI ir pan.

Na aš pasakysiu iš savo srities: į LT leidžiamą žurnalą gali bet kas parašyti straipsnį, o į ISI (ir dar su aukštu koeficientu) ne visus straipsnius priima. Tai parodo tavo darbo svarbą, todėl į tai labiau ir atsižvelgiama. Beje kiek teko susidurti, tai LT cheminiai žurnalai spausdina visus straipsnius, netgi nevykdo jokios atrankos, tad koks gali būti tikslas rašyti į tokį žurnalą? Ir daugiausia rašome tik dėl to, kad to reikalauja fakulteto vadovybė, nes reikia leisti žurnalą, reikalingas jam finansavimas ir pan. Todėl beveik visi straipsniai būna magistrantų ir dauguma nieko verti.