QUOTE(Žydraakė @ 2005 06 23, 10:54)
Aš Soc.tyrimų institute, netoli Pedagoginio

Mano sociologijos doktorantūra, o tavo?
O kada tau tokios mintys atėjo "kam man tos disertacijos reikėjo"? Man tai tada, kai atradau man įdomų darbą, kai jaučiu, kad jame vertina mane, matau, kiek dar man daug tobulėti jame galimybių yra ir tas darbas mane (kaip sako viena mano draugė) neša ant sparnu
Darbo ir studijų sritys visai nesuderinamos, nes turėjau "pasirinkti" tokią temą, kurią man davė
Kadangi mano blogiausia savybė yra krupštumas, tai nemoku nieko daryti atmestinai, nuo ryto atsiduodu darbui, o mokslams vakare kartais tiesiog nėra jėgų

. Buvo toks periodas, kad net skrandis reagavo į mano išsekimą, nervingumą.
O norint mesti studijas, kaip vyksta visa ta procedūra?
O, tai smagu, kaimynes beveik
Kai grysiu i mokslus (nuo nauju metu), kvieciu i svecius
As edukologijoj... Tema as irgi "pasirinkau savo noru", vdovui "primygtinai pasiulius"

Man atrodo pedagoginiam pastaruoju metu daugiau nelabai ka studijuoja be edukologijos, nebent butu jungtine doktorantura su kokiu nors institutu.
Suabejojau doktoranturos reikalingumu man, kai realiai pamaciau koki atlyginima gauna ir koki darba dirba baige edukologija pedagoginiam... Kokius 2-4 metus apie 800lt max. Na, yra kas "prasisuka" vienam darbe normalia alga, bet tai vienetai, turintys labai nebloga uznugary... arba zmones "metuose" salyginai. Daugumoj per 3-4 darbus laksto, kad iki 2000 kaip nors "pritrauktu".
Kitas dalykas, uzsinorejau is pagrindu pakeist darbo pobudi. Atsibodo tas pedagoginis nerealiai. Noreciau visai kitoj srity dirbti. Jau buvau sugalvojus is viso nusispjaut ir mest, bet pagailo sugisto laiko ir... nu maza ka, gal prasivers kada gyvenime dar vienas popieriukas (jei, aisku, ji gausiu

)
Nezinau ka reikia daryt norint mest... Nesidomejau ta procedura specialiai, kad nemesciau gerai neapgalvojus

Paskui bus jau saukstai popiet, jei kartais grauztis pradeciau. (I xocetsa, i kolitsa - kaip sako).