Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

QUOTE(Smurka @ 2005 06 13, 12:14)
O kokiu laiku jūs daugmaž varinėjat?

Smurka, aš einu apie 16,15 jau būnu salėj.
Šiandien vėl eisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 06 14, 09:22)
klausyk, tai vis dėl to ją įtraukė,a?

Įtraukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 14, 08:38)

nu liuks tada smile.gif
Atsakyti
Na, kaip sekasi sportuojančioms? Smurka, tu kaip, ar jau misPasaulis? tongue.gif
Atsakyti
Atejau apsidairyti ax.gif

O Smurka tikrai sulieknejus, gyvai maciau biggrin.gif
Atsakyti
SuperBaba, kada prisijungsi?
Atsakyti
sveikos "spartsmienkos" aš jau nuo šios savaitės porai mėnesiukų savo sportus užmetu smile.gif grįšiu rudeniop smile.gif
Atsakyti
Nu va, ir aš prisijungsiu matyt prie jūsų biggrin.gif Vakar buvau apsižiūrėt kas ir kaip ten. Tai rinksiuos tą programėlę Šokas matyt.... Šitaip būsu priversta bet 3 mėn sportuot biggrin.gif
Buvau dar ir Vivagym pasižvalgyt, ne bet jau administratorės suraukta morda mane sunervino nerealiai.... Požiūris iš serijos - netrukdykit man skaityt žurnalo! Tai greit ėjau kitur biggrin.gif
Manau, kad nuo kitos savaitės pradedu biggrin.gif
Atsakyti
Papasakokit, prašau, apie tą programą "Šokas". Ėjau pro tą klubą ir pamačiau reklamą, užeiti neturėjau laiko, o jų internetinėje svertainėje info nepateikta cry.gif
Atsakyti
Na va cia siek tiek apie "Soka". Ar tau neuztenka tiek info?

Nuo gegužės mėn. 02 d. vykdoma 3-jų mėnesių treniruočių programa "ŠOKAS", žmonėms apsisprendusiems keistis . Už 469 Lt bus suteikta galimybė įsigyti 3-jų mėnesių neriboto lankomumo abonementą + funkcinio stovio nustatymas + individuali treniruočių programa + mitybos programa + nuolatinės trenerio konsultacijos .
Toks pats abonementas tik rytinio lankomumo ( nuo 6.30 val. iki 15.00 val.) - tik už 369 Lt.

DĖMESIO !!!
Lieka galioti akcija " Ilsėkis vasarą be nuostolio "
5 mėn. abonementas ( už 4 mėn.kainą) :
Visos dienos abonementas 599 Lt
Abonementas nuo 6.30val. iki 15.00 val. 439
Atsakyti
Sveikos mergichkos wink.gif
Nesimiega man jau kelinta nakti
atleiskit kad dingau..
shiektiek problemos uzhpuole.
Rudeni planuoju gryshti smile.gif
A kas ten do kainos..
Chia jie taip pasikele..
Aj aj..
Atsakyti
As jau antra menesi pagal soko programa sportuoju biggrin.gif Panos, parasykit kokiu laiku jus ateinate i kluba. tongue.gif
Atsakyti