Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

QUOTE(Nome @ 2005 07 23, 23:31)
Na va cia siek tiek apie "Soka". Ar tau neuztenka tiek info?

Nuo gegužės mėn. 02 d. vykdoma 3-jų mėnesių treniruočių programa "ŠOKAS", žmonėms apsisprendusiems keistis . Už 469 Lt bus suteikta galimybė įsigyti 3-jų mėnesių neriboto lankomumo abonementą + funkcinio stovio nustatymas + individuali treniruočių programa + mitybos programa + nuolatinės trenerio konsultacijos .
Toks pats abonementas tik rytinio lankomumo ( nuo 6.30 val. iki 15.00 val.) - tik už 369 Lt.

DĖMESIO !!!
Lieka galioti akcija                        " Ilsėkis vasarą be nuostolio "
5 mėn. abonementas  ( už 4 mėn.kainą) :
Visos dienos abonementas    599 Lt
Abonementas nuo 6.30val. iki 15.00 val.  439

Užtenka thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, jei kas mane girdit smile.gif Vasara baiginėjasi, tuoj reiks į sporto salę sugrįžti. Noriu prasizonduoti situaciją, kiek čia mūsų bus lankančių?
Atsakyti
QUOTE(Ryžulia @ 2005 08 12, 08:22)
Sveikutės, jei kas mane girdit smile.gif  Vasara baiginėjasi, tuoj reiks į sporto salę sugrįžti. Noriu prasizonduoti situaciją, kiek čia mūsų bus lankančių?

Laba. KAdangi persikeliau i MIndaugo gatve, o ruduo arteja, vis dairausi i FITLIFE klubo langus smile.gif taigi abonentas mane domina ax.gif (tik gaila, kad baseino nera.. sad.gif )
Atsakyti
ir as busiu lankanti smile.gif
ir dar drauge mano viena prisijungt nori smile.gif
o kaina lieka ta pati ?
Atsakyti
Sveikutės. Visoms, kurios norėtų lankyti, galiu dabar pasakyti tik tiek, kad renkam info, kiek bus norinčių. Dėl kainos niekas neaišku, ar ji liks tokia pati.
Atsakyti
As irgi noreciau prisijungti prie lankanciu fitlifa!
Kur registruotis?
Atsakyti
Visos norinčios registruojasi pas Xenzy į AŽ. Tik jos dabar nėr-medų kopinėja:)
Atsakyti
Gerai, merginos. Dabar jau rimtai. Turite savaitę laiko apsispręsti, kas nori jungtis į mūsų kompani ir sportuoti FitLife. Priklausomai, kiek bus žmonių-tokią ir kainą turėsim. Rašykit Xenzy į až.
Atsakyti
TAI KĄ-NEGI NĖRA NORINČIŲ?????

O KUR DINGO VISOS PRAĖJUSIO SEZONO SPORTININIKĖS? AŪŪŪŪŪ biggrin.gif
Atsakyti
Kū kū smile.gif
Ar yra kokių nors pasiūlymų?? Gal vėl galima pradėti rinkti grupelę ar pan.?? g.gif
Atsakyti
AAAAAAš, as noriu i Fitlife! Bet galiu sportuoti tik rytais. fitness3.gif
Atsakyti
Sorry, merginos, šaukštai po pietų smile.gif
Atsakyti