Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

QUOTE(lepune @ 2005 05 30, 14:12)
xenzy šaunuolė, kaip suprantu, tu čia vienintelė vis dar sportuoji, o gal dar ryžulė su upsiuku palaiko kompaniją? g.gif įdmou kaip smurkai sekasi? visgi akcija įpareigoja kažkokių tai rezultatų siekti, kaip ir menesiukas praėjo, ar tie priaugti 1,5kg nutirpo? ar tik apimtys? kokia ji zuranlistė jei apie tokius intensyvius sportus ne šnipšt? g.gif

sportuoju, tik naudos berods jokios, svoris kaip padidėjo, taip ir nė iš vietos, na pliusas, tai rankų tripcesas nebekara, dabar taip gražiai rankyte atrodo smile.gif
kiek žinau upsiukas sportuoja, ryžulia iki rudens nesportuos smile.gif
Atsakyti
lepune, raminkis, jei čia kasdien viską raportuosiu efekto nebus, šoko nepatirs niekas. O man patinka šokiruoti rolleyes.gif

Vakar buvau sporto klube savo pigūros pafilmint. Tai pamačiau, kad mamkos su lialiom renkasi aerobintis ir jas nufilmavau biggrin.gif Tik operatorius apgavo jas, kad rodys šį pirmadienį. Iš tiesų rodys tik rudenį, kai aš jau būsiu liekna kaip nendrė tongue.gif
Atsakyti
Šiandien jau ir aš eisiu biggrin.gif , pasiilgau sporto verysad.gif
Ar dar lanko kas nors?
Atsakyti
Dar lanko ir mažiausiai iki rudens vidurio lankys ax.gif
Atsakyti
ir aš lankau showoff.gif
Atsakyti
ir aš..atlyginimą gavau ir vat pirmadienį vėl šuoliuosiu smile.gif
Atsakyti
ir as lankau smile.gif sportuoju beveik kiekviena diena vakarais. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
xenzy, mano draugė tau širdingai dėkoja už paslaugą ir kviečia apsilankyt kiniečių kavinukėje, sakė pavaišins pietumis mirksiukas.gif Ta kavinukė apačioje to kalno, ant kurio yr Fit Life sporto klubas. Prieš einant, parašyk AŽ aš perspėsiu draugę, kad laukų tavęs 4u.gif
Atsakyti
O kokiu laiku jūs daugmaž varinėjat?
Atsakyti
aš vaikštau į pirmadienį į UPB, trečiadienį į Fitball, ketvirtadienį į MT ir šeštadienį į TBW ax.gif dar kartais penktadieniais pašoku rolleyes.gif labiausiai patinka šeštadienio treniruotė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 06 02, 15:51)
lepune, raminkis, jei čia kasdien viską raportuosiu efekto nebus, šoko nepatirs niekas. O man patinka šokiruoti rolleyes.gif

Vakar buvau sporto klube savo pigūros pafilmint. Tai pamačiau, kad mamkos su lialiom renkasi aerobintis ir jas nufilmavau biggrin.gif Tik operatorius apgavo jas, kad rodys šį pirmadienį. Iš tiesų rodys tik rudenį, kai aš jau būsiu liekna kaip nendrė tongue.gif

Smurka, taip negarbinga cry.gif cry.gif cry.gif Mes visos isizioje laukiam to repotazo su musu kleckiais doh.gif O kada planuojat tiksliau rodyti? ir kokia bus tema? nes operatorius kazka nuvapejo....apie lieknejima...
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 13, 10:58)
xenzy, mano draugė tau širdingai dėkoja už paslaugą ir kviečia apsilankyt kiniečių kavinukėje, sakė pavaišins pietumis mirksiukas.gif Ta kavinukė apačioje to kalno, ant kurio yr Fit Life sporto klubas. Prieš einant, parašyk AŽ aš perspėsiu draugę, kad laukų tavęs 4u.gif

klausyk, tai vis dėl to ją įtraukė,a?
Atsakyti