Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

QUOTE(Lotuke @ 2008 06 18, 08:58)
Einu siandien uzsirasyti i si kluba smile.gif Ar yra lankaciu ji rytais? rolleyes.gif

nu ziurint kas yra rytas, kai dirbau eidavau nuo 7, dabar kai nedirbu nuo 12,
nes vakare nuo 17, kai visi susirenka po darbu labai jau tirsta buna, o nuo 19
kazkaip jau ne sportas galvoj
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 06 18, 08:32)
nu ziurint kas yra rytas, kai dirbau eidavau nuo 7, dabar kai nedirbu nuo 12,
nes vakare nuo 17, kai visi susirenka po darbu labai jau tirsta buna, o nuo 19
kazkaip jau ne sportas galvoj

Na os as manau lankysiu kazkur tarp 10- 12 h biggrin.gif
Tikiuosi kad patiks biggrin.gif
Atsakyti
metus lankiau si kluba, poto sugalvojau pabandyti su baseinu, bet ten higiena nekokia buvo, tai po menesio vel grizau atgal... dbr vasara, tai esu klaipedoje ir uzsirasiau i kita kluba, bet grizus i vln atgal iskart i "fitlife", nes ten man viskas taip sava atrodo ir treneriai super, ir higiena gera ir visa kita thumbup.gif
Atsakyti
treneriai, tiksliau treneres tai tik aerobikoj nesikeicia, o salej tai laiks nuo
laiko kiti atsiranda, bet siaip man irgi ten patinka
Atsakyti
labas, kas lano šį klubą, gal žinot kur gauti pigesnį ab?

ats į až, ačiū!
Atsakyti
oj ir as eisiu i sita kluba artokai namu ir kaip tik perskaiciau ju puslapyje, kad
yra akcija paaugliui, tai man labai tinka;] biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, ar yra kas nors išlankančiu numėtusiu svorį, nes aš labai noriu jį lankyti arba vyva gym tai nežinau kuri rinktis gal kas patars ar ten imanoma numesti svorio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilija84 @ 2008 09 10, 16:09)
Sveikos, ar yra kas nors išlankančiu numėtusiu svorį, nes aš labai noriu jį lankyti arba vyva gym tai nežinau kuri rinktis gal kas patars ar ten imanoma numesti svorio blush2.gif

ne nuo klubo prikauso, o ko į tą klubą eini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 09 14, 11:10)
ne nuo klubo prikauso, o ko į tą klubą eini  smile.gif

drinks_cheers.gif ir dar nuo to ka valgai.
Sportas tik padeda sutvirtinti kuna
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 09 14, 14:06)
drinks_cheers.gif  ir dar nuo to ka valgai.
Sportas tik padeda sutvirtinti kuna

na klausimas buvo ar sporto klubas padės biggrin.gif
bet aišku ir mityba daro savo
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 09 14, 14:23)
na klausimas buvo ar sporto klubas padės biggrin.gif
bet aišku ir mityba daro savo

jie ten turi kazkokia soko programa, kur paruosia pratimu kompleksa, atsizvelgiant i zmogaus tikslus ir galimybes ir paaiskina apie tinkama maitinimasi. Pati to nebandziau, tiesiog maciau, kap tai siuloma kitiems. Manau jei ryzto, noro ir valios bus galima pasiekt tikrai dziuginanciu rezultatu. O aplamai renkantis sporto kluba siulyciau atsizvelgti i jo geografine vieta ir paslaugu kainas, nes jei iranga panasi, tai ir siulomos paslaugos bus panasios, o toliau kaip minejau viskas priklauso nuo sportuojancio. Nei treneris, nei klubas nereikalingu kg nenuims, ta gali tik medikai.
Ir dar, jei nuspresit sportuot ir mokesit uz trenerio pagalba, tai ir reikalaukit is jo, kad padetu, nes kartais jiems tingisi patiems imtis iniciatyvos.
Atsakyti

Ačiu už patarimus merginos smile.gif
Noro tai aš turiu bet dar reiktų kad kas į subinė gerai ispirtu biggrin.gif
O tada tesiai į sporto klubo glebi. thumbup.gif
Atsakyti