Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

Lilija84,

O tu ejai i treniruoklius, ar i aerobika?
Gundaus ir as i si kluba atieit pasportuoti smile.gif

QUOTE(Lilija84 @ 2008 10 23, 13:26)
Sveikos merginos smile.gif

Pagalau ir aš pradėjau lankyti šį sporto kluba, tai pirma diena man visai patiko.
Žmonių buvo mažai, rubine labai padori, tik prie dušo kabinu nėra kur rankšluščio pasikabinti jokio kabliuko, yra infra sauna ir masažai net ir soliariumas bigsmile.gif

Kainos ten tiesiog ojojoj blink.gif , bet kaip brangiai užmokejau tai gal nors ir lankysiu, nes pinigeliu gaila.O šiaip visi malonus ir labai jaukiai jaučiausiau pirma diena tai va taip smile.gif

O dėl nuolaidu tai tikrai gaila bet nesuteikia, aš studentė bet ir man nesuteikė nuolaidos su studento pažym. blush2.gif

Tai po kurio laiko parašysiu kaip man sekasi jai nepabegsiu blush2.gif

Atsakyti

Labas smile.gif Aš buvau treniruokliu salei.
Atsakyti
QUOTE(Lilija84 @ 2008 10 23, 13:26)
Sveikos merginos smile.gif

tik prie dušo kabinu nėra kur rankšluščio pasikabinti jokio kabliuko

yra. prie pat kiekvienų durų iš išorinės pusės 4u.gif

p.s. saugokis moteriškių rožine apranga
Atsakyti
QUOTE(Lebesgue @ 2008 10 28, 13:03)

p.s. saugokis moteriškių rožine apranga

o kas cia tokio?
Atsakyti

ojojoj lotuliukas.gif
Tikrai kas ten per vienos?
Atsakyti
QUOTE(Lilija84 @ 2008 10 28, 20:12)
ojojoj lotuliukas.gif
Tikrai kas ten per vienos?

Em... Vaikšto tokios dvi tetos tuo pačiu metu kaip ir aš blush2.gif Viena mėgsta nuo treniruoklių nuvarinėt, kita šiaip visa pikta atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lebesgue @ 2008 10 29, 20:03)
Em... Vaikšto tokios dvi tetos tuo pačiu metu kaip ir aš  blush2.gif  Viena mėgsta nuo treniruoklių nuvarinėt, kita šiaip visa pikta atrodo  ax.gif

ai tai i tokias galima nekreipt demesio, galvojau labiau piktybines
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
labai noriu pradeti sportuoti, ir butent sitame sporto klube. tik niekaip neisdrystu/neprisiverciu tiesiog imti ir nueiti pagaliau ten doh.gif
kaip klubas vakarais? ar daug zmoniu? mane domina aerobika? kaip aerobika? kaip kiti lankytojai?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2008 11 22, 20:23)
sveikos merginos  4u.gif
labai noriu pradeti sportuoti, ir butent sitame sporto klube. tik niekaip neisdrystu/neprisiverciu tiesiog imti ir nueiti pagaliau ten  doh.gif
kaip klubas vakarais? ar daug zmoniu? mane domina aerobika? kaip aerobika? kaip kiti lankytojai?

po darbo nuo 17:30 iki kokiu 19 daugoka būna, bet manau ir kituose klubuose panašiai. Aerobikos daug rūšių yra, ką nors tinkamo rasit.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 11 22, 22:48)
po darbo nuo 17:30 iki kokiu 19 daugoka būna, bet manau ir kituose klubuose panašiai. Aerobikos daug rūšių yra, ką nors tinkamo rasit.

daugoka tai aerobikos saleje ten apsistumdyti ir treniruokliu saleje tenka eileje palaukti?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2008 11 22, 20:50)
daugoka tai aerobikos saleje ten apsistumdyti ir treniruokliu saleje tenka eileje palaukti?

esu kelis kart laukusi velesnes aerobikos, nes nesinorejo kovoti del vietos, bet tikrai ne kasdien taip buna. Su treniruokliais paprasciau, ten prie vieno vienas zmogus 45 min nesedi, padaro savo serija pratimu ir atsipucia, o tuo tarpu gali kitas daryt.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2008 11 22, 23:18)
esu kelis kart laukusi velesnes aerobikos, nes nesinorejo kovoti del vietos, bet tikrai ne kasdien taip buna. Su treniruokliais paprasciau, ten prie vieno vienas zmogus 45 min nesedi, padaro savo serija pratimu ir atsipucia, o tuo tarpu gali kitas daryt.

galutinai apsisprendziau ten eiti, beliko tik apranga isigyti biggrin.gif
Atsakyti