QUOTE(mulyte @ 2008 09 29, 13:25)
gal kas zinot kaip imanoma gaut nuolaida i si kluba?
Vienas variantų - registruojasi forume visi norintys, buriasi į grupę ir bando derėtis su klubu

QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 29, 13:50)
Vienas variantų - registruojasi forume visi norintys, buriasi į grupę ir bando derėtis su klubu 

sunkiai susirinks tiek norinciu, kad klubui jau butu rimtas argumentas nuolaidas daryt, o ir siaip jie aiskina, kad yra ivairiu pasirinkimo galimybiu, geros kainos ir nuolaidu niekam nedaro
QUOTE(keistuole @ 2008 09 29, 13:55)
sunkiai susirinks tiek norinciu, kad klubui jau butu rimtas argumentas nuolaidas daryt, o ir siaip jie aiskina, kad yra ivairiu pasirinkimo galimybiu, geros kainos ir nuolaidu niekam nedaro
Jau domėjeisi? Taip aiškina administratorės ar kas nors iš tiesiogiai atsakingų už nuolaidas? Paprastai klubai daro nuolaidas ir nedidelėms grupelėms - gal verta pasmalsauti, jei yra norinčių

QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 29, 14:26)
Jau domėjeisi? Taip aiškina administratorės ar kas nors iš tiesiogiai atsakingų už nuolaidas? Paprastai klubai daro nuolaidas ir nedidelėms grupelėms - gal verta pasmalsauti, jei yra norinčių 

tiesiog girdejau, kaip kitiems aiskinama,
be to mano darbui irgi nepavko jokiu nuolaidu issiprasyti.
Administratores nieko neaiskina iskart kviecia sefus.
Aisku pabandyt tai tikrai galima, tiesiog tik rezultatas gali but ir ne dziuginantis
QUOTE(keistuole @ 2008 09 29, 14:44)
tiesiog girdejau, kaip kitiems aiskinama,
Aisku pabandyt tai tikrai galima, tiesiog tik rezultatas gali but ir ne dziuginantis
Anksčiau buvo nuolaidos - gal klubo politika pasikeitė

Na, pirmiausia, tai gal net norinčių nėra

aš irgi už. Ir klausimėlis - gal kas yra bandę jų siūlomą programą Šokas? Kaip atliekamas tas testas? Ir kiek t_i_k_r_a_i atsižvelgiama į konkretų žmogų? Nes pvz Impuls, tai tik surašo surašo tau kiekius, gauni lapą ir daryk.
QUOTE(pievauja @ 2008 09 30, 20:56)
aš irgi už. Ir klausimėlis - gal kas yra bandę jų siūlomą programą Šokas? Kaip atliekamas tas testas? Ir kiek t_i_k_r_a_i atsižvelgiama į konkretų žmogų? Nes pvz Impuls, tai tik surašo surašo tau kiekius, gauni lapą ir daryk.
testas tai uzdeda davikli, eini ant begimo takelio ir begi kazkiek laiko, vis sunkejant lygiui ir visa ta laika kazkokie parametrai spausdinami, paskui
atsizvelgiant i tuos rezukltatus (organizmo pajeguma) treneris sudaro programa,
dar kiek girdejau kiti papasakoja ir ka valgyt
Sveikos merginos 
As irgi noreciau cia sportuoti, tik truputeli kainos kandziojasi...
Jei formuotumet grupele, jungsciaus ir as ir dar 2 merginas atsivesciau
Taigi kas turit kalbos dovana galite bandyti...

As irgi noreciau cia sportuoti, tik truputeli kainos kandziojasi...
Jei formuotumet grupele, jungsciaus ir as ir dar 2 merginas atsivesciau

Taigi kas turit kalbos dovana galite bandyti...
Sveiki
Kažkaip tylu temelėje...
Gal pavyko kam nors dėl nuolaidų susitart? Jei būtų galimybė sportuoti pigiau - norėčiau prisiungt prie jūsų

Kažkaip tylu temelėje...

Sveikos merginos

Pagalau ir aš pradėjau lankyti šį sporto kluba, tai pirma diena man visai patiko.
Žmonių buvo mažai, rubine labai padori, tik prie dušo kabinu nėra kur rankšluščio pasikabinti jokio kabliuko, yra infra sauna ir masažai net ir soliariumas

Kainos ten tiesiog ojojoj

O dėl nuolaidu tai tikrai gaila bet nesuteikia, aš studentė bet ir man nesuteikė nuolaidos su studento pažym.

Tai po kurio laiko parašysiu kaip man sekasi jai nepabegsiu