Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

Nu matyt wink.gif
Atsakyti
Sveikos, sparcmienkos. Žiūriu gražiai čia jūs sportuojate smile.gif O aš makalavausi, makalavausi, ir atrodo mano sportai užsiraukia iki rudens. Galvojau dar mėnesiuką pasportuot, bet susigundžiau daba pasigražinti kojas savo celiulitines, tai važinėsiu į procedūras. Taip kad laiko sportui-nėr cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžulia @ 2005 05 03, 10:19)
Sveikos, sparcmienkos. Žiūriu gražiai čia jūs sportuojate smile.gif  O aš makalavausi, makalavausi, ir atrodo mano sportai užsiraukia iki rudens. Galvojau dar mėnesiuką pasportuot, bet susigundžiau daba pasigražinti kojas savo celiulitines, tai važinėsiu į procedūras. Taip kad laiko sportui-nėr cry.gif

nu va:( mygom pasakok kas čia per procedūros, ir aš noriu smile.gif
Atsakyti
Pakentėk, saulele, šian važiuoju pirmą kartą. Tik žinau, kad neskauda labai ir kad nebus mėlynių biggrin.gif
Atsakyti
Kaip bebūtų gaila, bet babkių iki šiol nesuradau kad sportuot pradėčiau... Nuvariau pas dietologę ir suėjo mano mėnesio abonementas. O dar nusipirkau nuo celiulito purvo bonkelę, tai antras sporto mėnuo suėjo biggrin.gif Reik vyrą kratyt, kad galų gale išskirtų žmonos gražinimuisi pinigų, ane?
Atsakyti
QUOTE(Ryžulia @ 2005 05 03, 12:10)
Pakentėk, saulele, šian važiuoju pirmą kartą. Tik žinau, kad neskauda labai ir kad nebus mėlynių biggrin.gif

Nus pasakok viska, man irgi reikia kelius celiulitus panaikint laugh.gif klok kiek kainuoja, vsio takoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 05 03, 20:13)
Kaip bebūtų gaila, bet babkių iki šiol nesuradau kad sportuot pradėčiau... Nuvariau pas dietologę ir suėjo mano mėnesio abonementas. O dar nusipirkau nuo celiulito purvo bonkelę, tai antras sporto mėnuo suėjo  biggrin.gif  Reik vyrą kratyt, kad galų gale išskirtų žmonos gražinimuisi pinigų, ane?

10 proc. savo atlyginimo vyras turi skirti moters kosmetikaj ir tram pam pam wink.gif
Atsakyti
Nu, sveikuckos.Buvau aš vakar procedūroj, labai patiko biggrin.gif Iš pradžių viso kūno masažas vonioj stipria vandens srove, o po to ant kojytėlių užmauna net nežinau, kaip pavadinti, kojines, ar botus, į kuriuos pučia orą. Ir kojytės 20 min. tai susispaudžia, tai atsipalaiduoja. Čiut neužmigau. Šiaip tai ši procedūra tokia "švelni", aš manau, kad jei celiulitas didelis, tai reiktų tokių procedūrų milijono smile.gif Ale, ne toj temoj aš čia rašau, dar bart gausiu. jeigu ką nors domina, parašykit man į AZ, papasakosiu , kaip aš dar celiulitą gydžiausi tongue.gif
Atsakyti
Tai jauciu tu buvai vakuuminiam masaze. Kiek girdejau, tai jis tikrai paded.
Atsakyti
Nea, čia ne vakuuminis:) Ir tą žinau, patikėk, skirtumas labai didelis.
Atsakyti
Kažkaip keistai ši tema nusirito iki antro lapo g.gif

O aš sekmadieniui užsirašiau į SPA medicinos centrą procedūrai vadinamaj "Apelsino žievelė", kaina aišku pasiutusi, bet kiek malonumo turėtų būti:
Povandeninis masažas au aromatizuota jūros druska, šveičiamasis masažas su druska ir aliejais, Įvyniojimas į Negyvosios jūros dumblius ALPHA kapsulėje, ir anticeliulitinis masažas. Žodžiu kaifuosiu (arba rėksiu iš skausmo) apie trys valandas thumbup.gif
Bet nuo kitos savaitės bandysiu jau ir iki sporto klubo nusigaut, nes jau norisi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveika Auges, o kiek tai kainuos? a? kažkaip ir man pasigražinti norisi smile.gif
Atsakyti