Maksimavičienė - gulėjau pas ją ginekologiniam kai dar nesilaukiau. Maloni, bendraujanti, viską išaiškinanti, tik labai greit daranti dideles išvadas - operuojam

Margelienė - patekau pas ją į palatą kai paguldė į patologinį su gręsiančiu priešlaikiniu gimdymu. Nieko blogo apie ją tikrai negaliu pasakyti. Kalbanti nedaug, bet svarbiausius dalykus visada pasako. Ką paklausi - visada atsakys. Su echoskopu puikiai mokėjo elgtis, viską paaiškino kas, kur ir kaip. Konkreti, viską daranti greit, tiksliai ir konkrečiai. Pinigų vėlgi niekas negavo.
Ligeikienė - su ja susidūrus buvau tik trumpam kai mano gyd. atostogavo, o man kilo įtarimas dėl gręsiančio persileidmo. Paskambinus jai į mob. priėmė iš karto, nors prieš tai telefonu daug klausinėjo ir sprendė ar verta čia mane apžiūrinėti ar ne. Taip pat konkreti gydytoja, viską išaiškino kas ir kaip. Info suteikė tikrai pilną, po ko visiškai nusiraminau. Pinigai - kadangi prisiprašiau pas ją naglai taip sakant, niekur neužsiregistravus, o tiesiog pasiskambinus, tai už echo susimokėjau proto ribose ir man tai buvo savaime suprantama.
Vilutienė - lankiausi pas ją prieš pastojant ir tebesilankau dabar - nėštumo metu. Puiki gydytoja, maloni, konkreti, žinanti savo darbą, viską išaiškinanti. Gali skambinti bet kada jei iškylą klausimų. Pinigai - lankausi pas ją privačiai, todėl mokestis už apžiūras neišvengiamas kaip ir visuose privačiuose kabinetuose. Taip pat konsultacijas paskiria ir GN, ten savaime aišku nieko nemoku - valstybinė įstaiga.
Tai tokia ta mano patirtis su šiais gydytojais