Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Šiauliuose

Norėčiau ir aš pasisakyti apie savo patirtį su kaikuriais gydytojais iš ŠGN.
Maksimavičienė - gulėjau pas ją ginekologiniam kai dar nesilaukiau. Maloni, bendraujanti, viską išaiškinanti, tik labai greit daranti dideles išvadas - operuojam blink.gif Nesioperavau pas ją (turėjau cistą kiaušidėje), o kai pakeičiau daktarę, tai mane nuramino, kad išeis ta cistelė pati ir be operacijos. Taigi taip ir atsitiko. Pinigų niekas šioje situacijoje negavo.
Margelienė - patekau pas ją į palatą kai paguldė į patologinį su gręsiančiu priešlaikiniu gimdymu. Nieko blogo apie ją tikrai negaliu pasakyti. Kalbanti nedaug, bet svarbiausius dalykus visada pasako. Ką paklausi - visada atsakys. Su echoskopu puikiai mokėjo elgtis, viską paaiškino kas, kur ir kaip. Konkreti, viską daranti greit, tiksliai ir konkrečiai. Pinigų vėlgi niekas negavo.
Ligeikienė - su ja susidūrus buvau tik trumpam kai mano gyd. atostogavo, o man kilo įtarimas dėl gręsiančio persileidmo. Paskambinus jai į mob. priėmė iš karto, nors prieš tai telefonu daug klausinėjo ir sprendė ar verta čia mane apžiūrinėti ar ne. Taip pat konkreti gydytoja, viską išaiškino kas ir kaip. Info suteikė tikrai pilną, po ko visiškai nusiraminau. Pinigai - kadangi prisiprašiau pas ją naglai taip sakant, niekur neužsiregistravus, o tiesiog pasiskambinus, tai už echo susimokėjau proto ribose ir man tai buvo savaime suprantama.
Vilutienė - lankiausi pas ją prieš pastojant ir tebesilankau dabar - nėštumo metu. Puiki gydytoja, maloni, konkreti, žinanti savo darbą, viską išaiškinanti. Gali skambinti bet kada jei iškylą klausimų. Pinigai - lankausi pas ją privačiai, todėl mokestis už apžiūras neišvengiamas kaip ir visuose privačiuose kabinetuose. Taip pat konsultacijas paskiria ir GN, ten savaime aišku nieko nemoku - valstybinė įstaiga.
Tai tokia ta mano patirtis su šiais gydytojais smile.gif
Atsakyti
na nuotaiku pas visus buna, bet darbas nuo to neturetu kenteti, ypac gydytoju dirbant ax.gif o su gyd Kazlauskiene niekas ligonineje sesusiduret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 11 30, 19:23)
na nuotaiku pas visus buna, bet darbas nuo to neturetu kenteti, ypac gydytoju dirbant  ax.gif o su gyd Kazlauskiene niekas ligonineje sesusiduret?  g.gif

Kai gulėjau ginekologiniam skyriuj, tai mano palatos kaimynė gydėsi pas Kazlauskienę, o aš pas Maksimavičienę. Tiesiog nebuvo vietų, todėl ir paguldė mane į Kazlauskienės palatą. Tai ta mergina kiekvieną dieną išsižiojusi laukdavo kada pas ją ateis gyd. Kazlauskienė, o ta kaip nepasirodydavo taip nepasirodydavo. Net gaila buvo žiūrėti, kai ji bandydavo koridoriuj ją pasigauti kad bent kažką išsiaiškinti dėl savęs. Žodžiu tik tiek ir tegaliu pasakyti apie šią gyd. Pati asmeniškai nebuvau su ja susidūrus.
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 11 30, 19:23)
na nuotaiku pas visus buna, bet darbas nuo to neturetu kenteti, ypac gydytoju dirbant  ax.gif o su gyd Kazlauskiene niekas ligonineje sesusiduret?  g.gif

Taip, nuotaikos neturėtų įtakoti darbo kokybės. Per tris savaites kol gulėjau ligoninėj spėjau perprasti gydančius gydytojus ir susidaryti gan aiškią nuomonę tiek iš savo stebėjimų, tiek iš daugelio kitų pacienčių papasakotų situacijų. O su Kazlauskiene susidurti neteko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linksmutė: 30 lapkričio 2008 - 18:41
na baisu kai pasiskaitai apeui GN ginekologus. doh.gif Bet kaip jeie pasikeičia dirbdami privačiuose kabinetuose,arba kai kas įdeda į kišenę,pasidaro tiesiog du skirtingi žmonės verysad.gif
Atsakyti
tai as ir galvoju ar pagausiu as ta savo gydytojele kai laikas gimdyti ateis g.gif bet ir apie ta, pas kuria zadejau eiti dabar prisiskaiciau to paties doh.gif bet pas vyra nenoriu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif gal kuri pas Domarka privaciai einat?
Atsakyti
O su malinauskiene niekas nesusidurete? Beto norejau Jusu paklausti o kai paguldo i patologini skyriu tai gydytoja paskiria tik is to skyriaus ar savo gydytoja gali pasirinkti. Nes kiek maciau patologiniame skyriuje yra 5 gydytojai:domarkas, margeliene, balciuniene, malinauskiene, kazlauskiene. Gal galite pasakyti, nes baisu jei teks pas situos gydytojus gultis
Atsakyti
QUOTE(NIINAA @ 2008 12 06, 17:15)
O su malinauskiene niekas nesusidurete? Beto norejau Jusu paklausti o kai paguldo i patologini skyriu tai gydytoja paskiria tik is to skyriaus ar savo gydytoja gali pasirinkti. Nes kiek maciau patologiniame skyriuje yra 5 gydytojai:domarkas, margeliene, balciuniene, malinauskiene, kazlauskiene. Gal galite pasakyti, nes baisu jei teks pas situos gydytojus gultis

Patologiniam paskiria tik tuos gydytojus, kurie šiame skyriuje turi savo palatas, t.y. tuos, kuriue ir buvo išvardinti.
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2008 12 06, 19:18)
Patologiniam paskiria tik tuos gydytojus, kurie šiame skyriuje turi savo palatas, t.y. tuos, kuriue ir buvo išvardinti.

O su malinauskiene ar kazlauskiene kam nors teko susidurti? Nes pas tuos kitus tikrai nenoreciau gultis, tiek esu prisiklausiusi apie juos kad baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NIINAA @ 2008 12 07, 23:12)
O su malinauskiene ar kazlauskiene kam nors teko susidurti? Nes pas tuos kitus tikrai nenoreciau gultis, tiek esu prisiklausiusi apie juos kad baisu  doh.gif

Su šiom dviem man bent jau neteko susidurti, o apie Margelienę iš tikrųjų negaliu pasakyti nieko blogo. Mačiau, kad daug kas kritikavo ją, bet aš likau visiškai ja patenkinta kai gulėjau pas ją palatoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braškytė: 08 gruodžio 2008 - 10:50
QUOTE(NIINAA @ 2008 12 06, 18:15)

as pas Balciuniene jau 17 metu vaikstau ir esu labai ja patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
ir ką apie Malinausienę ir Kazlauskienę esi prisiklausiusi? visos pažįstamos eina tik pas jas. sesuo jau trečią prie Malinauskienės gimdys, aš irgi jos pacientė. labai paprasta, maloni, šneki moteris. smulkiai išaiškina kas ir kaip. sesers trimetė dukra nusičiupo telefoną, bežaisdama nusiuntė sms gydytojai, iškart atskambino, kas nutiko smile.gif
tik susidūręs gali dalintis patirtimi, tad mažiau kalbų reikia klausytis ir viskas bus gerai. drąsos ir sveikatytės 4u.gif

Atsakyti