Įkraunama...
Įkraunama...

"noriu visu vyru, bet ne savo"

QUOTE(blondine @ 2005 04 05, 20:27)
Jei nebijai, tai kokios problemos, nesuprantu? g.gif
Pavasarį jie gražūs pasidaro, tu jų tokių gražių pasidariusių nori, sažinė pavasarį dar neprasikalusi, tai valio - pirmyn. drinks_cheers.gif
Parašyk, kaip sekėsi mirksiukas.gif

Problemu jokiu...smile.gif))) Tik idomu buvo kiek cia bendraminciu galiu atrast:)

biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Puerta @ 2005 04 05, 20:46)
Problemu jokiu...smile.gif)))  Tik idomu buvo kiek cia bendraminciu galiu atrast:)

biggrin.gif
drinks_cheers.gif

O kam tau bendraminčiai? Tipo - dviese drąsiau, ar linksmiau. Žinok, bendramintės greitai tampa konkurentėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 04 05, 21:02)
O kam tau bendraminčiai? Tipo - dviese drąsiau, ar linksmiau. Žinok, bendramintės greitai tampa konkurentėm biggrin.gif

Linskmiau....O sveika konkurencija yra gerai:))) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puerta @ 2005 04 05, 20:20)
Visi vyrai knarkia...

A vat ir ne beee.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 05, 21:32)
A vat ir ne  beee.gif  mirksiukas.gif

tau labai pasiseke, smile.gif
Atsakyti
blush2.gif Labai faina,drąsi ir plati pokalbio tema!!!!!!!!!!!!!
Viskąsuprantu,viską žinau ,viskas praeita.Pabandyt aišku galima,ir labai daug pavyzdžių žinau,gal kad jau per 30 perkopus. cool.gif O 23-jų būdama galvą guldžiau-niekada!!!
Nuomonės pokyčiai tiesiog proporcingi santuokoje gyvenamų metų skaičiui. ax.gif Na čia gal ir per sudėtingai pasakiau...
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 05, 22:04)
blush2.gif Labai faina,drąsi ir plati pokalbio tema!!!!!!!!!!!!!
Viskąsuprantu,viską žinau ,viskas praeita.Pabandyt aišku galima,ir labai daug pavyzdžių žinau,gal kad jau per 30 perkopus. cool.gif O 23-jų būdama galvą guldžiau-niekada!!!
Nuomonės pokyčiai tiesiog proporcingi santuokoje gyvenamų metų skaičiui. ax.gif Na čia gal ir per sudėtingai pasakiau...

O as kazkaip niekad neguldziau galvos del to..smile.gif) Tai as bus toliau?
o kiek metu kaip vede???
Nuomones pokyciai dar priklauso ir nuo socialinio statuso, bei priklausomybes lygio...Kai tampi neppriklausoma nuo vyro, pradedi matyti kitus....smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif Pritariu ,kad pavasaris kaltas,(dar kartais nuosavi vyrai būna dėl to kalti)
Man dabar tas noras reiškiasi "neagresyviai" blush2.gif -aš tik sapnuoju svetimus.Pats geriausias dalykas-ryte toookia puiki nuotaika,nes kai pabundu tai pirmiausiai nusišypsau... smile.gif O gera nuotaika moteriai,tai be abejonės ir gera diena visiems šalia jos esantiems...
Tikra moteris turi matyti kitus vyrus,o jei nemato ,vadinasi "zanūda",kuri tik ir saugo,kad kas į jos vyrą nepažiūrėtų,o paskui jį vargšelį ėda ,pasigardžiuodama...

Aš šįvakar euforijoj-įsimylėjau visus iškart,visus "Brėmeno muzikantus",nes neseniai parėjau iš spektaklio. O tą "katiną" labiausiai,nesuprantu kodėl,lyg ir ne pats įspudingiausias,bet kaip vyras(beje svetimas) ...mmmmmmmmmmmmmm
Štai ką iš tikrųjų daro tas pavasaris su mūsų galvelėm...
P.s.:bet rimtai,kodėl tą,kuris vaidino katiną? g.gif
Atsakyti
Vedę,išsiskyrę ir vėl kartu.Stažas-i3 metų
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 05, 22:26)
wub.gif Pritariu ,kad pavasaris kaltas,(dar kartais nuosavi vyrai būna dėl to kalti)
Man dabar tas noras reiškiasi "neagresyviai" blush2.gif -aš tik sapnuoju svetimus.Pats geriausias dalykas-ryte toookia puiki nuotaika,nes kai pabundu tai pirmiausiai nusišypsau... smile.gif O gera nuotaika moteriai,tai be abejonės  ir gera diena visiems šalia jos esantiems...
Tikra moteris turi matyti kitus vyrus,o jei nemato ,vadinasi "zanūda",kuri tik ir saugo,kad kas į jos vyrą nepažiūrėtų,o paskui jį vargšelį ėda ,pasigardžiuodama...

Aš šįvakar euforijoj-įsimylėjau visus iškart,visus "Brėmeno muzikantus",nes neseniai parėjau iš spektaklio.  O tą "katiną" labiausiai,nesuprantu kodėl,lyg ir ne pats įspudingiausias,bet kaip vyras(beje svetimas) ...mmmmmmmmmmmmmm
Štai ką iš tikrųjų  daro tas pavasaris su mūsų galvelėm...
P.s.:bet rimtai,kodėl tą,kuris vaidino katiną? g.gif

kartais tie neispudingi vyrai taip veza ania??? Kazka jie turi tokio...Rodos ir nieko ypatingo, bet traukia kaip magnetas...GAlvoji , lygini nejuciom...ex pavasari, ka tu su mumis darai?smile.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt iš patirties,kad ta pradinė būsena ir yr pati fainiausia,kaip skaičiau vienam S.T. Kondroto apsakyme -"tas būsenas reikia uždaryt į skardines ir kolekcionuot"... wub.gif Po to viskas jau būna kasdieniška...
Atsakyti
Ir dar,kai jau užeina tas pavasarinis lengvumas ir esi geros nuotaikos,tai imi labiau savimi pasitikėt,atrodo ir pati sau labiau patinki,ir pati sau gražesnė daraisi... blush2.gif Tai pastebi...O jei dar abipusė simpatija,tai išvis malonu,ar ne?

Ne mes "išradom" tą faktą (norėjimas svetimų),tai taip sena,kaip ir pasaulis,todėl ,manau,nereiktų gėdytis tokių jausmų.
Man netgi kilo mintis,kad tik tokiu būdu pasaulyje ir gimė dauguma meno šedevrų... doh.gif
Pvz.,filmuose,knygose,žymių žm. biografijose tai netgi pateisinama ir išaukštinama.Kažin kodėl?
Atsakyti