Įkraunama...
Įkraunama...

"noriu visu vyru, bet ne savo"

QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 05, 22:26)
wub.gif Pritariu ,kad pavasaris kaltas,(dar kartais nuosavi vyrai būna dėl to kalti)
Man dabar tas noras reiškiasi "neagresyviai" blush2.gif -aš tik sapnuoju svetimus.

Aš irgi pasapnuoju biggrin.gif , nu ir kas, tik durniausia, kad vieną svetimą per dažnai imu sapnuot, bet tokie sapnai man paprastai parodo, kad trūksta kai ko... Nu tai lendu prie vyro, nes jis mane traukia blush2.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Puerta @ 2005 04 05, 20:46)
Problemu jokiu...smile.gif)))  Tik idomu buvo kiek cia bendraminciu galiu atrast:)
biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Bendraminčių tai čia ko gero užtektų, tik nemenau ,kad visos puls dalintis mintimis apie tai.

QUOTE(Puerta @ 2005 04 05, 22:18)
Nuomones pokyciai dar priklauso ir nuo socialinio statuso, bei priklausomybes lygio...Kai tampi neppriklausoma nuo vyro, pradedi matyti kitus....smile.gif  biggrin.gif

Nevisada nuomonės pokyčiai priklauso nuo soc. statuso, ar priklausomybės lygio. Čia manau, ką mums gamta davė, tą ir turim. Ir kai tau iki 30, tavo protiniai gabumai mąsto vienaip, o vėliau, susidarius įvairioms situacijoms, pradeda mąstyti kitaip.
Ir neveltui sako," atėjo pasaris, pakilo noras". Tiesiog šiandien organizmas iš tavęs reikalauja kažko daugiau...
Tai kaip, "pavasarinį" objektą jau išsirinkai? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif neduok dieve
Atsakyti
Jooo.......... būna pavasiris ima ir sumaišo galvelę, pradžioje viskas atrodo gerai, sąžinė miega pavasariniu miegu ir t.t., bet paskui tai kažkodėl pabudusi sąžinė sugalvoja ir ima labai jau nemaloniai graužti g.gif
Atsakyti
QUOTE(selll @ 2005 04 06, 09:20)
Bendraminčių tai čia ko gero užtektų, tik nemenau ,kad visos puls dalintis mintimis apie tai.
Nevisada nuomonės pokyčiai priklauso nuo soc. statuso, ar priklausomybės lygio. Čia manau, ką mums gamta davė, tą ir turim. Ir kai tau iki 30, tavo protiniai gabumai mąsto vienaip, o vėliau, susidarius įvairioms situacijoms, pradeda mąstyti kitaip.
Ir neveltui sako," atėjo pasaris, pakilo noras". Tiesiog šiandien organizmas iš tavęs reikalauja kažko daugiau...
Tai kaip, "pavasarinį" objektą jau išsirinkai?  g.gif mirksiukas.gif

smile.gif)) O taip.....išsirinkau "pavasariuką":)))) tiksliau netyčia išėjo taip:)
Atsakyti
biggrin.gif super dalykelis yra pasvajoti apie kita vyreli...
bet zinokit man turbut kazkas netaip cool.gif buna, kad uzsimanau kur nulekt viena be savojo brangenybes, bet nuejus linksmintis viena tuoj pat pradedu galvoti apie ji ir uzsimanau vaziuot namo verysad.gif kartais net pagalvoju, ka as niekada taip ir nesugebesiu "i sali nueiti?!"
o zinokit, jei ir nueiciau, tai tikrai sazine negrauztu, nes jei jau nuejau, reiskia mano vyrelis buvo to vertas tongue.gif
Atsakyti
vaje, koks palaikymas ......... ax.gif
jei vyras tokią temą užvedęs, būtų buvęs užpultas ir suvalgytas biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif 2+2005 04 06, 15:11-->
QUOTE(GANGA smile.gif 2 @ 2005 04 06, 15:11)
biggrin.gif super dalykelis yra pasvajoti apie kita vyreli...
bet zinokit man turbut kazkas netaip  cool.gif  buna, kad uzsimanau kur nulekt viena be savojo brangenybes, bet nuejus linksmintis viena tuoj pat pradedu galvoti apie ji ir uzsimanau vaziuot namo verysad.gif  kartais net pagalvoju, ka as niekada taip ir nesugebesiu "i sali nueiti?!"
o zinokit, jei ir nueiciau, tai tikrai sazine negrauztu, nes jei jau nuejau, reiskia mano vyrelis buvo to vertas tongue.gif

Na jaigu dar apie ji galvoji ir namo pas ji skubi tai reiskia,kad jis dar nevertas kad i sali nusuktum.Kad man tokia galymibe be jo kur pasitusinti,nei galvociau,nei namo skubeciau,o sazines tai jau visai su savimi neimciau. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(November @ 2005 04 06, 15:57)
Na jaigu dar apie ji galvoji ir namo pas ji skubi tai reiskia,kad jis dar nevertas kad i sali nusuktum.Kad man tokia galymibe be jo kur pasitusinti,nei galvociau,nei namo skubeciau,o sazines tai jau visai su savimi neimciau. thumbup.gif  thumbup.gif

Nejau niekad negali iseit be JO??? Man turbut pasiseke, bet as einu kur noriu ...Vyras visai nepavydus, o gal butent del to ir pradejo kiti "vezti"? Pats kaltas, kad nieko nemato....smile.gif
Ir ta sazine niekad su manim neina...visad pasilieka kazkur anapus.
Atsakyti
Labas visoms prijaučiančioms.Jei jau atsiranda "koks pavasarinis",tai nesvarbu koks metų laikas,pavasaris,vasara,ruduo ar net šv.Kalėdos.Eina virpuliukai kiaurai ir viskas... blush2.gif Bet užtat faina,kiek energijos savy randi,ar ne?
Ir nepriklauso ne tik metų laikas,bet ir amžius smile.gif
Mano mama ,pvz. būdama 60-ies (tiesa,našlė)taip įsimylėjo,kad net mums vaikams,anūkams truputį nejauku buvo... unsure.gif "Gal ,mam, biški santūriau,a?'
Tai štai,atsakymas tikriausiai labai labai paprastas ir žinomas-tai chemija ,ir pakeist turbūt niekas nepakeis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 06 balandžio 2005 - 18:03
Pavydumas (vyro,nuosavo)nuo tos chemijos tikrai neatpurtys. mirksiukas.gif Kaip tik,daugiau problemų susidarys doh.gif

Papasakosiu pvz.;per vienas draugų vestuves maniškis tiesiog persekiojo mane savo pavydu,jau visiems iš šalies viskas puikiausiai matėsi,o man tai baisinė gėda... blink.gif Bet ,per vieną "tikrų draugių nusigėrimo vakarėlį " paaiškėjo,kad ta mano gėda niekis,palyginti su tuo,ką aš sužinojau... blink.gif O pasirodo,tose vestuvėse,mano brangusis mane taip persekiojo todėl,kad jau buvo spėjęs iš... vieną jaunosios draugę(tiesiog čia,vestuvėse),ir,kad nesijaustų kaltas,pradėjo puolimą.Aišku,kol jis tvarkė ją ,aš linksmai sau šokau.Tai va,aš susinervavusi verkiu,kad jam užėjo pavydo priepuoliai,o toji irgi verkia nuo savojo vyro(tai mes tipo abi,likimo nuskriaustos)
Nu kai sužinojau (po metų),va tada tai buvo gėda,tokiems įvykiams senaties termino nėr g.gif
Va čia ,merginos, ir iššifruokim tą pavydą,ką iš tikrųjų jis reiškia.

Atsakyti
QUOTE(Puerta @ 2005 04 06, 17:20)
Nejau niekad negali iseit be JO??? Man turbut pasiseke, bet as einu kur noriu ...Vyras visai nepavydus, o gal butent del to ir pradejo kiti "vezti"? Pats kaltas, kad nieko nemato....smile.gif
Ir ta sazine niekad su manim neina...visad pasilieka kazkur anapus.

Be jo galiu,o sunu 2metu kur deti,i toki rengini su savim neimsi dar blogiau nei sazine is kampo traukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo November: 06 balandžio 2005 - 22:38