QUOTE(November @ 2005 04 06, 16:57)
Na jaigu dar apie ji galvoji ir namo pas ji skubi tai reiskia,kad jis dar nevertas kad i sali nusuktum.Kad man tokia galymibe be jo kur pasitusinti,nei galvociau,nei namo skubeciau,o sazines tai jau visai su savimi neimciau.

QUOTE(GANGA
2 @ 2005 04 07, 17:50)

Niekada negalima garantuoti už savo vyrą .O kaip tu žinai,kad tuos kelis metelius yra ištikimas? Aiškiaregystės dovana?atsiprašau,jei suerzinau,aišku gali būti ir tavo tiesa,bet niekad nereikia taip sakyti,kad žinai,jog ištikimas.Ai jau geriau mintyse savuoju tikėti,bet niekada nesakyti garsiai,nes tada"nepagautas,ne vagis?"

ai, pas mus kazkaip su ta neistikimybe yra, kad jokiu atleidimu ir , jei nori eit i "sali", tada neskaudink antrosios puses, palik ja ramybej ir seliok!!! jei nereikia eit salin, tada buk su savo brangenybe

As tai noriu viso pasaulio!!!
Morcius man
Norisi eiti i gatve ir saukti "AS NORIU MYLETIS"

Morcius man

QUOTE(Studente19 @ 2005 04 10, 22:05)
As tai noriu viso pasaulio!!!
Morcius man

Morcius man

Ну ты держи себя в руках

Tai laikausi laikausi
Uzteks gal kaip nors ir savojo

Uzteks gal kaip nors ir savojo

o man kazkokia ramybes busena si pavasari
Tyla pries audra

Tyla pries audra

QUOTE(Pacific @ 2005 04 11, 14:16)
Truputi

Vis tas pavasaris kaltas

o man jei norisi kitų, tai ne todėl kad negaunu sexo, o iš įdomumo, nes mano vyras man pirmas
(ot iškasena
), tai va kai buvau jaunesnė galvojau kad noriu su be kuo, bet dabar kažkaip subrendau, ir be jausmų vargu ar galėčiau su kitu
, bet vat tas moteriškas smalsumas gniuždo...ot bevalė

QUOTE(eva @ 2005 04 13, 09:49)
o man jei norisi kitų, tai ne todėl kad negaunu sexo, o iš įdomumo, nes mano vyras man pirmas
(ot iškasena
), tai va kai buvau jaunesnė galvojau kad noriu su be kuo, bet dabar kažkaip subrendau, ir be jausmų vargu ar galėčiau su kitu
, bet vat tas moteriškas smalsumas gniuždo...ot bevalė 

Na tikrai gėda, kad be jausmų su kitu negalėtum

Nagučiai tavo taip dailiai blizga, matyt jau panaudoti pagal paskirtį ruošiesi. Beje liaudies išmintis byloja - kur trumpa, ten trūksta. Žiūrėk tas moteriškas smalsumas ims ir sugniuždys