Įkraunama...
Įkraunama...

"noriu visu vyru, bet ne savo"

visom cia taip to adrenalino norisi?
Atsakyti
QUOTE(November @ 2005 04 06, 16:57)
Na jaigu dar apie ji galvoji ir namo pas ji skubi tai reiskia,kad jis dar nevertas kad i sali nusuktum.Kad man tokia galymibe be jo kur pasitusinti,nei galvociau,nei namo skubeciau,o sazines tai jau visai su savimi neimciau. thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif na, jau nezinau ar jis toks ir nevertas.... bet kolkas man per kelis metelius yra istikimas:) o del to, kad vienai nueit, tai man niekad jokiu priekaistu nebuna, nes esam susitare toki dalykeli: nesielk taip, kaip nenoretum, kad as elgciausi. Ir vat, kai pamastau, kad nenoreciau vyro neistikimybes, tai ir pati susilaikau doh.gif
Atsakyti
smile.gif 2+2005 04 07, 17:50-->
QUOTE(GANGA smile.gif 2 @ 2005 04 07, 17:50)
ax.gif  na, jau nezinau ar jis toks ir nevertas.... bet kolkas man per kelis metelius yra istikimas:) o del to, kad vienai nueit, tai man niekad jokiu priekaistu nebuna, nes esam susitare toki dalykeli: nesielk taip, kaip nenoretum, kad as elgciausi. Ir vat, kai pamastau, kad nenoreciau vyro neistikimybes, tai ir pati susilaikau  doh.gif

Niekada negalima garantuoti už savo vyrą .O kaip tu žinai,kad tuos kelis metelius yra ištikimas? Aiškiaregystės dovana?atsiprašau,jei suerzinau,aišku gali būti ir tavo tiesa,bet niekad nereikia taip sakyti,kad žinai,jog ištikimas.Ai jau geriau mintyse savuoju tikėti,bet niekada nesakyti garsiai,nes tada"nepagautas,ne vagis?" rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif super!!!! man patiko (geguzevasaris) tavo nuomone thumbup.gif taip, geriau garsiai to nesakyti, bet juk garsiai pasvajoti yra taaaaaip faina g.gif
ai, pas mus kazkaip su ta neistikimybe yra, kad jokiu atleidimu ir , jei nori eit i "sali", tada neskaudink antrosios puses, palik ja ramybej ir seliok!!! jei nereikia eit salin, tada buk su savo brangenybe tongue.gif reikia kitu - eik po velniu!! vat taip wacko.gif
Atsakyti
As tai noriu viso pasaulio!!! 4u.gif
Morcius man blush2.gif
Norisi eiti i gatve ir saukti "AS NORIU MYLETIS" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Studente19 @ 2005 04 10, 22:05)
As tai noriu viso pasaulio!!!  4u.gif
Morcius man  blush2.gif
Norisi eiti i gatve ir saukti "AS NORIU MYLETIS"  biggrin.gif

Ну ты держи себя в руках nono.gif Может обойдется megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Tai laikausi laikausi blink.gif
Uzteks gal kaip nors ir savojo ax.gif
Atsakyti
patrakele studente19
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
o man kazkokia ramybes busena si pavasari g.gif
Tyla pries audra cool.gif laugh.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 11, 14:16)
patrakele studente19
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

Truputi 4u.gif
Vis tas pavasaris kaltas wub.gif smileysex.gif
Atsakyti
o man jei norisi kitų, tai ne todėl kad negaunu sexo, o iš įdomumo, nes mano vyras man pirmas doh.gif (ot iškasena biggrin.gif ), tai va kai buvau jaunesnė galvojau kad noriu su be kuo, bet dabar kažkaip subrendau, ir be jausmų vargu ar galėčiau su kitu blush2.gif , bet vat tas moteriškas smalsumas gniuždo...ot bevalė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 04 13, 09:49)
o man jei norisi kitų, tai ne todėl kad negaunu sexo, o iš įdomumo, nes mano vyras man pirmas doh.gif (ot iškasena biggrin.gif ), tai va kai buvau jaunesnė galvojau kad noriu su be kuo, bet dabar kažkaip subrendau, ir be jausmų vargu ar galėčiau su kitu blush2.gif , bet vat tas moteriškas smalsumas gniuždo...ot bevalė cool.gif

Na tikrai gėda, kad be jausmų su kitu negalėtum biggrin.gif
Nagučiai tavo taip dailiai blizga, matyt jau panaudoti pagal paskirtį ruošiesi. Beje liaudies išmintis byloja - kur trumpa, ten trūksta. Žiūrėk tas moteriškas smalsumas ims ir sugniuždys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti