Įkraunama...
Įkraunama...

"noriu visu vyru, bet ne savo"

Be jausmu neimanoma myletis tongue.gif
Meile, aistra, uzgaida ar kt mirksiukas.gif
Bus kazkoks juk jausmas thumbup.gif
Atsakyti
Ech, kas tų svetimų vyrų nenori blush2.gif
Bet "na levo" neinu, vis pagalvoju, o kas jei patiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 19 balandžio 2005 - 14:50
as noriu tik savo ir savo!!!!!
net isivaizduot saves su kitu negaliu...brrrrr
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2005 04 19, 14:49)
Ech, kas tų svetimų vyrų nenori blush2.gif
Bet "na levo" neinu, vis pagalvoju, o kas jei patiks g.gif

thumbup.gif Jooo, kad patiks ir gali but dideli tikimybe, paskuj pradesi piknaudziauti blink.gif
Bet mane jaudina tas jauduliukas, virpuliukas, ta itampa, kai priarteji prie kito vyro 4u.gif
Su savuoju jau vistiek nebera tu virpuliuku. Aisku malonu myletis, buciuotis, bet vis tiek ne taip kaip pirma karta ar kaip su kitu dar neragautu thumbup.gif
Bent jau pasidziaugti tuo virpuliuku reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 19, 17:07)
as noriu tik savo ir savo!!!!!
net isivaizduot saves su kitu negaliu...brrrrr

Kiek laiko jus kartu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Studente19 @ 2005 04 20, 13:20)
Bet mane jaudina tas jauduliukas, virpuliukas, ta itampa, kai priarteji prie kito vyro  4u.gif
Su savuoju jau vistiek nebera tu virpuliuku. Aisku malonu myletis, buciuotis, bet vis tiek ne taip kaip pirma karta ar kaip su kitu dar neragautu  thumbup.gif 
Bent jau pasidziaugti tuo virpuliuku reikia  biggrin.gif

Vat tas virpuliukas ir vilioja blush2.gif Ale, kad nulipus nuo kito diedo, saviems vaikams į akis negalėčiau pažiūrėt doh.gif
Ir nekeisi juk šitiek metų bendro gyvenimo, visiško pasitikėjimo į kelias aistros valandas blush2.gif
Bet laikantis dietos niekas nedraudžia restorano meniu paskaitinėti tongue.gif
Atsakyti
JOOOO "meniu paskaitinėti" galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Studente19 @ 2005 04 20, 15:20)
thumbup.gif Jooo, kad patiks ir gali but dideli tikimybe, paskuj pradesi piknaudziauti  blink.gif
Bet mane jaudina tas jauduliukas, virpuliukas, ta itampa, kai priarteji prie kito vyro  4u.gif
Su savuoju jau vistiek nebera tu virpuliuku. Aisku malonu myletis, buciuotis, bet vis tiek ne taip kaip pirma karta ar kaip su kitu dar neragautu  thumbup.gif 
Bent jau pasidziaugti tuo virpuliuku reikia  biggrin.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 04 05, 18:34)
Svetimi vyrai visą laiką yra geresni, kaip ir vyram svetimos moterys. Svetimi rodos ir tvarkingi, ir kojinės nesmirdi, ir šypsosi, ir neknarkia, ir nenervuoja, ir.....  Jauna dar matyt, ateis laikas pamatysi, kad ir tie kiti ne tokie jau angeliukai sad.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi idomu pasidare, kas butu, jei vyriskis tokia temele uzvestu smile.gif oj butu idomu paskaityti moteriskiu postus su pasiulymais "jei norisi, tai pirmyn " dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 10 31, 21:45)
Man irgi idomu pasidare, kas butu, jei vyriskis tokia temele uzvestu smile.gif oj butu idomu paskaityti moteriskiu postus su pasiulymais "jei norisi, tai pirmyn "  dirol.gif

Ne ,tuomet butu'' visi jus kiaules'' ar ''tik tai jums ir galvoj'' g.gif
Atsakyti
norisi kitu-nes ju tu neturi..savotiska medziokle bigsmile.gif neisminti keliai lotuliukas.gif bet i juos pasukus-ten nieko naujo..kitas vyras (jei imti sekso sriti)-tai tik kitas vyras..stebuklo ten nera...nebent nusivylimas..bandyk wink.gif viena po kito jei netiki.. biggrin.gif

tik sumastyk kaip apsaugot savaji nuo zinojimo bigsmile.gif nes sugristi noresis velniskai i ta "nusibodusi" vyro glebi lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti