Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(Sirana @ 2008 04 26, 00:57)
Kenzo Jungle thumbup.gif Nerealiai....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 27, 15:09)
Man ilgiausiai laiko TM angel ir angel innocent, pasistenge Thierry mugleris, kad kvapas kaip maniakas visur persekioja smile.gif

tas tai tiesa, viena bendradarbė l.juos dievina smile.gif . Pagal likusį kvapo šleifą visada atspėjame, kad ką tik ji čia buvo.., nu taip užkvėpina wub.gif , visus kvapus nustelbia biggrin.gif , o pati sako, kad ji nejaučia jų, matyt dar ir perdozuoja biggrin.gif
Atsakyti
Va šitie tai laiko mirtinai
user posted image

jau gerus metus, o gal ir daugiau, norėjau pauostyt šitą kvapą, bet niekaip nepsisiruošdavau. tai kai pauosčiau, kvapas limpantis pasirodė, pasipurškiau ant riešo ir dar lapelį apipurškiau. tai tas lapelis jau geras dvi savaites vis dar kvepia blink.gif o pati irgi visą dieną kvepėjau, aišku.
bet kvapas tai tinka man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 04 27, 20:52)
tas tai tiesa, viena bendradarbė l.juos dievina  smile.gif . Pagal likusį kvapo šleifą visada atspėjame, kad ką tik ji čia buvo.., nu taip užkvėpina  wub.gif , visus kvapus nustelbia  biggrin.gif , o pati sako, kad ji nejaučia jų, matyt dar ir perdozuoja  biggrin.gif

Va butent, as tai turbut irgi perdozuoju, nes man pasikvepinimas reiskia 6-8papurskimai. kartais ir daugiau, bet po kokiu 10min jau saves nejauciu,kad kvepeciau, turbut kvapas idealiai tinka wub.gif ir taip beveik visu po kurio laiko nebejauciu, tik nepagalvokit,kad neoriginalius naudoju mirksiukas.gif Pas mane tik originalai, as pries padielkutes schmoll.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 28, 18:54)
po kokiu 10min jau saves nejauciu,kad kvepeciau, turbut kvapas idealiai tinka  wub.gif  ir taip beveik visu po kurio laiko nebejauciu

Mitas, kad jei kvepalų pati neužuodi, tai jie tau tinka. Reikėtų suprast, kad tau tinka beveik visi, nes visų nebejauti, o man netinka nė vieni, nes aš visus ant savęs užuodžiu? lotuliukas.gif Tiesiog uoslė - iš visų jutimo organų labiausiai prisitaikantis, tad laikui bėgant bet kokį kvapą užuodžiam vis mažiau. Vienų žmonių uoslė jautresnė, kitų ne tokia jautri, vienų labiau pagauna vienokius kvapus, kitų - kitokius, vienų greitai ir lengvai prisitaiko prie bet kokio kvapo, kitų - prasčiau... Iš čia ir skirtumai, ar mes pačios užuodžiam savo kvepalus ir kiek laiko juos užuodžiam...
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 28, 19:54)
Va butent, as tai turbut irgi perdozuoju, nes man pasikvepinimas reiskia 6-8papurskimai. kartais ir daugiau

Oho kiek daug blink.gif ,man pilnai užtenka 2-3 ,jei padaryčiau kokius 8 ,tai uždusčiau vietoj ,nors ir mėgstami kvepalai būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 28, 18:54)
man pasikvepinimas reiskia 6-8papurskimai. kartais ir daugiau...

doh.gif blink.gif Bet kam tiek daug? Tiek, sakyčiau, NESKANU schmoll.gif Ypač, jei mėgsti intensyvesnius kvapus... Dar nebuvo teip, kad savęs neužuosčiau pasipurškusi 2-3 vietose po kartelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 28, 19:54)
man pasikvepinimas reiskia 6-8papurskimai. kartais ir daugiau

Šalia būnančių negaila? blink.gif Ir į darbą taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 29 balandžio 2008 - 08:42
QUOTE(Margot @ 2008 04 29, 09:42)
Šalia būnančių negaila? blink.gif Ir į darbą taip?

dar zinant, kad Euforija megsta saldzius, sunkesnius kvapus, tai... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 13, 11:14)
Cacharel kvapai man taip pat labai ilgai išsilaiko - EDEN, GLORIA ir LOU LOU  wub.gif  thumbup.gif Kitų nesu uosčiusi  ax.gif

Nusipirkau Lou Lou neuosčius (jau kely) doh.gif , žiūrėsiu, kuo baigsis unsure.gif kad ilgai laikysis ,tai gerai rolleyes.gif , bet ar norėsiu, kad "ilgai" tas kvapas su manim būtų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 29 balandžio 2008 - 14:15
QUOTE(Supergirl @ 2008 04 28, 18:27)
Va šitie tai laiko mirtinai
user posted image

jau gerus metus, o gal ir daugiau, norėjau pauostyt šitą kvapą, bet  niekaip  nepsisiruošdavau. tai kai pauosčiau, kvapas limpantis pasirodė, pasipurškiau ant riešo ir dar lapelį apipurškiau. tai tas lapelis jau geras dvi savaites vis dar kvepia  blink.gif  o pati irgi visą dieną kvepėjau, aišku.
bet kvapas tai tinka man  rolleyes.gif

gal galetumete apibudinti si kvapa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 29, 15:14)
Nusipirkau Lou Lou neuosčius (jau kely) doh.gif , žiūrėsiu, kuo baigsis unsure.gif kad ilgai laikysis ,tai gerai rolleyes.gif , bet ar norėsiu, kad "ilgai" tas kvapas su manim būtų g.gif  biggrin.gif

Mačiau tavo kvepalų kolekciją, tai kažkaip rodos, kad nepatiks tau Loulou smile.gif
Atsakyti