Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(Gardenija @ 2008 04 29, 16:46)
Mačiau tavo kvepalų kolekciją, tai kažkaip rodos, kad nepatiks tau Loulou smile.gif

man irgi kažkodėl taip atrodo mastau.gif pasiskaičiau čia forume apie juos ir suintrigavo cool.gif
Atsakyti
Aš vakar pirmą kartą Loulou testavau smile.gif Labai patiko. Turbūt dėl tuberozos g.gif Pastebėjau, kad nuo to laiko, kai susipažinau su "tuberoziškiausiais" kvepalais - Malle'o Carnal Flower, man dabar patinka visi kvepalai, kur tuberoza užuodžiama. Kai skaičiau čia atsiliepimus apie Loulou maniau, kad tai bus gėlinė, 80-tųjų stiliaus, bomba ir bijojau "bobiško" kvapo, bet labai nustebau - kvapas iš tiesų labai geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 27, 13:39)
Man ilgiausiai laiko TM angel ir angel innocent

drinks_cheers.gif Sitie irgi puikus.

Neisivaizduoju, kaip jausciausi po 6-8 papurskimu smile.gif Man 2 kartu per akis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gita. @ 2008 04 29, 15:41)
gal galetumete apibudinti si kvapa  ax.gif
saldūs, gėliniai, labai koncentruoti, nu žodžiu,- tikra bomba.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 05 01, 10:18)

man tai labai keista,kad i juo iena praktiskai b=vien geles bet mano nosis kazkodel uzuodzia ananasus doh.gif ir siaip pauoscius atsiminiau kazkodel limonada buratinas arba diuse.man labai keista kad flowerbomb ir flowerbomb extreme taip smarkiai skiriasi.pastaraji ir turiu,nors jis saldus bet jame yra vaniles,ambros tai kazkaip ne taip agresyviai saldus
Atsakyti
Pastebėjau, kad ant mano odos ilgiausiai laikosi (net ir po maudynių) beveik visi bandyti Chanel kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 05 05, 13:03)
Pastebėjau, kad ant mano odos ilgiausiai laikosi (net ir po maudynių) beveik visi bandyti Chanel kvepalai.

Norejau ta pati parasyti smile.gif Turejau Coco ir Allure - tai labai ilgai laiko wub.gif
Atsakyti
Lou Lou neblogas kvapas. turiu atomaizeryje, bet pilnos butelkos nenoreciau, kazkokie dusinantys man jie.
O kvepinuosi i miesta na kokius 6 purskimus, o i kluba ar i koki vakareli- 8kartus. Man taip patinka smile.gif o dar jokio antikomplimento ar neigiamos pastabos nesu sulaukusi, tik pagyyyyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 05 05, 12:03)

Dėl Chanel tai tiesa. wub.gif jei ryte pasikvepinau žaliu Chance, tai ryt tik atsinaujinsiu, nes dar jaučiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 05 07, 19:27)
Dėl Chanel tai tiesa.  wub.gif  jei ryte pasikvepinau žaliu Chance, tai ryt tik atsinaujinsiu, nes dar jaučiu smile.gif  4u.gif

O man kažkaip tie žalieji Chance nelabai laiko g.gif
Atsakyti
Tai žinoma, tualetinis vanduo juk smile.gif
bet laiko pakankamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 05 01, 11:18)

o jiem slyksciai saldus
Atsakyti