Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

Is ilgiausiai besilaikanciu isskirciau Dior Adict,Kenzo Elephant thumbup.gif
Atsakyti
man ilgai laiko CK euphoria
visą dieną jaučiu kvapą, o drabužiai kvepia net po kelių dienų ax.gif
Atsakyti
puske is norvegijos turi parvezt kvepalus, tik niekaip neissirenku.... nesu turejus tikrai geru kvepalu, kurie gerai laikytu.... kiek ziurejau parduotuvese tai man visai patiko chanel coco marmozel, hugo boss deep red, lacoste tas smelio spalvos buteliukas smile.gif tai va kuriuos patartumet jei man reikia kokybes? na kad ilgai laikytu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 05 30, 14:23)
puske is norvegijos turi parvezt kvepalus, tik niekaip neissirenku.... nesu turejus tikrai geru kvepalu, kurie gerai laikytu.... kiek ziurejau parduotuvese tai man visai patiko chanel coco marmozel, hugo boss deep red, lacoste tas smelio spalvos buteliukas  smile.gif  tai va kuriuos patartumet jei man reikia kokybes? na kad ilgai laikytu?  ax.gif

Iš čia paminėtų patvarumu pasižymi visa Chanel parfumerija, nepriklausomai nuo kvapų koncentracijos.
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 05 30, 15:23)
puske is norvegijos turi parvezt kvepalus, tik niekaip neissirenku.... nesu turejus tikrai geru kvepalu, kurie gerai laikytu.... kiek ziurejau parduotuvese tai man visai patiko chanel coco marmozel, hugo boss deep red, lacoste tas smelio spalvos buteliukas  smile.gif  tai va kuriuos patartumet jei man reikia kokybes? na kad ilgai laikytu?  ax.gif

as patarciau chanel coco mademoiselle, pati turiu edp, kvepia tikrai labai ilgai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 05 30, 18:28)
as patarciau chanel coco mademoiselle, pati turiu edp, kvepia tikrai labai ilgai.  rolleyes.gif

nusipirksiu ir isbandysiu, vis apie juos galvojau, o jai ilgai ju kvapas laikosi tai reikia
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 05 09, 11:31)

Tikrai pritariu, nors kenzo l'ellephant turiu tik miniuka, bet pasitepus pora sykeliu kakla kvepia ilgai ilgai, o addict nerealiai ilgai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 05 09, 11:31)

pritariu dior addict ir man ilgaj laikosi, dar Ghost Deep Night ir hugo boss deep red thumbup.gif
Atsakyti
man ilgiausiai laiko Chanel Chanze, Cristian Dior Jadore. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zidinga @ 2008 07 25, 19:33)
man ilgiausiai laiko Chanel Chanze, Cristian Dior  Jadore.  smile.gif

o kodėl "Chanze" g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 07 25, 19:37)
o kodėl "Chanze"  g.gif

todel kad ''cristian'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 07 25, 19:49)