Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(ingakalnis @ 2008 08 10, 20:40)
klausimas ne visai į temą - bet kaip jus purškiat kvepalus ir kur? nes aš  viada ant riešo ir paksui patrindavau tą riešą į kitą riešą - o  perskaičiau kad taip  negalima daryti...
na dar  visada prie ausų purkšteliu,  į plaukus mėgstu nes ada labai  skaniai jie man kvepia.. bet vat kur purkšti ir kaip  jei negalima trinti smile.gif blush-anim-cl.gif

ingakalni cia visa tema apie kvepinimosi iprocius 4u.gif

O trinti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai ilgai besilaikantys yra Yves saint laurent cinema EDP, kutrie persekioja visa diena, nes nusirengus rubus ir padejus skalbimui, visas vonios kambarys kvepia, tikrai cinema pedsakai pasilieka ilgai ilgai iki skalbimo 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 08 10, 22:43)
ingakalni cia visa tema apie kvepinimosi iprocius  4u.gif

O trinti galima  mirksiukas.gif

as visad patrinu riesus ax.gif ir megstu kakla prie pat plauku kvepintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 11 rugpjūčio 2008 - 12:45
QUOTE(sarkela @ 2008 08 10, 18:01)
  Ilgai išsilaiko Givenchy "Angel ou demon"

kaip tik norėjau klaust apie šiuos, ar ilgai laikosi bigsmile.gif
bandžaiu tik ant lapuko, labai patiko, pirmieji norimų sąraše smile.gif
Atsakyti
Man Max Mara ilgai laikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lattčiukė: 11 rugpjūčio 2008 - 15:59
Man ilgiausiai - YSL Nu. Rodos ir vos vos purksteliu, bet visai dienai .
Atsakyti
Vakar pavakary pasikvepinau Malle Carnal Flower- laikosi tiesiog neitiketinai. Dar ir dabar, po daugiau nei 24 h, si bei ta uzuodziu bigsmile.gif
Atsakyti
YSL "Opium" EDP - laiko laaabai ilgai, ant nekurių rūbų iki skalbimo net. Tik kad tas kvapas man ne visada patinka, na turiu nuotaikoj būt kad kvėpinčiausi smile.gif

Dar gerai laiko Chopard Wish, Therry Mugler "Angel" ir Angel Innocent, Versace Red Jeans neblogai, bet labiausiai man patinkanti nata išsivadėja greit ir kas lieka - per švelnu.

DG Light Blue irgi gerai laikė - net keista, kaip čia kai kuriom nelaikė, bet kvapas nebuvo mėgiamiausias, tai gal dėl to ir užuosdavau ilgai.

Atsakyti
Man ilgiausiai laikantys kvepalai ALIEN, net isskalbus suknele buvo jauciamas tu kvepalu kvapas, jau nekalbu jei prikvepinta drabuzi i spinta pakabinu ax.gif
Atsakyti
man tai Guchi "Rush" super , megztukaS savaite kvepia
Atsakyti
YSl Opium! AS ju tragiskai nemegstu, tikra ta zodzio prasme mane nuo ju pykina doh.gif mama juos turi ir kai pasikvepina tai jau labai ilgam tas kvapas laikosi doh.gif gal ilgai uzuodziu todel kad nemegstu to kvapo g.gif
O tie kurie man begalo patinka ir taip pat ilgai laikosi tai Roberto Cavalli - serpentine wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasakysiu apibendrintai- ilgiausiai laikosi nemegstami kvapai biggrin.gif
Atsakyti