Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 17, 13:27)
Dėl tų muselių ir dar pora, panikuoti neverta... g.gif
Jos tikrai didelės žalos  nepridarys. g.gif
Netikėčiau jog tos musytės pasirinko būtent vieną augaliuka g.gif

na as pastebejau, kad kai didesne dregme tai ir museles skraido g.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 17, 15:07)
4u.gif mane gripozė paguldė.....va galvoju  kaip čia gėles paliejus.... vyras manim ir vaikais dar pasirūpina , o gėlėmis tai ko gero man pačiai teks.... verysad.gif

o as su mazium sirguliuoju, o kadangi vyro salia nera, tai rupinasi mama rolleyes.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 19, 00:15)
Na kažkur išmirę visos...bene gripai paguldė.Aš jau sveikstu...gėlių ūkis apžiūrėtas.Va jums foto mano mažųjų strepsiukų

oi koks grozis wub.gif tikras vaiku darzelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 19, 11:28)
Klausimas: kada pavasarį merkiate šaknydinti lapelius g.gif

Iš savo patirties esu priėjusi tokios išvados, man patogiausia ir geriausia:
<<< Nuo Velykų iki Žolinės:>>>.
Stengiuosi to laiko laikytis. Ir man jis pasiteisino. bigsmile.gif

QUOTE(rena @ 2008 02 19, 12:27)
o as su mazium sirguliuoju, o kadangi vyro salia nera, tai rupinasi mama rolleyes.gif

Daug aplinkui sergančių, oi daug...
Mamytė tinkamai pasirūpins, ir greitai pasveiksit. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 vasario 2008 - 14:37
Visoms, kurios ruošiasi ateiti, atvykti, atvažiuoti į sodinimo trikampiuku (ir įprastai) pamoką/susitikimą Kaune:

Susitikimo data: kovo 1 d.
Laikas: 12,45
Vieta: Parodos kalnas, autobusų stotelė, pakilus iš miesto apačios. Iš ten visi paslaptingai bus nuvesti pro ąžuolus į veiksmo vietą.
Trukmė: apytikriai iki 15 val.
Žemių bus, vazonėlių ir kiminų taip pat, lapukai sodinimui jau pamerkti, kas pasižadėjo, tegu nepamiršta atsinešti po porą lapukų be šaknelių, – dauginimui trikampiuku.

Privalu turėti: patogią dėželę ar krepšelį augaliuko (-ų) parsigabenimui po susitikimo.
Susitikimo tikslas: mokantiems pamokyti nemokančius, nevirtualaus bendravimo privalumai! Ir tiesiog - susipažinimo džiaugsmas.
Iškilus klausimams, prašome parašyti į AŽ
Atsakyti
Sveikos. Mano frozen in time numire. Man gedulas cry.gif cry.gif cry.gif ir labai pergivenu uz kitas bijau.gif
Atsakyti
Išbandžiau lapukų šaknydinimą maišeliuose...tikrai stebėtinai greit šaknis išleido.....tik kita bėda,sirgdama nepravėdinau..tai lapukai suglebo...kotukai sveiki o patys lapukai peršviečiami tokie pasidarė.....gaila žinoma :verysad:jau su tokiom šaknytėm buvo.
Atsakyti

QUOTE(sigita.p @ 2008 02 19, 16:13)
Sveikos. Mano frozen in time numire. Man gedulas cry.gif  cry.gif  cry.gif ir labai pergivenu uz kitas bijau.gif

mano svajone rolleyes.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 19, 16:37)
Išbandžiau lapukų šaknydinimą maišeliuose...tikrai stebėtinai greit šaknis išleido.....tik kita bėda,sirgdama nepravėdinau..tai lapukai suglebo...kotukai sveiki o patys lapukai peršviečiami tokie pasidarė.....gaila žinoma :verysad:jau su tokiom šaknytėm buvo.

o nebandei imerkti visa lapuka i vandeni g.gif kartais tai padeda g.gif

gal kas turit frozen in time vaikiuku ar lapuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2008 02 19, 16:13)
Sveikutes. Na mano lapelis butu turejes 7 ziedelius palikau tik viena kad pasigrozeti kokios spalveles bus. Kai prasiskleis nufotografuosiu parodysiu.

user posted image

Kaip laikosi tavo tas augaliukas a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2008 02 19, 17:13)
Sveikos. Mano frozen in time numire. Man gedulas cry.gif  cry.gif  cry.gif ir labai pergivenu uz kitas bijau.gif

Kas čia su ta Frozen in time. Mano irgi numirė gal prieš mėnesį. Irgi buvo svajonė.
Gal ji kokia labai lepi yra? g.gif
Atsakyti
Aš savaja irgi negaliu pasidžiaugti, kažko tokia nei auga nei... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 vasario 2008 - 18:07
Manoji "Frosen in time" - pirma veisline sanpaulija atkeliavusi i mano namus... ax.gif Tfu-tfu-tfu - laikosi neblogai, tik dar visai mazyte, vos issiritus is vystyklu. Aciu dievui, ziema jau i pabaiga, tikiuosi, neprazusim, paugesim ir galesim apdalint visas norincias, bet... gal tik kokiais kitais metais blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai buvau iš Rimos gavus. Tokia vešli buvo gražutė, nors ir nedidelė. Buvau persodinus ir šiltnamiuke buvo ir jau po persodinimo buvo nemažai laiko praėję, gal net kiek paaugo, nors tas metas tamsusis buvo. O paskui vieną dieną lapai ėmė juoduoti ir kaput. O šalia šiltnamiuke kitos buvo, toms nieko.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 02 19, 18:53)
Kas čia su ta Frozen in time. Mano irgi numirė gal prieš mėnesį. Irgi buvo svajonė.
Gal ji kokia labai lepi yra? g.gif

Sveikos 4u.gif Mano istorija su Frozen in time tokia, kad kazkada ziema 2 lapus pamerkiau, abu supuvo verysad.gif Tada gavau vaikiuka, tai jis irgi nei gyvas nei mires. Bet nors lapuku prarado, ziema atrodo iveike blush2.gif Lauksiu optimistiskai zieduku kada nors wub.gif
Kita mano netektis del visokiu mano kelioniu ir siaip visokiu nuotykiu - numirojo Island Rose lapas su vaikiukais, o jau tikejausi, kad "iveikiau" sita riesuteli doh.gif lotuliukas.gif ech, netektys reiskia, kad palangese atsiranda vietos kazkam naujo... blush2.gif
Atsakyti