Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

lotuliukas.gif , kartais gerai ir nepaklausyti... lotuliukas.gif

Kaip gražu lauke, saulutė tiek spinduliukų pažėrė, džiaugiasi mano sanpaulijos ant palangės. tongue.gif
Atsakyti
Na aš su saviškėm rimtai pasikalbėjau ,nuskabiau dėmėtus lapus,o kas liko nupurškiau su Shultz purškalu nuo kenkėjų doh.gif ,dėl viso ko nupurškiau ir kaimynes,tai ciklamenai ir t.t. smile.gif dabar lauksiu rezultatų.
Atsakyti
Maidana,
ar nenufotografuotum to purškalo Šulco buteliuko, arba, jei nesunku, aprašyk, kam skirtas. Lyg minėjai, kad galima naudotis ir namuose?..
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 15, 15:31)
Rena ,treilerio lapukai jau su šaknytėm.... mirksiukas.gif

thumbup.gif assa.gif sokiai.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 16, 17:27)
Maidana,
ar nenufotografuotum to purškalo Šulco buteliuko, arba, jei nesunku, aprašyk, kam skirtas. Lyg minėjai, kad galima naudotis ir namuose?..

Nufotkint negaliu,pirkau Šiaurės miestely,Žaliam centre,tai žalias indelis su purkštuku 350ml.talpos,nekenksmingas,padarytas iš aukštai kalnuose augančių ramunėlių,naikina visus praktiškai parazitėlius,kainavo apie 20lt,išpurškiau visą indelį blink.gif ,na o rezultatas pasimatys manyčiau po savaitės.
Dar SHetelinge mačiau augalinį purškalą taip pat tinkamą namuose naudoti,kainavo apie 28lt.
Tai nuo kenkėjų,o nuo ligų sakė,kad visi nuodingi schmoll.gif
Atsakyti
Teko isbandyti toki purskala,nedirgina nei akiu,nei gleivines,vienas minusas mazas kiekis ir gan nepigus doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 02 16, 18:54)
Teko isbandyti toki purskala,nedirgina nei akiu,nei gleivines,vienas minusas mazas kiekis ir gan nepigus  doh.gif

biggrin.gif Tiksliai toks,tiesa jo ten mažai,maniau ir vasarai užteks biggrin.gif o pasibaigė bigsmile.gif kad tik padėtų ax.gif
Atsakyti
Kokius butent kenkejus su juo naikinate?
Buvau ir as jo nusipirkusi, savas sanpaulijas viena karta nupurskiau nuo tripsu , bet vieno karto neuztenka. Po kiek laiko vel tos musytes ritosi, turbut kiausineliu jis nenaikina.
Kada yra daug geliu, labai jau brangu su juo naikinti kenkejus.
Atsakyti
doh.gif bet ir brangumelis unsure.gif
Atsakyti
man įdomu kokiu pagrindu tas purškalas nuo kenkėjų padarytas... ax.gif Kad tik nebūtų koks mūsų žinomas tručas tik paruoštas naudojimui.... bigsmile.gif g.gif Kas ten lapuky parašyta blush2.gif
Atsakyti
Kai atšils, tai man ir chemikalais naikinti neatrodys taip sudėtinga, nes nebaisu išnešti į laiptinę, kurioje šiuo metu per šalta (laiptinė neapšildoma). Bet jei tik galima išsiversti natūralesniais būdais, visada mieliau rinkčiausi natūralius. Turiu keletą "raganiškų" receptų, bet jie liaudiški, ne mano "išrasti". tad nuo reklamavimo susilaikysiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 02 16, 19:34)
man įdomu kokiu pagrindu tas purškalas nuo kenkėjų padarytas... ax.gif Kad tik nebūtų koks mūsų žinomas tručas tik paruoštas naudojimui.... bigsmile.gif  g.gif Kas ten lapuky parašyta blush2.gif

Kiek pamenu kažkokių augalų, kurie auga kalnuose, ekstraktas (lyg ramunėlių). Kurie turi ypatingų sąvybių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvute: 16 vasario 2008 - 19:16