Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(eya @ 2008 02 19, 21:00)
ech, netektys reiskia, kad palangese atsiranda vietos kazkam naujo... blush2.gif

O aš tai galvoju kiek kitaip, su kiekviena netektim ateina sava patirtis. mirksiukas.gif
Kuri yra labai naudinga. wub.gif
..............................................................................................................

QUOTE(Liucerna @ 2008 02 19, 15:10)
Visoms, kurios ruošiasi ateiti, atvykti, atvažiuoti į sodinimo trikampiuku (ir įprastai) pamoką/susitikimą Kaune:

Susitikimo data: kovo 1 d.
Laikas: 12,45
Vieta: Parodos kalnas, autobusų stotelė, pakilus iš miesto apačios. Iš ten visi paslaptingai bus nuvesti pro ąžuolus į veiksmo vietą.
Trukmė: apytikriai iki 15 val.
Žemių bus, vazonėlių ir kiminų taip pat, lapukai sodinimui jau pamerkti, kas pasižadėjo, tegu nepamiršta atsinešti po porą lapukų be šaknelių, – dauginimui trikampiuku.

Privalu turėti: patogią dėželę ar krepšelį augaliuko (-ų) parsigabenimui po susitikimo.
Susitikimo tikslas: mokantiems pamokyti nemokančius, nevirtualaus bendravimo privalumai! Ir tiesiog - susipažinimo džiaugsmas.
Iškilus klausimams, prašome parašyti į AŽ

Reikia skelbimuką kelti į naują puslapį, gal kam bus naudinga, nereikis jo ieškoti , einant atgal. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 vasario 2008 - 21:57
Fejos,reikia pagalbos.Sanpaulijos vaikucio lapeliai rieciasi i apacia.Ar cia dregmes perteklius?
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 19, 22:55)
O aš tai galvoju kiek kitaip, su kiekviena netektim ateina sava patirtis. mirksiukas.gif
Kuri yra labai naudinga. wub.gif

Oi kad siuo atveju jokios naujos patirties - buvau isvaziavus ir "priziuretojai" neisvenge tam tikru katastrofu.. tai moralas tikriausia butu - niekur nevaziuot, nes kitaip neisvengiamos netektys lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kada bus geros dienos pagal mėnulį persodinimui g.gif manau maniškes reikėtų supurtyti,pakeisti žemę,gal pralinksmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 15, 20:32)
Persodinimui palankiausios 21 ir 22 dienos.

Tai gal beveik pataikei į mėnulio kalendoriaus gerasias dienas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Primenu Mėnulio „išpažinėjoms“, kad lygiai taip pat ryt ir poryt (21,22 ) yra palankios laistymui dienos (kaip ir persodinimui).
Atsakyti
Sveikos, sanpauliju fejos (niu man tai graziai skamba...ACIU Liucerna 4u.gif ) Turiu pasiulyti Neon Fantasy lapuku (simboliskai 1lt./2vnt.). Mano mazasis gelininkas pasistenge lotuliukas.gif Paaugo vyrukas, jau siekia palanges liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 20 vasario 2008 - 11:07
Tavoji Neon Fantasy zydi teisinga, nes ji su fantasy?
Atsakyti
QUOTE(Laisvute @ 2008 02 20, 11:21)
Tavoji Neon Fantasy zydi teisinga, nes ji su fantasy?

Taip, teisingai
Atsakyti
Mano lapukas iskleide ziedeli o dabar jau lapukus augina idesiu kada nuotraukele vis nepersirasau i kompakta.
Gal kas turit jau didesnes frozen in time ir volsebnyje sny?
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 02 19, 23:04)
Oi kad siuo atveju jokios naujos patirties - buvau isvaziavus ir "priziuretojai" neisvenge tam tikru katastrofu.. tai moralas tikriausia butu - niekur nevaziuot, nes kitaip neisvengiamos netektys lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif idomu ka as atrasiu po menesio ir sav., nebuvimo g.gif
Atsakyti
Dacor, gal gali permesti nuotraukytę? Pasistengtų patarti gal patyrę augintojai, kodėl riečiasi lapukai...
Atsakyti