Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

kaip gražu, wub.gif
o man šiandien nelaiminga diena, prieš darbą laisčiau savo augintines, tai vienai sugebėjau lapuką nulaužt, o po kelių min. konfekai įplėšiau lapą doh.gif kerėpla kitaip nepavadinsi. tai teko pmerkt 2 lapukus, įkišau į maišialius žiūrėsiu kas bus ax.gif
Atsakyti
Tos skrotelės tai tikrai labai įspūdingos, bet žiedai tai šiaip sau.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 02 21, 12:07)
Tos skrotelės tai tikrai labai įspūdingos, bet žiedai tai šiaip sau.

tai i tokias beziurint, manau ziedu ne nereikia ax.gif
Atsakyti
Dacor prieš kelis puslapius klausė, kodėl gali riestis lapeliai į apačią. Kas galėtų atsakyti? g.gif
Atsakyti
Aha! Aš ir pati mielai čia nosį užriesčiau, pasigirti net kutena (na kas palaikys jei ne tokios pačios fanatikės? ) bigsmile.gif , tik kad... mistika man su fotiku.
Kompas jo "nenuskaito" - va veikė veikė, ir staiga kažkas negerai.

Mano racionalizatorius jau ima prie kompo nagus kaišioti, matomai akžką pridirbo. Teks kompiuteristui tempti visą dėžę... Gal lizdą pagadino, tai laido ir neprijungia.

Šiaip palangę papuošiau žydinčiomis, čia ir vėsiau, tai įsitikinusi, kad žydėjimo rpocesas truks ilgėliau, nei lentynose.

Dar šiandien man Mmmildut pirminė keiki pastą, reikės ja patepti žiedstiebių "pažastėles", gal pavyktų paeksperimentuoti ir vaikiukų ant kotų užsiauginti smile.gif))))

Dacor, Liucerna Tavo klausimą priminė. Būk gerutė - mestelėk foto, nes neaišku vien teoriškai klausiant. Parodyk vaizdelį, Giulčetai wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Ikeliau gelytes nuotraukele
Atsakyti
Aciu,kad nepamirsot 4u.gif
Bandau ikelti nuotraukyte.Vaizdas ne koks,nes tamsoka...

http://img225.images.../img8023tb2.jpg

Lapukai kieti.Cia Lyons pirates treasures.Pagalvociau,kad tai veislei tai budinga,bet kitas toks visai kitaip atrodo.

kita:
http://img219.images.../img8028za3.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 21 vasario 2008 - 20:10
Mano panašiai atrodo vienas 'Suncoast Circus Candi' vaikas... Tik nežinau, ar taip turi būti, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 02 21, 23:07)
Mano panašiai atrodo vienas 'Suncoast Circus Candi' vaikas... Tik nežinau, ar taip turi būti, ar ne.

Circus candy labai banguotais lapais paskui užauga. Gal todėl - ima raitytis jau?

Dacor,
persodink jau skubiau augaliuką, jis tame čerkiuke skursta. Pamatysi - gavęs erdvės, atsigauti i suvešėti turėtų. Ir visos "ligos" gali elementariai išnykti wink.gif

Pabandyk.

Ir dar - matosi tai nelabai kaip, bet (kiek sugebu įžiūrėti) atrodo kaip gerokai per šlapias.
Atsakyti
Aciu labai.Bandysiu gelbet.
Atsakyti
dacor,
kas liecia ta susisukusiais lapais - as mesciau lauk, jei yra kitas vaikas.
jei ne - pakeisciau kiminus ir nupurkciu kuo nors pries griauziancius; (pvz. nemezaliu, fitovermu); ir padidinciau aplikos dregme - i siltnamiuka arba i maiseli; kodel mesciau (jei tai nera vienintelis tos veisles augaliukas!) - augs sunkiai, sie deformuoti lapai neatsistatys.

antraji persodinciau ir po dvieju savaiciu patresciau lengvu azotiniu trasu tirpaliuku.
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2008 02 21, 20:12)
Sveikos. Ikeliau gelytes nuotraukele

p.s Ten to izymiojo lapuko ziedelis
Atsakyti