kaip gražu, o man šiandien nelaiminga diena, prieš darbą laisčiau savo augintines, tai vienai sugebėjau lapuką nulaužt, o po kelių min. konfekai įplėšiau lapą kerėpla kitaip nepavadinsi. tai teko pmerkt 2 lapukus, įkišau į maišialius žiūrėsiu kas bus
Aha! Aš ir pati mielai čia nosį užriesčiau, pasigirti net kutena (na kas palaikys jei ne tokios pačios fanatikės? ) , tik kad... mistika man su fotiku. Kompas jo "nenuskaito" - va veikė veikė, ir staiga kažkas negerai.
Mano racionalizatorius jau ima prie kompo nagus kaišioti, matomai akžką pridirbo. Teks kompiuteristui tempti visą dėžę... Gal lizdą pagadino, tai laido ir neprijungia.
Šiaip palangę papuošiau žydinčiomis, čia ir vėsiau, tai įsitikinusi, kad žydėjimo rpocesas truks ilgėliau, nei lentynose.
Dar šiandien man Mmmildut pirminė keiki pastą, reikės ja patepti žiedstiebių "pažastėles", gal pavyktų paeksperimentuoti ir vaikiukų ant kotų užsiauginti ))))
Dacor, Liucerna Tavo klausimą priminė. Būk gerutė - mestelėk foto, nes neaišku vien teoriškai klausiant. Parodyk vaizdelį, Giulčetai
Circus candy labai banguotais lapais paskui užauga. Gal todėl - ima raitytis jau?
Dacor,
persodink jau skubiau augaliuką, jis tame čerkiuke skursta. Pamatysi - gavęs erdvės, atsigauti i suvešėti turėtų. Ir visos "ligos" gali elementariai išnykti
Pabandyk.
Ir dar - matosi tai nelabai kaip, bet (kiek sugebu įžiūrėti) atrodo kaip gerokai per šlapias.
dacor, kas liecia ta susisukusiais lapais - as mesciau lauk, jei yra kitas vaikas. jei ne - pakeisciau kiminus ir nupurkciu kuo nors pries griauziancius; (pvz. nemezaliu, fitovermu); ir padidinciau aplikos dregme - i siltnamiuka arba i maiseli; kodel mesciau (jei tai nera vienintelis tos veisles augaliukas!) - augs sunkiai, sie deformuoti lapai neatsistatys.
antraji persodinciau ir po dvieju savaiciu patresciau lengvu azotiniu trasu tirpaliuku.