Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

Sveikutes. As jau visus ziedelius nuskabiau nuo lapelio. buvau palikusi viena pasiziureti kas gausis. Nes ta lapeli buvau fyrinusi is drauges(juk fyrintos geriau auga) ir net nepasizymejau. Dabar jis augina ramai lapelius. Vakar gavau naujas lentynas savo gelytems.
Atsakyti
Gerai padarei kad nuskynei tą žieduką, visgi alina motininį lapą , ir trugdo normaliai auginti vaikiukus, o jų gal ir ne vienas bus.
Taigi viskam savas laikas, bet va ima ir iškrečia netikėtumą, pavyzdys tavo lapukas.

user posted image ...Žiedukų belaukiant. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 02 24, 03:23)
Maniškis "daržas" po persodinimo tiesiog išprotėjo - taip gražiai auga!

O aš jums suradau siurprizą - tai Sorano šiltnamiai su sanpaulijų ir kitų augalų veislynu wink.gif
Paganykim akis ir pasidžiaukim, kad mes dar tiek neauginame  lotuliukas.gif ))))))

Vaje, Rima lotuliukas.gif Perskaicius pirma sakini ir nukreipus akis i foto vos soko negavau - galvoju, va cia tai Rimos "darzas"... swoon.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu matyti tiek žiedukų, tiesiog plantacijos... thumb_yello.gif

Mano pumpuruotos, neskuba, laukiam saulutės, kol kas tenka džiaugtis kitų rodomais, o jų kartas nuo karto vis nepašykšti bendramintės iš savo ūkelių" bis.gif
Atsakyti
Oi Mamce! Na ir prajuokinai smile.gif))))

Tiesa - "sudubliuosiu" informaciją iš RS:

Būsimo susitkimo dalyvėms:

kadangi kovo 1 d. Kaune vyks susitkimas - PAMOKA, kurio metu darysime kažką konkretaus - t.y. mokysimės paruošti šaknydinimui trikampiuku lapelius, reiškia mes namo vešimės augaliukus, kuriuos vėliau namuose auginsime.

Dabar žiema. Pakankamai šilta, bet - žiema. Kad saugiai transportuoti savo augalus, kuriuos vešimės iš susitikimo, patarimas, kurį gavau iš augalus vežiojančio žmogaus - atsivežkime ŠALTKREPŠIŲ, kuriuose puikiai galima vežioti žaliuojančius augalus.

Jei dar pasirūpinsime mažais plastikiniais gėrimų buteliukais, kad juos pripiltume šilto vandenuko - augalams sudarysime puikias sąlygas, ir jie transportuojant tikrai nenukentės.

Kitame susitikime - pamokoje mokysimės atskyrinėti vaikiukus, kad, šiame susitikime pasodinę ir išsiauginę jaunuolyną, drąsiai mokėtume jį atskirti
Atsakyti
Sigute, o tu dalyvausi tame susitikime, gal as galeciau tada pristatyti tiesiai i susitikima tavo augfaliukus, as is Kauno?
Atsakyti
Sveikutė, pražuvėle, parašiau tau į AŽ.
Atsakyti
Ar kas gali išduoti nekalbadienių priežastį. g.gif lotuliukas.gif

Oras nuostabus, pavasariu visai jau kvepia. thumbup.gif

Mėnulis tai va pilnatis, gal tame priežastis.... lotuliukas.gif

user posted image galima pasidžiaugti ir ne iš savo auginamų. wub.gif
Atsakyti
Idomu,ar kas taip bandete auginti vaikucius?

http://vladviolet.na...s/art2/verm.htm

Atsakyti
Na tikrai nekalbadieniai ax.gif gal visos laukia žiedų mirksiukas.gif mano gėlyne taipogi štilis,maksimukės krauna žiedukus,o kilmingos...mąstau,gal joms nepatiko vietos keitimas,tai po lempa,tai ant palangės g.gif kol sėdėjo po lempa visos linksmos buvo bigsmile.gif tikiuosi atsigaus.
Atsakyti
Labas 4u.gif 4u.gif matau pasigedot ax.gif Ne štilis gėlyne,o darbai užgriuvo.... blush2.gif

Darbe užvirto .... g.gif
Namie užpuolė... schmoll.gif
Gėliukai persodimnami prašosi...... doh.gif O šiaip aš labai kažko pasidariau populiari draugių tarpe lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mat gėles visoms persodinėt reikia..... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

DaCor galiu pasakyt ,kad taip pernai dauginau našlaites.....santpaulijų nebandžiau,bet jei yra norinčių pabandyt ...Kooperuojamės ,organizuojamės thumbup.gif Sodinam kartu ir matysim kas iš to išeis.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 26 vasario 2008 - 08:22
Labas smile.gif. Paisančioms Mėnulio, galiu priminti: šiandien ir ryt, t.y. 26 ir 27 vasario – palankios ir tinkamos laistymui dienos. Vėliau - tik kovo 1-ąją.
Atsakyti