Sveikutes. As jau visus ziedelius nuskabiau nuo lapelio. buvau palikusi viena pasiziureti kas gausis. Nes ta lapeli buvau fyrinusi is drauges(juk fyrintos geriau auga) ir net nepasizymejau. Dabar jis augina ramai lapelius. Vakar gavau naujas lentynas savo gelytems.
QUOTE(Rima* @ 2008 02 24, 03:23)
Maniškis "daržas" po persodinimo tiesiog išprotėjo - taip gražiai auga!
O aš jums suradau siurprizą - tai Sorano šiltnamiai su sanpaulijų ir kitų augalų veislynu
Paganykim akis ir pasidžiaukim, kad mes dar tiek neauginame
))))))
O aš jums suradau siurprizą - tai Sorano šiltnamiai su sanpaulijų ir kitų augalų veislynu

Paganykim akis ir pasidžiaukim, kad mes dar tiek neauginame

Vaje, Rima

Oi Mamce! Na ir prajuokinai
))))
Tiesa - "sudubliuosiu" informaciją iš RS:
Būsimo susitkimo dalyvėms:
kadangi kovo 1 d. Kaune vyks susitkimas - PAMOKA, kurio metu darysime kažką konkretaus - t.y. mokysimės paruošti šaknydinimui trikampiuku lapelius, reiškia mes namo vešimės augaliukus, kuriuos vėliau namuose auginsime.
Dabar žiema. Pakankamai šilta, bet - žiema. Kad saugiai transportuoti savo augalus, kuriuos vešimės iš susitikimo, patarimas, kurį gavau iš augalus vežiojančio žmogaus - atsivežkime ŠALTKREPŠIŲ, kuriuose puikiai galima vežioti žaliuojančius augalus.
Jei dar pasirūpinsime mažais plastikiniais gėrimų buteliukais, kad juos pripiltume šilto vandenuko - augalams sudarysime puikias sąlygas, ir jie transportuojant tikrai nenukentės.
Kitame susitikime - pamokoje mokysimės atskyrinėti vaikiukus, kad, šiame susitikime pasodinę ir išsiauginę jaunuolyną, drąsiai mokėtume jį atskirti

Tiesa - "sudubliuosiu" informaciją iš RS:
Būsimo susitkimo dalyvėms:
kadangi kovo 1 d. Kaune vyks susitkimas - PAMOKA, kurio metu darysime kažką konkretaus - t.y. mokysimės paruošti šaknydinimui trikampiuku lapelius, reiškia mes namo vešimės augaliukus, kuriuos vėliau namuose auginsime.
Dabar žiema. Pakankamai šilta, bet - žiema. Kad saugiai transportuoti savo augalus, kuriuos vešimės iš susitikimo, patarimas, kurį gavau iš augalus vežiojančio žmogaus - atsivežkime ŠALTKREPŠIŲ, kuriuose puikiai galima vežioti žaliuojančius augalus.
Jei dar pasirūpinsime mažais plastikiniais gėrimų buteliukais, kad juos pripiltume šilto vandenuko - augalams sudarysime puikias sąlygas, ir jie transportuojant tikrai nenukentės.
Kitame susitikime - pamokoje mokysimės atskyrinėti vaikiukus, kad, šiame susitikime pasodinę ir išsiauginę jaunuolyną, drąsiai mokėtume jį atskirti
Labas
matau pasigedot
Ne štilis gėlyne,o darbai užgriuvo....
Darbe užvirto ....
Namie užpuolė...
Gėliukai persodimnami prašosi......
O šiaip aš labai kažko pasidariau populiari draugių tarpe
Mat gėles visoms persodinėt reikia.....
DaCor galiu pasakyt ,kad taip pernai dauginau našlaites.....santpaulijų nebandžiau,bet jei yra norinčių pabandyt ...Kooperuojamės ,organizuojamės
Sodinam kartu ir matysim kas iš to išeis....

Darbe užvirto ....

Namie užpuolė...

Gėliukai persodimnami prašosi......

DaCor galiu pasakyt ,kad taip pernai dauginau našlaites.....santpaulijų nebandžiau,bet jei yra norinčių pabandyt ...Kooperuojamės ,organizuojamės

Labas
. Paisančioms Mėnulio, galiu priminti: šiandien ir ryt, t.y. 26 ir 27 vasario palankios ir tinkamos laistymui dienos. Vėliau - tik kovo 1-ąją.