Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(Rima* @ 2008 02 27, 21:54)
O aš šiandien suskaičiavau: 25 su pumpurais ir 3 jau žydinčias. Grožis!!!  rolleyes.gif

Mamce, susimatysim šeštadienį? Atvežiau taviškę Sun Sizle. Paauglystės periodas baigėsi, toliau jau būk pati jai mamce...  Auginkis pati! Taškas ! wink.gif

Tau gerai.... Lengviau pavasario laukti smile.gif

Jei tik Jokubas savaitgali neiskres poksto su savo isvarza (vis dar sergam.... dabar nesibaigiancia sloga.... ax.gif ), tai butinai dalyvausiu. Mmmm, kaip smagu del Sun Sizle. Bet zinai, kaip su tais pauugliais buna.... g.gif Ims ir sugalvos, kad as jai "netikra" mamce, uzsispirs ir nezydes man dar... doh.gif Teks kviestis i svecius "biologine" mama, kad paguostu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 02 27, 22:10)
O ta taviškė sanpaulija - veislinukė ar ne?

Jei maksimoje pirkta - gali ir neatlaikyti tokio "vandalizmo" - jos juk specialiais  veikiant chemikalais auginamos kad greičiau prekinėmis taptų ir į prekybos tinkus iškeliautų. Tad gali ir neatreanimuoti tokios. Ji matomai "nuskandinta". Nes sanpaulijos perlaistymo pakankamai bijo  unsure.gif

Jei veislinė -  gal ir verta pasistengti. O gal paparsčiau - naują įsigyti... g.gif

Kadagi esu labai ikiri, tai tikrai negalesiu paimti ir ismesti.
Del veisles..labai megstu "skolinti" lapukus is kur nors ir pati auginti. Sita, ta prasme pora lapuku, buvo is kazkur paimta, bet neprisimenu is kur... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2008 02 27, 23:23)
Del veisles..labai megstu "skolinti" lapukus is kur nors ir pati auginti. Sita, ta prasme pora lapuku,  buvo is kazkur paimta, bet neprisimenu is kur... biggrin.gif

Gėda pelėda!!! lotuliukas.gif )))))

Na tada kankinkis su ta savo "dvarteljere" drinks_cheers.gif

P.s. o jei rimtai - kada lapelį kažkur "prichvatizuojame", net jei jis nuo veislinio augaliuko, ir neužsirašome vardo, jis tampa NOID - neatpažintos, neidentifikuotos veislės.
Pasižaisti gali, bet... Kažkada suprasi, apie ką aš kalbu wink.gif (aš Tavo vietoje tiek nevargčiau su NOID`o reanimavimu. Jau geriau 15 veislinių popinti, nei vieną maksiminę... bigsmile.gif ))) )
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2008 02 27, 21:12)
Nu grozis koks thumbup.gif .As noriu sanpauliju ax.gif .Gal kas dovanojat?

Galim padovanot...bili noro augint būtų biggrin.gif O iš kur tu ax.gif

O kotrina1 nepergyvenk....Pirmaiusia persodink gal savo sanpauliją mirksiukas.gif .Persodindama įvertinsi šaknų būklę.Tik vazoniuko nenudidink. ax.gif
Manau visada verta bandyti augalą išgelbėti....Mat galų gale gausi patirties....o iš jos mes ir mokomės. rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 02 28, 00:00)
Gėda pelėda!!!  lotuliukas.gif )))))

Na tada kankinkis su ta savo "dvarteljere"   drinks_cheers.gif

P.s. o jei rimtai - kada lapelį kažkur "prichvatizuojame", net jei jis nuo veislinio augaliuko, ir neužsirašome vardo, jis tampa NOID - neatpažintos, neidentifikuotos veislės.
Pasižaisti gali, bet... Kažkada suprasi, apie ką aš kalbu wink.gif  (aš Tavo vietoje tiek nevargčiau su NOID`o reanimavimu. Jau geriau 15 veislinių popinti, nei vieną maksiminę... bigsmile.gif ))) )

blush2.gif
tai as gi sau auginu...del grozio, kam man ta veisle biggrin.gif
Vat reanimuosiu ir parodysiu, kokius grazus baltus ziedelius turi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotrina1: 27 vasario 2008 - 23:43
niekaip prie kompo neprisedu doh.gif gal jau kita sav. busiu namie, tai tada... ax.gif

o man brangios vienodai, maximines ir veislines smile.gif

Rena
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2008 02 27, 19:12)
Nu grozis koks thumbup.gif .As noriu sanpauliju ax.gif .Gal kas dovanojat?

Jei Kaune, galiu padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Linuke, ar daug kam galite, ar tik vienam žmogui mirksiukas.gif Ar turite kokią laisvą veislinukę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 28 vasario 2008 - 16:56
Liucerna, ir aš laisvų turiu - tik trupučiuką teks palaukti - orai jau ima šilti, galės kurjeris gabenti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 28, 16:27)
Jei Kaune, galiu padovanoti mirksiukas.gif

Esu Kauniete ax.gif .O gelytes as megstu smile.gif .
Atsakyti
Aušrazs, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Liucerna,kazkas sake vietos jau neturi nono.gif Ar cia ne is visu dovanos priimamos? wink.gif
Atsakyti