Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 03 05, 11:13)
Rena,nesigasdink,ten kur baltas vaikiukas kyšo,tai margalapė,jos vaikiukus baltus"iškiša" mirksiukas.gif paaugs pažaliuos,taip pat atskirti nuo lapo reikia kuo žalesnį vaikiuką.                                                                                                         

siaip ten vaikiukas g.gif einu paziureti pagal pavadinima ar ji margalape tongue.gif jau pati nzn ka turiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 05, 12:29)
siaip ten vaikiukas g.gif einu paziureti pagal pavadinima ar ji margalape tongue.gif jau pati nzn ka turiu doh.gif  blush2.gif

turetum rasti margalape lotuliukas.gif keistai tas vaikiukas auga,tik vienas lapas likes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 05 kovo 2008 - 11:52
jau radau, margalape tongue.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 03 05, 11:41)
turetum rasti margalape  lotuliukas.gif keistai tas vaikiukas auga,tik vienas lapas likes? g.gif

ta vaikiuka, kai pamaciau, vos soko negavau, jau toks mazytis buvo, saknis vos vos matesi, ir i zemeje dar nesilaike schmoll.gif , galvojau neisgyvens, buvo du lapukai, tik vienas jau padziuves buvo, tai nunyko verysad.gif
siaip jis dabar jau paauges, skaitosi ax.gif
Atsakyti
Ren nepergyvenk tavo margalapis vaikas vadinasi prisikėlė naujam gyvenimui....nupurkščiau aš visas dar pofilakriškai topazu blush2.gif nuo puvinio...nors tą kur centras tik likęs persodint reiktų į naują maža induką...kas ten žino ks žemėj darosi..

Aš iš savo praktikos priėjau išvados kad mano namuos (kur kūrenamas pečius nepastoviai ) žiemai netinka žemės mišinys su kiminais......kiminus dėsiu tik vasarai.....
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 03 05, 13:03)
Ren nepergyvenk  tavo margalapis vaikas vadinasi prisikėlė naujam gyvenimui....nupurkščiau aš visas dar pofilakriškai topazu  blush2.gif nuo puvinio...nors tą kur centras tik likęs persodint reiktų į naują maža induką...kas ten žino ks žemėj darosi..

Aš iš savo praktikos priėjau išvados kad mano namuos (kur kūrenamas pečius nepastoviai ) žiemai netinka žemės mišinys su kiminais......kiminus dėsiu tik vasarai.....

reiks taip ir padaryti

as tai dedu kiminu, bet negaug, nes oras pas mus name tai tikrai ne sausas schmoll.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad kotelis turi būti ~7cm, kai išsišaknys sukišt į žemę 3cm, o 4cm lieka viršuje. bet man lapelis nusilaužė vos 4cm sad.gif ar labai blogai? Gal vistiek užaugs? rolleyes.gif
Atsakyti
Dauginimui merkti lapukus patariama maždaug 3- 4 cm kotuku, įsišaknyjusi lapuką sodinti negiliai 1- 1,5 cm , jei pats lapas didelis jį galima tiesiog paremti, kad neišvirstų. Tad tavo minimas lapukas sėkmingai šaknysis ir augs pasodintas, nėra ko pergyventi. Sėkmės auginant. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rena,man 3-oj ir 4-oj nuotraukoj labiau panašu į erkę negu į puvinį.Reiktų purkšti Actara,nes topazas nuo grybelio,Actara nuo erkių.
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2008 03 05, 16:45)
Rena,man 3-oj ir 4-oj nuotraukoj labiau panašu į erkę negu  į puvinį.Reiktų purkšti Actara,nes topazas nuo grybelio,Actara nuo erkių.

pries isvaziuojant buvau ispurskus actaru, nu teks dar syki pakartot procesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 03 05, 18:39)
Dauginimui merkti lapukus patariama maždaug 3- 4 cm kotuku, įsišaknyjusi lapuką sodinti  negiliai 1- 1,5 cm , jei pats lapas didelis jį galima tiesiog paremti, kad neišvirstų. Tad tavo minimas lapukas sėkmingai šaknysis ir augs pasodintas, nėra ko pergyventi. Sėkmės auginant. mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
o kur visos dingusios g.gif
Atsakyti
mes jau atsidurem 2psl. doh.gif
Atsakyti