Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(rimulėėė @ 2008 03 04, 09:14)
kur pasnigo... bigsmile.gif
pas mus saulutė gražiausia ax.gif aš galvojau kad tik nenudegintų... blush2.gif
pavasaris...... thumbup.gif  wub.gif

O Vilniuje tikra žiema. Gerą sluoksnį sniego per naktį prisnigo. smile.gif
Taip šviesu šiandien užtat.
Atsakyti
pas mus irgi saulute sviecia bigsmile.gif

na ka, mano darziukas atrodo prastai doh.gif visada galvojau, kad po mano prieziura joms ne kas, bet kai radau dabar... unsure.gif tai manau joms buvo su manim gera ax.gif
vienas praradimas (vaikiukas), o dickes tai jau srocnai gelbet reik doh.gif tikiuosi pavyks g.gif kurios jau rode zieduku pumpurelius, padziuvusios, kai kurios perlaistytos doh.gif echhh, kazkaip reik susigriebt i rankas ir gelbejimo operacija dayt user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 04 kovo 2008 - 08:46
Šiandien . Kazimieras.... Gerumo diena biggrin.gif
Ren nenusimink.....ir nenukabink nosies...Žiūrėk filosofiškai...išgyvena stipriausi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokio giedro dangaus senai nematėm, saulutė nuo pat anksčiausio ryto, sniego nėra, bet pašalę, ledukas visas balas padengęs.

Rena, gal dar taip nėra blogai, apžiūrėk, aptvarkyk, pamatysi gal atsigaus, na o jei matai tikrai prastą padėtį, rašyk ko nori iš mano siūlomų..... mielai tau dovanosiu, juk šiandien gerumo diena thumbup.gif wub.gif thumbup.gif Laukiu tavo žinutės mirksiukas.gif
.......................................................................................
Parduodu..... mirksiukas.gif dar liko šie augaliukai

Atsakyti
Labas rytelis, oras nuostabus nuotaika taip pat biggrin.gif ačiū didžiulis alyvuogej aciuks.gif
Atsakyti
Pagal Mėnulio kalendorių artimiausios palankios laistymui dienos – kovo 6 ir 7.
Persodinimui – kovo 19, 20, 21...
Toli doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 04, 13:05)
Persodinimui – kovo 19, 20, 21...
Toli doh.gif ...

Na laistymas tai ne už kalnų, bet persodinimas.... g.gif

Kaip Kaune oras? Vilnius visas - baltas baltas! Oras minkštas ir malonus. Tik šlapia smile.gif
Atsakyti
Kaune saulutė, sniegas nutirpo. Bijau, kad sanpaulijoms nenusviltų ant palangės "nosys"... smile.gif
Atsakyti
Rena.....aūū ax.gif
Mano palaikymo grupė ryt varlinės po Tauragės polikliniką....bazuosis apie stotį kažkur...bei trenksis link Lauksargių... mirksiukas.gif Gal tau dovanų ką įdėt...a 4u.gif Kad neliūdėtum mirksiukas.gif

Na nežianu kaip su persodinimu.....labai toli.O ir liet jau šendien reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 04, 01:53)
Mamce, Rašytojų diena... Ačiū, bet bus dar ir Poezijos  biggrin.gif

doh.gif Tundru tundra as, atsiprasau..... blush2.gif Sveikinimai su ka tik praejusias Rasytoju diena 4u.gif biggrin.gif

Ryte net zioptelejau atsikelus - koks baltas grozis per langa bigsmile.gif Gaila, kad istirpo. Matyt, sia ziema sirdis issiilgo sniego.... smile.gif

As jau irgi svarstau siom dienom nešdintis su keliom likusiom sanpaulytem nuo pietinio lango. Iki vasaros persibazuosim ant rytinio, o veliau ir ant siaurinio bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 04, 12:05)

turbut teks palaistyt siandien, o tai bijau, kad gali nedatraukt g.gif

kas cia gali but g.gif gryzusi radau isleistas lapukas ir baltas g.gif
user posted image

o sita man pavyktu isgelbet g.gif ka daryt g.gif
user posted image

sita tai kiek suprantu reiktu skubiai ispurksti g.gif
user posted image

o cia siaip vaiku darzelis smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2008 03 04, 13:04)
Rena.....aūū ax.gif
Mano palaikymo grupė ryt varlinės po Tauragės polikliniką....bazuosis apie stotį kažkur...bei trenksis link Lauksargių... mirksiukas.gif Gal tau dovanų ką įdėt...a  4u.gif Kad neliūdėtum mirksiukas.gif

o tai gal iseitu ta treileriuka man idet bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
ir dar ax.gif
user posted image
kodel jos lapai tokie pasiraite g.gif ir kitu kazkaip stipriai riestis pradejo g.gif
Atsakyti