Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

Sigute gal pasirodysiu tundra, bet kur perki vermikulito ir kokio smulkumo. Ieškojau internete, tai pasirodo juo ir zoo parduotuvės prekiauja į akvariumus, o orchidėjų psl. va ką radau:
Vermikulitas
Dydis | Kaina | Svoris
4L (4-8 mm) 12,90 Lt 0,50 Kg
4L (3-6 mm) 12,90 Lt 0,50 Kg
2L (4-8 mm) 6,90 Lt 0,25 Kg
4L (0,1-2 mm) 12,90 Lt 0,50 Kg

kiek supratau čia jų grūdelių stambumas surašytas, o koks sanpaulijoms geriausias
Atsakyti
Jasmin, Kaune vermikulitas firminėje "Scheteligo" parduotuvėje po 6 Lt – 3 litrai, parašyta ant pakuotės "Įšaknydinimui". Kuriame mieste gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 04, 14:20)
Jasmin, Kaune vermikulitas firminėje "Scheteligo" parduotuvėje po 6 Lt – 3 litrai, parašyta ant pakuotės "Įšaknydinimui". Kuriame mieste gyveni?

aš Šiauliuose verysad.gif ir tokios parduotuvės nėra, aš darbar tik parskaičiau kad jo dedate, paieškosiu kitose parduotuvėse gal rasiu
Atsakyti
Man vermikulitą mergaitės iš Vilniaus atgabeno. mirksiukas.gif

................................................................................................................
QUOTE(Sigute*** @ 2008 03 03, 14:20)
Parduodu.....  Ne visi augaliukai gali sutilpti namuose, tenka perteklių pasiulyti, gal ką sudomins mirksiukas.gif

Visi augaliukai parduoti, mano turimas perteklius sėkmingai atrado naujus namus.
Turgelis baigtas. lotuliukas.gif
Papildyta:
Prasivalykite savo AŽ, negaliu žinučių atsiūsti, jūsų paštai "užsikišo"... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 04, 15:20)

o kur kaune ta parduotuvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 03 04, 16:25)
o kur kaune ta parduotuvė g.gif

tu įvesk į google "schetelig", jie savo internetinį psl. turi, parduotuvės yra Kaune, Klaipėdoje ir Elektrėnuose, o adresus rasi nete
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 03 04, 17:32)
tu įvesk į google  "schetelig", jie savo internetinį psl. turi, parduotuvės yra Kaune, Klaipėdoje ir Elektrėnuose, o adresus rasi nete

ačiū doh.gif gale darbo galva nebeveikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 04, 12:05)
Pagal Mėnulio kalendorių artimiausios palankios laistymui dienos – kovo 6 ir 7.
Persodinimui – kovo 19, 20, 21...
Toli doh.gif ...

o žurnale "Moters savaitgalio patarimai. Kambarinių gėlių priežiūra" parašyta, šiemet augalus persodinti bei dauginti geriausia:
kovo 11-16 ir 19-25 mirksiukas.gif (taigi netoli)
balandžio 7-12, 16-22, 25-27
gegužės 6-9, 13-19, 23-24, 28-29 mirksiukas.gif

ir suprask žmogus kada tas geriausias laikas doh.gif
Papildyta:
beje, tame pačiame žurnale parašyta, kad sanpaulijos suteikia savo šeimininkei žvalumo ir optimizmo [COLOR=red]

Atsakyti
Aš ir žiūriu, ko aš per pastarąjį pusmetį tokia įtartinai pažvalėjusi... Gi sanpaulijos veikia! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Tokia graži saulėta diena. smile.gif
Klausykit, o nuo kada gėlytes jau reikia saugoti nuo saulės?
Turiu darbe dvi sanpaulijas. Čia pietinė palangė, didžiuliai langai. Šiandien kai taip išsišvietė saulė, žiūriu jos taip apšviestos. Ar dar nereikia jas nukelti nuo palangės, nenudegs?
Kai pagalvoju, taigi jau kovo mėnuo. Kai šią žiemą saulės beveik nebuvo, tai ir klausimas kol kas nekilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 kovo 2008 - 10:30
pasikartosiu dar karta ax.gif blush2.gif nu niekas man neatsake ax.gif
kas cia gali but g.gif gryzusi radau isleistas lapukas ir baltas g.gif
user posted image

o sita man pavyktu isgelbet g.gif ka daryt g.gif
user posted image

sita tai kiek suprantu reiktu skubiai ispurksti g.gif
user posted image

user posted image
kodel jos lapai tokie pasiraite g.gif ir kitu kazkaip stipriai riestis pradejo g.gif
Atsakyti
Rena,nesigasdink,ten kur baltas vaikiukas kyšo,tai margalapė,jos vaikiukus baltus"iškiša" mirksiukas.gif paaugs pažaliuos,taip pat atskirti nuo lapo reikia kuo žalesnį vaikiuką. Apdziuvusiais lapukais vaikiuka,persodink ir istatyk i silnamiuka,man taip pavyko keleta išgelbėt mirksiukas.gif Purkšti reikia ir ne tik tas kuriom lapai raitosi,bet visas,toms kurioms nesiraito bus profilaktika mirksiukas.gif o kitoms gydymas. Gal dar kas papildys 4u.gif
Atsakyti