Įkraunama...
Įkraunama...

Jis pas kitą moterį

QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 21:00)
irnesakyk.gif niekis..as visada turiu dozes brunette.gif pasirupinu kaip sakant kad tas abstinentinis laikotarpis neuzkluptu yu.gif

Dėja Afroditte galiu nuliūdinti jis vistiek kada nors ateis
rolleyes.gif
O tu turbūt žinai, kuo ilgesnis tas skrydis tuo baisesnės nusileidimo pasekmės, o nusileisti vistiek kada nors tikrai reiks.....
Tokia jau ta realybė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Coast @ 2008 03 26, 19:40)
Dėja Afroditte galiu nuliūdinti jis vistiek kada nors ateis

kada nors?..optimiste as..kada nors gali ir neateiti brunette.gif
arba kai ateis as jau busiu apsi-abstinentavusi seniai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 21:44)
kada nors?..optimiste as..kada nors gali ir neateiti brunette.gif
arba kai ateis as jau busiu apsi-abstinentavusi seniai laugh.gif

Aha.... buvo toke grupė THE DOORS jos lyderis Jim'as Morison'as turėjo krėdo:

Gyventi greitai mirti jaunam...smile.gif

Aš tau žinoma to nelinkiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coast: 26 kovo 2008 - 19:58
Ar man kas nors gali paaiskinti ka tai reiskia:vyras pas meiluze,duodasi ten iki devinto prakaito,o zmona visa tai tikrai zinodama namie tyliai verkia,nes labai ji myli ir bijo ,kad tik jis neissiskirtu!!!!!!!!!!!!niekaip negaliu isivaizduoti to momeno,kai jis grizta is tos kitos nusiplukes,o ji ka?laiminga ji apsikabina?prisiglaudzia?....o ka toks vyras gali jausti savo zmonai?as tai jo vietoj turbut pasibjaureciau tokia moterim...
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 03 26, 23:21)
Ar man kas nors gali paaiskinti ka tai reiskia:vyras pas meiluze,duodasi ten iki devinto prakaito,o zmona visa tai tikrai zinodama namie tyliai verkia,nes labai ji myli ir bijo ,kad tik jis neissiskirtu!!!!!!!!!!!!niekaip negaliu isivaizduoti to momeno,kai jis grizta is tos kitos nusiplukes,o ji ka?laiminga ji apsikabina?prisiglaudzia?....o ka toks vyras gali jausti savo zmonai?as tai jo vietoj turbut pasibjaureciau tokia moterim...
Gyvenimas,gyvenimas......
Atsakyti

1)savim žmona nepasitiki
2)finansiškai nuo vyro priklausoma
3)nu myli jį paklydėlį, jis gi nesuvokia ką daro , tai laikina lotuliukas.gif (ji taip galvodama bando save apgaut).
4)vyras žinodamas savo žmonos silpnąsias vietas kaifuoja nuo karaliaus vaidmens
5 )koks skirtumas ką vyras jaučia savo žmonai , pradžioje santuokinio gyvenimo buvo meilė, po to lieka tik įprotis-patogu (namai sutvarkyti , abskalbtas, vaikai prižiūrėti, pamaitintas , šlepetės paduotos).
6)reiškia meilužė nepakankamai "gera", kad nebėga palikęs žmonikę tekinas pas ją visam laikui:lotuliukas:
Na toliau prisikurkit pati , o ko jums toks klausimas iškilo ???? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 26, 17:46)
Tik retai kada kas taip prajuokina...

Pasižiūrėkit filmuką HORTONAS-yra ten tokia vieta kai dramblys per tiltą ejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na man ir gi buvo iki ašarų.............jausmas geras.
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 03 26, 22:21)
niekaip negaliu isivaizduoti to momeno,kai jis grizta is tos kitos nusiplukes,o ji ka?laiminga ji apsikabina?prisiglaudzia?....o ka toks vyras gali jausti savo zmonai?as tai jo vietoj turbut pasibjaureciau tokia moterim...

pasakoju vaizdiai, jis pareina, ji jau visa nusibliovusi gainiojasi ji su laikraishchiu aplink stala, jis juokiasi, nes tikrai labai juokinga. tada eina miegoti i viena lova, jis uzhmiega, ji nusisukusi ir supratusi kad laikrashtis buvo neveiksmingas tyliai kukchioja iki parychiu.
ai, tada dar meiluzhei ryte papasakoja kaip begiojo nuo laikrashchio ir abu kryzena
QUOTE(braske 8 @ 2008 03 27, 09:36)
6)reiškia meilužė nepakankamai "gera", kad nebėga palikęs žmonikę tekinas pas ją visam laikui:lotuliukas:

a. chia tik laiko klausimas
b. turbut meiluzhe nera pakankamai ''kvaila'' kad toki priimtu
c. turbut jis suvokia kad su ja panashus bajeriai ateityje nepraeis
ir saugiai grizhta namo pas apsibliovele su laikrashchiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natukas: 27 kovo 2008 - 09:57
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip fainai čia pritaikytas ir panaudotas laikraštis. Vis ne pečiun įmestas.
Atsakyti
QUOTE(braske 8 @ 2008 03 27, 10:36)
Pasižiūrėkit filmuką HORTONAS-yra ten tokia vieta kai dramblys per tiltą ejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na man ir gi buvo iki ašarų.............jausmas geras.

O originalinis pavadinimas koks?
Cia multikas ar vaidybinis filmas?
Atsakyti

Ai, nu. Kai kurios moterys sąmoningai save pasmerkia aukos vaidmeniui. Jaučiasi Marytės Melnikaitės ir priima joms mestas a la likimo negandas.
Aš tai neįsivaizduoju, kaip galima nuolankiai su kūgeliu bliūduose laukt žinant ar bent numanant, kur vyras po darbo, prieš darbą ar darbo metu lankosi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 27, 14:44)
O originalinis pavadinimas koks?
Cia multikas ar vaidybinis filmas?

Taip ir vadinas , kino teatruose daba rodo.........Multikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske 8: 27 kovo 2008 - 14:39
Na,jei ji su laiksrasciu dar ji pagainioja,tai cia man butu aisku,vis kazkokios naturalios emocijos:),bet jeigu su kugeliu laukia verkdama,,tai nusaukit mane su tokia meile,ne meile cia o kazkos nepilnavertiskumo komlpeksas
...patiko man tas laikrastis:)))))
..o siaip tai turiu drauge,kurios vyras ja taip mulkino,ji tik po metu suzinojo,skaudziai pergyveno,net su sanatorija sveikatai atgauti,bet atleido,del vaiku,kaip sakoma,na,sake ,kad vistik ji myli.Buvau neseniai ju jubiliejuj,desimt metu jau praejo.Puikiai jie tuos vaikus augina,gausiai ir placiai gyvena,bet jos akyse tokia tustuma ir uzgesimas,santykiuose toks saltumas,kad neduok dieve,geriau nematyt.
Atsakyti