Įkraunama...
Įkraunama...

Jis pas kitą moterį

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 28, 21:50)
Na o as noriu jums papasakoti savo drauges gyvenimo istrauka,kai vyras ja ismaine,kaip ja zemino ir prie akiu davesi su kitom...man kazkaip labai sunku iki siol nes ji man gera drauge ir mums reikia bendrauti ir kazkaip nelabai iseina nes jis man iki siol sunsnukis,,,,
Prasidejo viskas nuo to kad namie pykciai,prie to dar pridejo ir anyta,,,anyta ja isvare is namu(nes jie gyvena pas anyta,nuosavame name)ir ji isejo su dukrele ant ranku is namu,apsigyveno pas mociute.O jos vyras nei vieno zodelio nepasake pries mamyte,po to gryzo jo draugas is uzsienio irprasidejo gastroles ir linksmybes-aisku ir paneles....Stai ir susirado jis sau simpatija su kuria po visa miesta ir draugus varinejo-nors jis vedes ir dukra tyri...Vienu zodziu zemino menkino ta mano drauge tas jos vyras,o ji kaip pelene kente ir sake kentes kol jis prades mastyti ir susigrazins ja.
As rasau ne del to kad man nesmagu kad jie vel kartu,bet rasau del to kad reikia ir man su jos vyru bendrauti ir as negaliu jam i akis ziureti ir sypsotis ---- as jo  nekenciu uz jo tokius veiksmus,nezinau kaip man toliau bendrauti?

turbut daug cia musu atsirastu, kaip turime tokia pacia situacija; ka daryt, as pavyzdziui kalbuosi su tokiu zmogum, kur desies, bet sirdis irgi verda. jokiu sypsenu, kalbu tik ka paklausia.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 29, 00:50)
Na o as noriu jums papasakoti savo drauges gyvenimo istrauka,kai vyras ja ismaine,kaip ja zemino ir prie akiu davesi su kitom...man kazkaip labai sunku iki siol nes ji man gera drauge ir mums reikia bendrauti ir kazkaip nelabai iseina nes jis man iki siol sunsnukis,,,,
Prasidejo viskas nuo to kad namie pykciai,prie to dar pridejo ir anyta,,,anyta ja isvare is namu(nes jie gyvena pas anyta,nuosavame name)ir ji isejo su dukrele ant ranku is namu,apsigyveno pas mociute.O jos vyras nei vieno zodelio nepasake pries mamyte,po to gryzo jo draugas is uzsienio irprasidejo gastroles ir linksmybes-aisku ir paneles....Stai ir susirado jis sau simpatija su kuria po visa miesta ir draugus varinejo-nors jis vedes ir dukra tyri...Vienu zodziu zemino menkino ta mano drauge tas jos vyras,o ji kaip pelene kente ir sake kentes kol jis prades mastyti ir susigrazins ja.
As rasau ne del to kad man nesmagu kad jie vel kartu,bet rasau del to kad reikia ir man su jos vyru bendrauti ir as negaliu jam i akis ziureti ir sypsotis ---- as jo  nekenciu uz jo tokius veiksmus,nezinau kaip man toliau bendrauti?

Situacija bjauri,ner ka ir sakyti,bet iseitis gali buti tik viena,turi bendrauti,kaip bebutu ne tu gyveni su tuo zmogumi,o tavo draugei butu skaudu,jeigu pajustu tavo panieka,nes dalele butu skirta tarsi ir jai.Tad nusiramink,nesigilink ir bendrauk tiek,kiek reikia.Laikas viska parodys ir jei ka,tu ir vel busi draugei parama ir paguoda,juk tam ir reikalingi draugai
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 03 30, 14:27)
Laikas viska parodys ir jei ka,tu ir vel busi draugei parama ir paguoda,juk tam ir reikalingi draugai

g.gif Netikiu draugyte, ypac tarp moteru
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 03 29, 17:47)
turbut daug cia musu atsirastu, kaip turime tokia pacia situacija; ka daryt, as pavyzdziui kalbuosi su tokiu zmogum, kur desies, bet sirdis irgi verda. jokiu sypsenu, kalbu tik ka paklausia.

QUOTE(studija @ 2008 03 30, 12:27)
Situacija bjauri,ner ka ir sakyti,bet iseitis gali buti tik viena,turi bendrauti,kaip bebutu ne tu gyveni su tuo zmogumi,o tavo draugei butu skaudu,jeigu pajustu tavo panieka,nes dalele butu skirta tarsi ir jai.Tad nusiramink,nesigilink ir bendrauk tiek,kiek reikia.Laikas viska parodys ir jei ka,tu ir vel busi draugei parama ir paguoda,juk tam ir reikalingi draugai

Aciu uz nuomones ir as mastau kad reikia bendrauti ir savyje viska uzrakinti nes kitaip prarasiu drauge verysad.gif ,bet kaip yra sunku,,,
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 03 31, 08:52)
Aciu uz nuomones ir as mastau kad reikia bendrauti ir savyje viska uzrakinti nes kitaip prarasiu drauge verysad.gif ,bet kaip yra sunku,,,

Žinai, man jau geriau būtų draugę prarast, negu stebėt kaip ji leidžiasi menkinama. Čia toks savotiškas sadizmas - matau, bet tyliu. Pati prieš save blogai jausčiausi.
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 02 12, 00:10)
tegu sako man kas ka nori, bet vyrus reikia "laikyti uz lenciugo" (svarbu, kad nebutu per trumpas), nes jeigu nutruks...  doh.gif

Čia nesutinku. Nesuprantu, kam tuos vyrus reikia laikyti už lenciūgo? doh.gif Tegul eina jis kur nori, tegul daro, ką nori - kai peržengs ribą, kelio atgal nebebus. Bet tai jis pats supranta, o ne aš jam pasakau ar leidimus dalinu...

Temos autorei> lengviausia patarinėti iš šalies, tačiau aš tavo vietoje prisiminčiau savo išdidumą, pakelčiau auksčiau galvą ir palikčiau jį. Nevertas jis tavęs, oi kaip nevertas console.gif
Atsakyti
Geriausiai tai rišti prie gumos smile.gif oho su kokia inercija grįžta bigsmile.gif Na aišku yra rizika, kad gali nutrūkti, bet tai jau pats sprendžia iki kiek temti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sharkele @ 2008 03 31, 21:44)
Geriausiai tai rišti prie gumos smile.gif oho su kokia inercija grįžta bigsmile.gif  Na aišku yra rizika, kad gali nutrūkti, bet tai jau pats sprendžia iki kiek temti smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 03 31, 13:03)
Čia nesutinku. Nesuprantu, kam tuos vyrus reikia laikyti už lenciūgo?  doh.gif Tegul eina jis kur nori, tegul daro, ką nori - kai peržengs ribą, kelio atgal nebebus. Bet tai jis pats supranta, o ne aš jam pasakau ar leidimus dalinu...

O as nesutinku su Tavo nuomone lotuliukas.gif kam laikyti? O tam, kad vyru nereiktu keisti kas pora metu lotuliukas.gif jeigu tu Jam nesakysi su kuo sutinki, o su kuo ne... tai gausis taip, kad kenti viska viduje ir tikesiesi, kad jis pats susipras doh.gif bet taip nera ir niekad nebus, nes jeigu Tu tyli - vadinasi nepriestarauji doh.gif tokia mano nuomone ir as negaleciau kitaip gyventi schmoll.gif kam isvis kartu gyventi, jeigu turi nepasitenkinima ir visa kita uzrakinti savyje doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sharkele @ 2008 03 31, 17:44)
Geriausiai tai rišti prie gumos smile.gif oho su kokia inercija grįžta bigsmile.gif  Na aišku yra rizika, kad gali nutrūkti, bet tai jau pats sprendžia iki kiek temti smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif jau geriau nutruktu, nes su pakankamai toli nuejusi nebenoreciau gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 03 31, 19:57)
O as nesutinku su Tavo nuomone lotuliukas.gif kam laikyti? O tam, kad vyru nereiktu keisti kas pora metu lotuliukas.gif jeigu tu Jam nesakysi su kuo sutinki, o su kuo ne... tai gausis taip, kad kenti viska viduje ir tikesiesi, kad jis pats susipras doh.gif bet taip nera ir niekad nebus, nes jeigu Tu tyli - vadinasi nepriestarauji doh.gif tokia mano nuomone ir as negaleciau kitaip gyventi schmoll.gif kam isvis kartu gyventi, jeigu turi nepasitenkinima ir visa kita uzrakinti savyje doh.gif

Nu nesuprantu, nors tu ką doh.gif Apie kokias kančias ir nepasitenkinimą kalbam? Jei mano vyras eina kur nori be mano leidimo, dar nereiškia, kad aš tuomet sėdžiu namie ir kenčiu. Anaiptol! Džiaugiuosi būdama viena, skirdama laiką sau wub.gif Pasitikiu juo. Nereikia vyro pririšto laikyti, tuomet jis ir nepabėgs - nereikės keisti vyro kas pora metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 04 01, 07:39)
Anaiptol! Džiaugiuosi būdama viena, skirdama laiką sau  wub.gif Pasitikiu juo.

Taip taip g.gif , tada prasides i vakareli kur su antrom pusem jis neina, i kinus ir teatrus zhiurek jau tik su drauge eini, o jei vaikas dar yra tai tu vel vsas dienas su juo ir visur dzhiaugiesi budama viena, skirdama laika sau? pala, bet tada kur gi tavo vyras? gal jis kine su....
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2008 04 01, 09:09)
Taip taip  g.gif , tada prasides i vakareli kur su antrom pusem jis neina, i kinus ir teatrus zhiurek jau tik su drauge eini, o jei vaikas dar yra tai tu vel vsas dienas su juo ir visur dzhiaugiesi budama viena, skirdama laika sau? pala, bet tada kur gi tavo vyras? gal jis kine su....

Jei vyrui nepatinka eiti į teatrus, nesitempiu jo už plaukų tik dėl to, kad vienai eiti "nepridera". Mano vyras yra mano vyras, bet nėra mano nuosavybė. Už savo veiksmus mes atsakom ir nereikia atsiskaitinėti ar tuo labiau prašyti leidimų, jei kuris nori kur išeiti su draugais, pasisedėti savoje komapnijoje ar pan. Jei užsimanys nueiti į kiną su kita - prašau. Jei norės būti neištikimas - prašau. Nedraudžiu šito. Bet jis pats supranta, kad viskas turi ribas, o kai jos peržengtos - pas mane atgal "visi tiltai sudeginti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 01 balandžio 2008 - 09:01