Įkraunama...
Įkraunama...

Jis pas kitą moterį

jeigu jau vyrai tokie atsakingi ir savarankiski, kaip ir moterys, tai kodel jiems yra atleidziama zymiai daugiau g.gif
[/qu

Todel kad moterys gudresnes ir nuslepti viska moka tongue.gif o vyrai sunkiai tokiais gebejimais gali pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mango123 @ 2009 04 14, 23:51)
j
Todel kad moterys gudresnes ir nuslepti viska moka  tongue.gif  o vyrai sunkiai tokiais gebejimais gali pasigirti mirksiukas.gif

Argi? bigsmile.gif Vyrai ir moterys nėra vienodi, nu pvz.; šituo atveju aš išsiduočiau, negalėčiau taip meluot ax.gif
Atsakyti
Manau kad geriausia,ka galima padaryti paliktai del kitos- kelti savo kartele. Aisku nebutina saukti ant kiekvieno kampo,kokia tu dabar laiminga. Man tai keistokai atrodo,nes tada iseina,jog gyvendama su ex laiminga nebuvai? Tai kam gyvenai ? g.gif Moteris turetu perkratyti savo vidini pasauli,kaip ir drabuziu spinta, skirti sau daug demesio, butinai pasigrazint iki maximumo, imti lankyti kazkokius kursus ar siaip susirasti smagu hobi,o laikui atejus- ir patikima,pavydetina vyra mirksiukas.gif Nebebus laiko galvoti apie ex'a,o ir nereik.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 12:15)
Manau kad geriausia,ka galima padaryti paliktai del kitos- kelti savo kartele. Aisku nebutina saukti ant kiekvieno kampo,kokia tu dabar laiminga. Man tai keistokai atrodo,nes tada iseina,jog gyvendama su ex laiminga nebuvai? Tai kam gyvenai ?  g.gif Moteris turetu perkratyti savo vidini pasauli,kaip ir drabuziu spinta, skirti sau daug demesio, butinai pasigrazint iki maximumo, imti lankyti kazkokius kursus ar siaip susirasti smagu hobi,o laikui atejus- ir patikima,pavydetina vyra  mirksiukas.gif Nebebus laiko galvoti apie ex'a,o ir nereik.

drinks_cheers.gif yrodymas, kad esi laimingas, tai dar nieko nereiskia, reikia jaustis laimingai ir tada niekam nereiks yrodineti kad tokia esi, viskas matysis zmoguje smile.gif o kad galetum buti laiminga, pirmiausia reikia myleti save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2009 04 16, 11:01)
o kad galetum buti laiminga, pirmiausia reikia myleti save mirksiukas.gif

Kad galėtum būti laimingas reikia mylėti. Ir visiškai nesvarbu ką.
Atsakyti
Siaip.... Gana sunku yra atskirti tikra meile nuo susizavejimo, aistros, gero laiko kartu praleidimo.. Dauguma svaistosi "as tave myliu" net nenutuokiami, kad taip nera.. priimdami norima uz tikra..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 16, 10:04)
Kad galėtum būti laimingas reikia mylėti. Ir visiškai nesvarbu ką.

As tikrai myliu savo katina. Pats mieliausias ir mylimiausias padaras pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 14:15)
Manau kad geriausia,ka galima padaryti paliktai del kitos- kelti savo kartele. Aisku nebutina saukti ant kiekvieno kampo,kokia tu dabar laiminga. Man tai keistokai atrodo,nes tada iseina,jog gyvendama su ex laiminga nebuvai? Tai kam gyvenai ?  g.gif Moteris turetu perkratyti savo vidini pasauli,kaip ir drabuziu spinta, skirti sau daug demesio, butinai pasigrazint iki maximumo, imti lankyti kazkokius kursus ar siaip susirasti smagu hobi,o laikui atejus- ir patikima,pavydetina vyra  mirksiukas.gif Nebebus laiko galvoti apie ex'a,o ir nereik.

thumbup.gif Tikrai protingai parasyta...Man ir keistai atrodo, kai moterys sako, vat dabar esu kokia laiminga, o tada suprask su ex ale buvau nelaiminga, ale tik isiskyrus joms akys atsivere..ir pyksta, kad atseit jas paliko, nors kaip teigia tik dabar tapo tikrai laimingos...Tai reikia exui padekot, o nebut piktoms, susiraukusioms..Patiko man tavo mintys kur parasyta laikui atejus pavydetinas vyras...Bet yra tokiu, kurios pasisako, kad labai isgyveno, kai vyras isejo pas kita, bet nepraejus nei pusmeciui jau teka uz kito...ar tai normalu?? tai kur ta meile tam buvusiam del kurio buvo skaudu, del kurio ale daug iskentejo..bet tepraejus keliems menesiams jau gyvena su kitu? blush2.gif is kur taip greitai gali gimti meile kitam zmogui..?tai gal is tiesu to buvusio vyro niekada nemylejo, tik prireike jo, kai jis bande iseit pas kita ax.gif Galbut kol turi vyra, tol neivertina g.gif o po to pyksta, kad priverte vyra pamilt kita moteri
doh.gif

Jei mano sirdele butu iskaudinta, tikrai nepulciau pirmam i glebi..tureciau pati sustipret, pasimirst, perkratyt mintis..pabuti viena ir susivokti ko noriu..Tik tada galeciau pazvelgt i kita vyra..ir arba as jame matau savo gyvenimo kita pusele arba ne..jei nematau ir toliau gyvenu savo gyvenima, o jei matau, tai nelendu po keletos metu i sia tema "Vyras isejo pas kita, kaip istvert", kaip kazkuri cia rasiusi, kad parasyt kokia as laiminga..manau skaitineciau temas, kur parasyta laminga istekejusi antra karta smile.gif wub.gif

Atsakyti
Zaviux, drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 14:15)

Superiniai zodziai. Taikliau ne nepasakysi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie isduotu moteru. Skaiciau daug apie isdavuotas moteris, ieskojau panasios istorijos i mano, maniau bus lengviau. Mano siek tiek skiriasi. Trumpai papasakosiu. Mes vede 17 metu. Apie tai, kad vyras eina i kaire girdziu jau 7 metai. Taciau tuo netikejau. Jis nepasikeite, visada sake, kad niekada nepaliks, myli savo seima. Taip ir gyvenau tarp apkaklbu, tuo netikedama. Jei kada atsirasdavo pagrindas suabejoti, vyras meistriskai issisukdavo ir galiausiai patikedavau juo. Taciau pora dienu, kaip as isitikinau 100 proc., kad tos apkalbos tikros. Surinkau daiktus ir iskarausciau. Nezadu atleisti, bet ir jis nepraso at-leidimo. Taciau ziauriai sunku. Kaip nugaleti ta bjauru jausma, gal parekomenduotumet kokiu raminanciu vaistu. Siaip esu stipri, bet vis tiek norisi ta sunkuma palengvinti. Nebegaliu valgyti, normaliai dirbt, bet norisi islikti isdidziai. Gal ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Alremo @ 2009 04 17, 14:38)
bet norisi islikti isdidziai. Gal ka patartumet?

Meskit Jūs tą išdidumą, ką jis jums duoda? Ir grįžkite pas savo vyrą.
Už patarimą galit nedėkot.
Atsakyti