QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 14:15)
Manau kad geriausia,ka galima padaryti paliktai del kitos- kelti savo kartele. Aisku nebutina saukti ant kiekvieno kampo,kokia tu dabar laiminga. Man tai keistokai atrodo,nes tada iseina,jog gyvendama su ex laiminga nebuvai? Tai kam gyvenai ?

Moteris turetu perkratyti savo vidini pasauli,kaip ir drabuziu spinta, skirti sau daug demesio, butinai pasigrazint iki maximumo, imti lankyti kazkokius kursus ar siaip susirasti smagu hobi,o
laikui atejus- ir patikima,pavydetina vyra 
Nebebus laiko galvoti apie ex'a,o ir nereik.

Tikrai protingai parasyta...Man ir keistai atrodo, kai moterys sako, vat dabar esu kokia laiminga, o tada suprask su ex ale buvau nelaiminga, ale tik isiskyrus joms akys atsivere..ir pyksta, kad atseit jas paliko, nors kaip teigia tik dabar tapo tikrai laimingos...Tai reikia exui padekot, o nebut piktoms, susiraukusioms..Patiko man tavo mintys kur parasyta
laikui atejus pavydetinas vyras...Bet yra tokiu, kurios pasisako, kad labai isgyveno, kai vyras isejo pas kita, bet nepraejus nei pusmeciui jau teka uz kito...ar tai normalu?? tai kur ta meile tam buvusiam del kurio buvo skaudu, del kurio ale daug iskentejo..bet tepraejus keliems menesiams jau gyvena su kitu?

is kur taip greitai gali gimti meile kitam zmogui..?tai gal is tiesu to buvusio vyro niekada nemylejo, tik prireike jo, kai jis bande iseit pas kita

Galbut kol turi vyra, tol neivertina

o po to pyksta, kad priverte vyra pamilt kita moteri
Jei mano sirdele butu iskaudinta, tikrai nepulciau pirmam i glebi..tureciau pati sustipret, pasimirst, perkratyt mintis..pabuti viena ir susivokti ko noriu..Tik tada galeciau pazvelgt i kita vyra..ir arba as jame matau savo gyvenimo kita pusele arba ne..jei nematau ir toliau gyvenu savo gyvenima, o jei matau, tai nelendu po keletos metu i sia tema "
Vyras isejo pas kita, kaip istvert", kaip kazkuri cia rasiusi, kad parasyt kokia as laiminga..manau skaitineciau temas, kur parasyta laminga istekejusi antra karta