Įkraunama...
Įkraunama...

Jis pas kitą moterį

QUOTE(Kamėja88 @ 2008 02 10, 20:57)
Su vyru kartu esame 5 metai. Susituokėme prieš 3, vaikui 2 metai. Prieš pusmetį pastebėjau, kad vyras kažkoks nervingas namuose, piktas mano atžvilgiu. Anksčiau jaučiausi kaip antra jo puselė, pasidalindavo ir savo darbo problemomis, dažnai mėgdavome pasėdėti prie vyno taurės, pasikalbėti, pasidalinti mintimis, kurios neduoda ramybės. Jau nebeatsimenu kada taip buvo. Dabar girdžiu priekaištus, beje, atrodo ne visada pagrįstus. Iš pradžių pykdavau, paskui sunerimau, kas gi yra, bandžiau pasisodinti ir kalbėtis, bandžiau vis tiek švelniai su juo. Bet toks jausmas, kad viskas, ką aš daryčiau sukelia jo pyktį. Na, aišku, klasikinė situacija. Net pačiai juokinga darosi. Dar prieš metus kokius paskaitydavau čia temas, ir galvodavau vargšės moterys, jau man tai niekada taip nenutiks. Deja, praeitą savaitę sužinojau, kad turi kitą. Nepasakosiu detalių, tiesiog abejonių jokių neliko. Meluoja man tiesiai į akis, atseit važiuoja darbo reikalais, pas draugą, ar pan. o iš tikro lekia pas ją. Taip skaudu, rašau ir ašaros ritasi...  Dabar jo taip pat nėra namuose. Išvažiavo atseit draugui statybose padėti. Žino, kad netikrinsiu, niekada to nedarydavau ir niekada neleisdavau sau nei priekaištauti nei kad vėliau grįžta, ar kažkur išlekia savaitgalį. O šiandien ėmiau ir paskambinau to draugo žmonai, pasigyrė, kad Druskininkuose išlėkę su visa šeima... sad.gif
Nebežinau ką ir daryti, didelis noras susirinkti daiktus ir išvažiuoti kur nors su vaiku. Ką Jūs darytumėt?

oj kai tau nepavydziu tu jausmu dabar tave kankinanciu... verysad.gif
geriausia,kai grys viska ramiai pasikalbet,pasakyt kad nebesleptu nes viska zinai...tik neisivaizduoju kaip tai reikia ramei padaryt,save suvaldyt..bet kaip bebutu turit pasikalbet ir mela atskleist...
Atsakyti
QUOTE(Kamėja88 @ 2008 02 10, 20:27)
Su vyru kartu esame 5 metai. Susituokėme prieš 3, vaikui 2 metai. Prieš pusmetį pastebėjau, kad vyras kažkoks nervingas namuose, piktas mano atžvilgiu. Anksčiau jaučiausi kaip antra jo puselė, pasidalindavo ir savo darbo problemomis, dažnai mėgdavome pasėdėti prie vyno taurės, pasikalbėti, pasidalinti mintimis, kurios neduoda ramybės. Jau nebeatsimenu kada taip buvo. Dabar girdžiu priekaištus, beje, atrodo ne visada pagrįstus. Iš pradžių pykdavau, paskui sunerimau, kas gi yra, bandžiau pasisodinti ir kalbėtis, bandžiau vis tiek švelniai su juo. Bet toks jausmas, kad viskas, ką aš daryčiau sukelia jo pyktį. Na, aišku, klasikinė situacija. Net pačiai juokinga darosi. Dar prieš metus kokius paskaitydavau čia temas, ir galvodavau vargšės moterys, jau man tai niekada taip nenutiks. Deja, praeitą savaitę sužinojau, kad turi kitą. Nepasakosiu detalių, tiesiog abejonių jokių neliko. Meluoja man tiesiai į akis, atseit važiuoja darbo reikalais, pas draugą, ar pan. o iš tikro lekia pas ją. Taip skaudu, rašau ir ašaros ritasi...  Dabar jo taip pat nėra namuose. Išvažiavo atseit draugui statybose padėti. Žino, kad netikrinsiu, niekada to nedarydavau ir niekada neleisdavau sau nei priekaištauti nei kad vėliau grįžta, ar kažkur išlekia savaitgalį. O šiandien ėmiau ir paskambinau to draugo žmonai, pasigyrė, kad Druskininkuose išlėkę su visa šeima... sad.gif
Nebežinau ką ir daryti, didelis noras susirinkti daiktus ir išvažiuoti kur nors su vaiku. Ką Jūs darytumėt?

Ar sugrizo vyras.
Atsakyti
Tu pati parasei atsakyma smile.gif
Tik tavo atveju mes (deje tau lieka tik tu) susikraut daiktus vaikur ir kodel gi ne i Druskininkus paileset.
Kzakodel nujauciam kad tavo vyras nevertina ka turi. g.gif
Na kai pardes jau bus velu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2009 04 18, 11:58)
geriausia,kai grys viska ramiai pasikalbet,pasakyt kad nebesleptu nes viska zinai...tik neisivaizduoju kaip tai reikia ramei padaryt,save suvaldyt..bet kaip bebutu turit pasikalbet ir mela atskleist...

bet ar verta dar kalbetis ir kazka aiskintis, jei ir taip neigia doh.gif
isvykciau ir as pailseti su vaikais - ilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja88 @ 2008 02 10, 20:27)

Nepavydžiu...

Papildyta:
QUOTE(Neila+69 @ 2009 04 18, 14:58)

jaučiu kad nea sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja88 @ 2008 02 10, 21:27)

Manau neištverčiau ir pati paskambinčiau ir pasakyčiau, kad važiuotu namo nes yra rimtas pašnekesys. Kai grįžtu pasakyčiau, kad viską žinau. Ir išeičiau iš jo.
Atsakyti
sena meile gydo nauja smile.gif
susiraskit meiluzi.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 19, 21:40)
Manau neištverčiau ir pati paskambinčiau ir pasakyčiau, kad važiuotu namo nes yra rimtas pašnekesys. Kai grįžtu pasakyčiau, kad viską žinau. Ir išeičiau iš jo.

greiciausiai nesupras...jei tai nauja meile-jis bus aklas ir kurcias....toliau kaltins tave...jei pasirysi viska nutraukti (o tai bus labai sunku), tai dar gali ji susigrazinti, nes atsipeikes po kurio laiko...jei atleisi, kentesi visa gyvenima...
Atsakyti
Skaudziausia tai, kad jusu lukesciai suduzo, o ju sukes labai astrios.Reikes laiko, kad ir kaip sunku,tik tai padeda ir gydo.Staigiai, kaip zaibas is dangaus trenkia supratimas, kad vyras jusu nebemyli.Bet... galbut jusu vyrui kita moteris yra tik laikinas susizavejimas, patikimas ar aistra,kuri praeina, o tada islieka tikrieji jausmai.Neskubekit. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 01 19, 23:55)
Skaudziausia tai, kad jusu lukesciai suduzo, o ju sukes labai astrios.Reikes laiko, kad ir kaip sunku,tik tai padeda ir gydo.Staigiai, kaip zaibas is dangaus trenkia supratimas, kad vyras jusu nebemyli.Bet... galbut jusu vyrui kita moteris yra tik laikinas susizavejimas, patikimas ar aistra,kuri praeina, o tada islieka tikrieji jausmai.Neskubekit. Sekmes 4u.gif

Per kiek laiko praeina susizavejimas ir aistra? Kaip suprasti, kad tai jau tikri jausmai?
Mano atveju ta aistra kitam vyrui yra jau visi metai, bet niekaip ji nedingsta ir panasu, kad greit tikrai nedings unsure.gif Mane pacia jau zudo tas susizavejimas, niekad nesu patyrusi tokio ilgo susizavejimo unsure.gif Visada mazdaug kazkas krisdavo i aki menesiui, kitam ir viskas atslugdavo, nes niekad nebuvo imtasi veiksmu iziebti didesne ugni. Siuo atveju irgi vengiu tokiu veiksmu, bet aistra nedingsta. As turiu seima, jis irgi turi (nors panasu, kad jo seimyniniam gyvenimui atejo galas). O svajoju apie jo artuma, kartais laiko leidima kartu, bucinius. Ir nieko negaliu padaryti. Kazkas turbut pasakys, kad per daug isisvajojau, bet... Nesu is tu, kurios tiki pasakomis ir del graziu pazadu griautu seima. Bet yra aistra. Kaip ja uzgniauzti??? Blogiausia, kad ta aistra yra abipuse, pradzioje jis rode demesi, bande siekti daugiau, bet nepavyko. Ir kai susitinku ji (mes ne draugai, tik pasisveikiname), matau kaip jis ziuri i mane. Matau kaip jis nori su manimi pasneketi, bet bijo, kad atstumsiu, kaip anksciau. Tik kartais islemena - "kaip tau sekasi?". Ir viskas. Matau, kad nori kazka pasakyti, bet nedrista. Meile netikiu. Zinau, kad tai susizavejimas (bent jau is mano puses). Zinau, kad nepaliksiu vyro. Zinau, kad su tuo kitu tikrai nenoreciau gyventi. Bet svajoju apie bucini blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ne rami @ 2010 01 22, 19:34)
Per kiek laiko praeina susizavejimas ir aistra? Kaip suprasti, kad tai jau tikri jausmai?

Nu as galvoju taip jau kai viena koja grabe,tada ateina suvokimas kas buvo tikra ir kas ne...vot tada galim sakyt sitie jausmai buvo tikri,a tie-ne...
aistra gali praeiti per savaite,menesi,du...metus,penkis,desimt..gali nepraeiti isvis... biggrin.gif
ne apie tai reik galvot..o apie dabarti doh.gif nu ne ateityje gyvenam juk,o dabar... praeis nepraeis ne musu reikalas,a va kas dabar vyksta su mumis svarbiausia...
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 01 19, 22:09)
greiciausiai nesupras...jei tai nauja meile-jis bus aklas ir kurcias....toliau kaltins tave...jei pasirysi viska nutraukti (o tai bus labai sunku), tai dar gali ji susigrazinti, nes atsipeikes po kurio laiko...jei atleisi, kentesi visa gyvenima...

Susigrazinti? O po kurio laiko jis vel susiras meiluze ir vel megint susigrazinti? Jei vyras karta isdave, isduos ir vel. Arba neskaudint saves ir issiskirti, pradeti nauja gyvenima, arba susitaikyti, kad vyras tures meiluze ir gyventi toliau.
Atsakyti