QUOTE(Kamėja88 @ 2008 02 10, 20:57)
Su vyru kartu esame 5 metai. Susituokėme prieš 3, vaikui 2 metai. Prieš pusmetį pastebėjau, kad vyras kažkoks nervingas namuose, piktas mano atžvilgiu. Anksčiau jaučiausi kaip antra jo puselė, pasidalindavo ir savo darbo problemomis, dažnai mėgdavome pasėdėti prie vyno taurės, pasikalbėti, pasidalinti mintimis, kurios neduoda ramybės. Jau nebeatsimenu kada taip buvo. Dabar girdžiu priekaištus, beje, atrodo ne visada pagrįstus. Iš pradžių pykdavau, paskui sunerimau, kas gi yra, bandžiau pasisodinti ir kalbėtis, bandžiau vis tiek švelniai su juo. Bet toks jausmas, kad viskas, ką aš daryčiau sukelia jo pyktį. Na, aišku, klasikinė situacija. Net pačiai juokinga darosi. Dar prieš metus kokius paskaitydavau čia temas, ir galvodavau vargšės moterys, jau man tai niekada taip nenutiks. Deja, praeitą savaitę sužinojau, kad turi kitą. Nepasakosiu detalių, tiesiog abejonių jokių neliko. Meluoja man tiesiai į akis, atseit važiuoja darbo reikalais, pas draugą, ar pan. o iš tikro lekia pas ją. Taip skaudu, rašau ir ašaros ritasi... Dabar jo taip pat nėra namuose. Išvažiavo atseit draugui statybose padėti. Žino, kad netikrinsiu, niekada to nedarydavau ir niekada neleisdavau sau nei priekaištauti nei kad vėliau grįžta, ar kažkur išlekia savaitgalį. O šiandien ėmiau ir paskambinau to draugo žmonai, pasigyrė, kad Druskininkuose išlėkę su visa šeima...
Nebežinau ką ir daryti, didelis noras susirinkti daiktus ir išvažiuoti kur nors su vaiku. Ką Jūs darytumėt?

Nebežinau ką ir daryti, didelis noras susirinkti daiktus ir išvažiuoti kur nors su vaiku. Ką Jūs darytumėt?
oj kai tau nepavydziu tu jausmu dabar tave kankinanciu...

geriausia,kai grys viska ramiai pasikalbet,pasakyt kad nebesleptu nes viska zinai...tik neisivaizduoju kaip tai reikia ramei padaryt,save suvaldyt..bet kaip bebutu turit pasikalbet ir mela atskleist...