Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

na mes pas savo juvelyre buvo jau sausio gale nuvaziave uzsakinet zieduku... tai ji liepe mums atvaziuoti tik geguzes men... sake, kad is to jaudulio pas jaunuosius pasitaiko kad arba sukudeja arba sustoreja... tai jei ziedai su kokiais nors pribumbasais butu, nebeimanoma butu nei didint nei mazint doh.gif
o siaip manau kai jau uzmauni koki zieduka, tai rankos pirstas po kiek laiko taip prisitaiko, jog nei storejimai nei plonejimai neitakoja to pirsto su ziedu... pvz.. viena teta nebegali savo vestuvinio ziedo nusimauti po daug daug metu jo nesiojimo, bet del to nesuka galvos, nes jau priprato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 02 26, 23:36)
siandien uzejau i viena juvelyrine, tai sake jei ziedai su kazkokiais pribumbasais arba is keliu spalvu akso, tai ju nei padidint, nei sumazint neis veliau... g.gif kazin tiesa?  g.gif  ir is viso idomu ar buna taip, kad tenka ziedus po kazkurio laiko didint? pvz mano tevai su tais paciais jau 25 metai ir nieko....

zinok tikrai yra ne viena pora kuriai reikejo ar didinimo ar mazinimo, o su pribumasais ar skirtingu auksu judint nebeimanoma koks yra toks. Mes irgi norejom ko nors idomaus, bet liskim prie klasikos kadangi ji yrabent jau man ir graziausia ir svarbiausia praktiskiausia smile.gif Beje ne uz ka nesirinkute matiniu ziedu, nes kas metus teks vel matint kadangi tas pasiausimas nueina savo akim maciau kaip baisiai atrodo toks apsitrynes matintas ziedas taigi nuosirdziai nepatariu to daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 02 26, 23:36)
siandien uzejau i viena juvelyrine, tai sake jei ziedai su kazkokiais pribumbasais arba is keliu spalvu akso, tai ju nei padidint, nei sumazint neis veliau... g.gif kazin tiesa?  g.gif  ir is viso idomu ar buna taip, kad tenka ziedus po kazkurio laiko didint? pvz mano tevai su tais paciais jau 25 metai ir nieko....

Jei ziedas su imantriais ornamentais, su skirstymais ir pan. tada ir mums sake, kad padidint neisieis, nebent sumazint, bet gali deformuotis. O jei ir is dvieju ar triju spalvu aukso, bet toks vienalytis, tai gali iki vieno dydzio sumazint ar padidint be problemu. (aisku, primoket reikia)
Atsakyti
kur kaune patartumete ziedus pirkti? ir ar pirkti ar gaminti labiau apsimoka? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metide @ 2008 02 27, 10:54)
Jei ziedas su imantriais ornamentais, su skirstymais ir pan. tada ir mums sake, kad padidint neisieis, nebent sumazint, bet gali deformuotis. O jei ir is dvieju ar triju spalvu aukso, bet toks vienalytis, tai gali iki vieno dydzio sumazint ar padidint be problemu. (aisku, primoket reikia)

tai va, tokie kaip mes norim yra visai paprasti, vientisi, tik kad is dvieju spalvu aukso (pora psl anksciau buvau idejus linka), bet sake nesvarbu, vistiek neis nieko su jais padaryt... schmoll.gif
siaip su tais ziedais situacija tokia, kad dabar as noriu balto aukso, bet gal veliau noresis to iprasto raudono.... tai ir radom tinkamiausia varianta, kur abu kartu biggrin.gif
man dar dydis aktualu biski del to, kad db mano dydis 15,5, bet gal visa gyvenima nebusiu tokia plonapirste.... g.gif

o del matiniu - tai tikra tiesa - mano suzadetuviu ziedeli tik truputi matinio dekoro, bet ir tai jau nebe matinis, o blizgus pasidare... verysad.gif o is pradziu tai ant tos matines dalies visi ibrezimai matesi, nors truputi kur uzsikabina ir matosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 27 vasario 2008 - 12:58
O kaip manote ar 6mm storio žiedelis neatrodys per storas ar kaip? Aš užsisakiusi pas juvelyrą ir tik dabar pagalvojau..Na mes norėjome storesnių..O originalas žiedelio buvo 5,5 mm kur parduotuvėje matėme, tai labai gražu.Na manau puse mm nieko nepakeis rolleyes.gif
Ar kas darėtės ar pirkotės tokio storio žiedelį? 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaičiukės, noriu ir aš įsiterp, aš girdėjau kad auksas brangs ir žiedeliai visi brangs. verysad.gif Mes žiedelius darysimės, dabar jau už 1 g. mokėsim 46 lt. Bet gal kas žino kur jo galima pigiau rast? g.gif Bet tokių vilčių neturiu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noriu paklausti gal kas zinote, Vilniuje yra kazkokia ziedu gamyklele. T.y. patys jaunavedziai susikuria sau norimus ziedus, leidzia patiems isbandyti islieti zieda ir t.t. Aisku po to padailina ir pakoreguoja juvelyrai. Bet ten galima nerealius ziedelius susikurti. Teko matyti pas vienus jaunevedzius.
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 02 27, 17:53)
Labas mergaičiukės, noriu ir aš įsiterp, aš girdėjau kad auksas brangs ir žiedeliai visi brangs. verysad.gif  Mes žiedelius darysimės, dabar jau už 1 g. mokėsim 46 lt. Bet gal kas žino kur jo galima pigiau rast? g.gif  Bet tokių vilčių neturiu  verysad.gif

Labas. Aš irgi girdėjau, kad auksas brangs. Jau sakė truputį pabrango verysad.gif Mes juvelyrui mokame 50 lt už gramą (balto aukso). Geltonas pigiau turbūt keliais litais. Kiek mes buvome juvelyrinėse, tai kainos visur panašios. Jei skirias tai pora litų.
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 02 27, 18:49)
Sveikos merginos. Noriu paklausti gal kas zinote, Vilniuje yra kazkokia ziedu gamyklele. T.y. patys jaunavedziai susikuria sau norimus ziedus, leidzia patiems isbandyti islieti zieda ir t.t. Aisku po to padailina ir pakoreguoja juvelyrai. Bet ten galima nerealius ziedelius susikurti. Teko matyti pas vienus jaunevedzius.

turbut kalbi apie sita mirksiukas.gif
http://www.artogeiab...com/lt/process/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 28 vasario 2008 - 00:21
mes irgi jau uzsisakem ziedus,juos radom mamyciu forume, abiems labai patiko lotuliukas.gif tik musu juvelyrui nepatiko, nes suko galva kaip juos padaryti doh.gif as manau, kad sitie ziedai turi buti stori ir masyvus, o jis sake, kad jie abu svers apie 15g. tai cia daug ar mazai tokims ziedams,nelabai nusimanau blush2.gif ir dar galvoju kaip jie atrodytu is balto aukso, dar nevelu pakeisti spalva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 28 vasario 2008 - 02:13
[Iš karto patarimas, neimkite storesnių nei 6mm žiedų, nes nebus patogu nešioti  schmoll.gif
[/quote]

pas mus 8,5 mm ir patogu nešioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ania.ks: 28 vasario 2008 - 14:48